انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: music player  (دفعات بازدید: 2683 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
پاسخ : music player
« پاسخ #15 : 08 امرداد 1398، 12:39 ب‌ظ »
کلا گوش دادن به موزیک با پخش کننده به این بستگی داره که فایل های موزیکتون تگهاشون درست ست شد یا نه ! ٬ وقتی یه آلبوم موسیقی رو اورجینال خرید میکنید تگ ها همه تنظیم شده هستن و توی هر پخش کننده استاندارد موزیکی مثل Banshee و RhythmBox و Amarok و Clementine و ... تمام فایل ها مرتب و تفکیک شده هستن ٬ چه بر اساس خواننده یا نوازنده و چه بر اساس تصویر یا اسم آلبوم ٬ خوب اینجور موقعی همین پخش کننده ها بهترین هستن و همشون هم ساخت پلی لیست و قابلیت های خوبی دارن که شخصا بعد مدت ها تست کردن همشون Amarok رو از همه کامل تر و حرفه ای تر دیدم ٬ اما یه زمانی دیگه هست شما همینجوری توی سایت های داخلی زدین دانلود آهنگ فلان یا آلبوم بهمان و مجموعه موزیکی که جمع‌ آوری کردین یه تعداد فایله که عمدتا عکساشون تبلیغ سایتیه که دانلود کردین و تگ های اطلاعاتیشون هم همه ناقصه و یا باز هم تبلیغاته ٬ اینجا دیگه زیاد فرقی نمیکنه و شما یه پوشه رو میتونی بگیری درگ کنی توی VLC یا MPlayer یا تقریبا هر پخش کننده دیگه ای که اتفاقا VLC هم لیست پخش راحت میسازه و به شکل فایل هم ذخیرش میکنه ٬ البته که اگه حوصله بخرج بدین با نرم افزارایی که اطلاعات موزیک ها رو به صورت گروهی تغییر میدن میتونید مرتبشون کنید اما در کل سلیقه ای هست انتخابش ٬ و همونطور که دوستان هم گفتن من هم حیفم اومد اسمی از پخش کننده های خوبی مثل Clementine و Amarok برده نشه ٬ و اینکه Audacious رو یادمه که یه پوسته داشت دقیقا شبیه Winamp که خیلی سبک و زیبا بود .

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
« پاسخ #16 : 09 امرداد 1398، 12:35 ب‌ظ »
کلا گوش دادن به موزیک با پخش کننده به این بستگی داره که فایل های موزیکتون تگهاشون درست ست شد یا نه ! ٬ وقتی یه آلبوم موسیقی رو اورجینال خرید میکنید تگ ها همه تنظیم شده هستن و توی هر پخش کننده استاندارد موزیکی مثل Banshee و RhythmBox و Amarok و Clementine و ... تمام فایل ها مرتب و تفکیک شده هستن ٬ چه بر اساس خواننده یا نوازنده و چه بر اساس تصویر یا اسم آلبوم ٬ خوب اینجور موقعی همین پخش کننده ها بهترین هستن و همشون هم ساخت پلی لیست و قابلیت های خوبی دارن که شخصا بعد مدت ها تست کردن همشون Amarok رو از همه کامل تر و حرفه ای تر دیدم ٬ اما یه زمانی دیگه هست شما همینجوری توی سایت های داخلی زدین دانلود آهنگ فلان یا آلبوم بهمان و مجموعه موزیکی که جمع‌ آوری کردین یه تعداد فایله که عمدتا عکساشون تبلیغ سایتیه که دانلود کردین و تگ های اطلاعاتیشون هم همه ناقصه و یا باز هم تبلیغاته ٬ اینجا دیگه زیاد فرقی نمیکنه و شما یه پوشه رو میتونی بگیری درگ کنی توی VLC یا MPlayer یا تقریبا هر پخش کننده دیگه ای که اتفاقا VLC هم لیست پخش راحت میسازه و به شکل فایل هم ذخیرش میکنه ٬ البته که اگه حوصله بخرج بدین با نرم افزارایی که اطلاعات موزیک ها رو به صورت گروهی تغییر میدن میتونید مرتبشون کنید اما در کل سلیقه ای هست انتخابش ٬ و همونطور که دوستان هم گفتن من هم حیفم اومد اسمی از پخش کننده های خوبی مثل Clementine و Amarok برده نشه ٬ و اینکه Audacious رو یادمه که یه پوسته داشت دقیقا شبیه Winamp که خیلی سبک و زیبا بود .
amdrok به دلم نشست ولی حالا میخوام این سرچ ویکی پیدیاشو خاموش کنم راهی هست

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #17 : 09 امرداد 1398، 02:01 ب‌ظ »
نقل‌قول
سمت راست Current Track - Wikipedia - Lyrics یه دکمه ستینگ هست اون رو بزنید و وقتی حالت ویرایش باز شد ویکیپدیا رو غیرفعال کنید .

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 09 امرداد 1398، 03:25 ب‌ظ »
نقل‌قول
سمت راست Current Track - Wikipedia - Lyrics یه دکمه ستینگ هست اون رو بزنید و وقتی حالت ویرایش باز شد ویکیپدیا رو غیرفعال کنید .
اها ممنون حالا یه چیز دیگم میخوام خیلی دنبالش گشتم ولی نشد میخوام این سی دی های نوار که آهنگ های منو دسته بندی میکنه نباشه میخوام همشون به تریتیب اسم زیر هم باشن هر کدومش رفته یه جا

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 10 امرداد 1398، 11:25 ق‌ظ »
پس یعنی هیچ راهی نداره ](*,)

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
    • syncrex.me
« پاسخ #20 : 10 امرداد 1398، 11:56 ق‌ظ »
زیر قسمت PlayList یه فلش هست اون رو بزنید و حالت نمایش دلخواهتون و انتخاب کنید .

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 10 امرداد 1398، 11:04 ب‌ظ »
زیر قسمت PlayList یه فلش هست اون رو بزنید و حالت نمایش دلخواهتون و انتخاب کنید .
ممنون نصفشو درست کردم ولی بازم اون سی دی مزاحم هست

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 11 امرداد 1398، 08:28 ب‌ظ »
دو تا چیز در باره ی من فرق میکنه اونم اینه که من از یوتیوب دانلود میکنم بعدش فایل دانلود شده رو فرمتش رو به flac تغییر میدم بعدش این که معمولا آهنگام خارجی هستن یعنی از تگ کم نمیارم من توی لینوکس با نرم افزار 4kvideodownloader آهنگا رو دانلود میکنم برای همین به یه مدیا پلیر ساده راضی نمیشدم  ;)

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #23 : 15 امرداد 1398، 11:26 ق‌ظ »
به نظر منم فقط clementine. مخصوصا قابلیت لیست پخش رندم اش!
منم موافقم به شدت

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
« پاسخ #24 : 15 امرداد 1398، 12:09 ب‌ظ »
امروز از clementine به strawberry رفتم.
چون توسعه اش بهتره و به نظرم مشکلات کمتری داره.
از clementiene فورک شده و کم کم داره امکانات clementine بهش منتقل میشه.
https://github.com/jonaski/strawberry