انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا میتوان از برنامه های نصب شده فایل خام تهیه نمود  (دفعات بازدید: 650 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
واقعا برام سواله چون توی اندروید من با لاکی پچر انجام میدادم و اندرویدم یه سیستم عامل لینوکسیه ولی حالا میخوام بدونم که آیا در ubuntu که بر پایه ی debian هست میشه این کارو کرد \\:D/
اگر اینو بگید خیلی بهم کمک میکنید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یعنی برنامه‌ای که نصب کردی و کانفیگ کردی، ازش deb. بسازی که هر وقت دوباره نصب کردی، تغییرات خودت داخلش باشه؟
آره می‌شه. آموزش پکیج‌کردن برنامه‌ها در دبیان و اوبونتو رو جست‌و‌جو کن.

اگه هم منظورت اینه اون بسته‌ای که نصب کردی، فایل نصابش رو داشته باشی (که بعداً جداگونه یا آفلاین نصب کنی) کافیه بری توی دایرکتوری زیر:
/var/cache/apt/archives

این‌جا بسته‌هایی که نصب کردی قرار گرفتن که می‌تونی نگهشون داری و بعداً هم دوباره نصب کنی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
یعنی برنامه‌ای که نصب کردی و کانفیگ کردی، ازش deb. بسازی که هر وقت دوباره نصب کردی، تغییرات خودت داخلش باشه؟
آره می‌شه. آموزش پکیج‌کردن برنامه‌ها در دبیان و اوبونتو رو جست‌و‌جو کن.

اگه هم منظورت اینه اون بسته‌ای که نصب کردی، فایل نصابش رو داشته باشی (که بعداً جداگونه یا آفلاین نصب کنی) کافیه بری توی دایرکتوری زیر:
/var/cache/apt/archives

این‌جا بسته‌هایی که نصب کردی قرار گرفتن که می‌تونی نگهشون داری و بعداً هم دوباره نصب کنی.
شاید یکم عجیب باشه ولی مسیری که دادی هیچی توش نبود بجز یه پوشه و یه کاغذ ببینم میتونم بالایی رو انجام بدم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
جدیداً apt بسته‌ها رو نگه نمی‌داره! ولی با همون aptd.shیی که نوشته بودم (فکر کنم واسه شما بود که کدش رو گذاشتم!) با همون می‌تونی توی پس زمینه، فایل‌ها رو داخل همون دایرکتوری که می‌گی الان چیزی توش نیست، از این به بعد داشته باشی. به شرط اینکه از اون اسکریپت استفاده کنی همیشه.
یا این‌که جست‌و‌جو کنی ببینی چه تنظیمی توی فایل پیکربندی apt باید تغییر بدی تا فایل‌ها رو برات موقع نصب، توی cache ذخیره نگه داره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
جدیداً apt بسته‌ها رو نگه نمی‌داره! ولی با همون aptd.shیی که نوشته بودم (فکر کنم واسه شما بود که کدش رو گذاشتم!) با همون می‌تونی توی پس زمینه، فایل‌ها رو داخل همون دایرکتوری که می‌گی الان چیزی توش نیست، از این به بعد داشته باشی. به شرط اینکه از اون اسکریپت استفاده کنی همیشه.
یا این‌که جست‌و‌جو کنی ببینی چه تنظیمی توی فایل پیکربندی apt باید تغییر بدی تا فایل‌ها رو برات موقع نصب، توی cache ذخیره نگه داره.
از زندگی نا امید شدم داداش بی خیال هر چی برنامه شو خودم از اول همشو نصب میکنم ](*,) ویدیو شو دیدم 44 دقیقه روی یدونه برنامه فقط کار میکرد بخوام همشونو درست کنم  ??? ??? ???
بهتره بیخیال شم \\:D/

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بسته‌بندی برنامه‌ها توی دبیان و سایر توزیع‌ها درکل کار راحتی نیست. باید ساختار گنو/لینوکس رو درست بشناسی.
ولی خب غیرممکن هم نیست.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
اگر خواستید می‌تونید از این دستور استفاده کنید تا از این پس بسته‌ها بعد از نصب حذف نشند:

sudo tee <<<"Binary::apt::APT::Keep-Downloaded-Packages "true";" /etc/apt/apt.conf.d/01-keep-debs
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
اگر خواستید می‌تونید از این دستور استفاده کنید تا از این پس بسته‌ها بعد از نصب حذف نشند:

sudo tee <<<"Binary::apt::APT::Keep-Downloaded-Packages "true";" /etc/apt/apt.conf.d/01-keep-debs
بی خیال نصب کردم دیگه