انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: روش های افزایش سرعت لینوکس .  (دفعات بازدید: 691 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pedram.asadipour1381

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
روش های افزایش سرعت لینوکس .
« : 20 تیر 1398، 03:32 ب‌ظ »
دوستان خیلی وقته به دنبال راه هایی میگردم که سرعت لینوکس رو افزایش بدم اما با مطالب بسیار زیادی بر خورد کردم.
میخواستم که نظر خودتون رو در این باره با بنده در اشتراک بگذارید.
سپاس از توجهتون. :) :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : روش های افزایش سرعت لینوکس .
« پاسخ #1 : 20 تیر 1398، 03:35 ب‌ظ »
سلام.
گنو/لینوکس کُند نیست که بخواهیم با کارهایی اون رو سریع کنیم.
اگه یک توزیع گنو/لینوکسی روی یک سخت‌افزار عملکرد بالایی نداره، پس باید توزیع مناسب اون سخت‌افزار رو نصب کرد. باید از ریشه مشکلات رو حل کرد. نه اینکه مثلاً یه توزیع سنگین روی یه سیستم ضعیف نصب کنیم و بعد دنبال سبک و سریع‌کردنش باشیم. بهترین راه نصب یه توزیع سبک روی اون سیستم هست.
غیر از این مورد، در صورتی که توزیع هم با سخت‌افزار هماهنگ بوده باشه، باید عملکرد بوت رو با دستور :
sudo systemd-analyze

آنالیز کرد تا متوجه بشیم چه سرویس‌هایی برای کاربری ما غیراستفاده هستن و زمان بوت و همچنین منابع سخت‌افزاری رو درگیر خودشون می‌کنن، تا بتونیم غیرفعال‌شون کنیم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1398، 05:05 ب‌ظ توسط فرهاد محمدی مجد »
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین Silvio Dante

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1221
  • Arch Linux
    • وبلاگ شخصی
به ما نگفته بودند ایران در زمان احمدشاه قاجار چگونه بوده است. همیشه به ما دادند، ما هم فکر کردیم باید می‌داده‌اند و تازه خیال می‌کردیم کم‌مان است باز هم می‌خواستیم!!
فریدون فرخزاد

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : روش های افزایش سرعت لینوکس .
« پاسخ #4 : 24 تیر 1398، 07:35 ق‌ظ »
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند