انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سیاست ریچارد استالمن در برخورد با اوبونتو  (دفعات بازدید: 3958 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : سیاست ریچارد استالمن در برخورد با اوبونتو
« پاسخ #15 : 23 امرداد 1398، 11:34 ق‌ظ »
«آزاد» در نرم‌افزار آزاد، یک قرارداد ساده است که تأثیر کمی در نتیجهٔ کار یک نرم‌افزار داره. سیاست و باورهای دینی و قوانین و … تأثیرگذارترند.
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1398، 12:11 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
« پاسخ #16 : 23 امرداد 1398، 12:21 ب‌ظ »
یه نگاه به دور و برت بندازی، اکثر کسایی که گنو/لینوکس کار می‌کنن، خداناباور هستن.
و این نشون می‌ده که یه رابطه‌ای بین این دو مقوله هست.
اینجوری بخوایم نتیجه‌گیری کنیم، تمام افرادی که سرطان گرفتند هم آب خورده بودن و بینش رابطه هست :)

نرم‌افزار آزاد در کنار تمام خوبی‌هاش، یک سری انحرافات هم داره.  :)
انحراف اینه که اعتقادات شخصی‌مون مثل دین رو وارد موارد نامرتبط مثل نرم‌افزار آزاد و اینترنت و قوانین کشور و علم و غیره بکنیم، نتیجه‌اش هم داریم در کشورهایی مثل ایران که این کار رو می‌کنند میبینیم. بهتره اینکار رو نکنیم :)

دقیقا موافقم مثال برجسته هم آمریکا چون مسیحی هستن و اعتقادشون رو وارد قوانین کردن ایران رو تحریم می کنن...

و استالمن و لینوس هم دین بی خدایی دارن و بی خدایی هم یک دین هست، نتیجش میشه تحریم هایی که از نرم افزارهای آزاد یا اوپن سورس می بینیم مثل گیت هاب، گیت لب و ...

اگر اعتقادشون رو وارد نرم افزار آزاد نمی کردن به این انحرافات کشیده نمی شد.

برای همین صائب تبریزی گفته : 

چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج

گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج

آفلاین majid.ee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #17 : 23 امرداد 1398، 12:49 ب‌ظ »
دقیقا موافقم مثال برجسته هم آمریکا چون مسیحی هستن و اعتقادشون رو وارد قوانین کردن ایران رو تحریم می کنن...
البته آمریکا یک کشور سکولار هستش و طبق متمم اول قانون اساسی، دین رسمی نداره  :)

و استالمن و لینوس هم دین بی خدایی دارن و بی خدایی هم یک دین هست
آتئیسم یک باور هست و دین محسوب نمی‌شه. عموم آتئیست‌ها خودشون رو بی‌دین در نظر می‌گیرن (Irreligion)

نتیجش میشه تحریم هایی که از نرم افزارهای آزاد یا اوپن سورس می بینیم مثل گیت هاب، گیت لب و ...
گیت‌هاب نرم‌افزار آزاد نیست.
تحریم گیت‌لب هم از طرف اون خود گیت‌لب نیست بلکه هاستینگ اون به گوگل کلاد منتقل شده و گوگل کلاد ما رو تحریم کرده.
شما می‌تونین نرم‌افزار آزاد گیت‌لب رو بدون هیچ منع قانونی دانلود و روی سرور شخصی خودتون اجرا کنین و این دقیقاً مزیت نرم‌افزار آزاد در دور زدن تحریم‌ها هستش. نرم‌افزار به دور زدن تحریم‌ها کمک می‌کنه، نه به خود اونا!

انحرافی وجود نداره. اگه هست، طبق اصل آزادی خودتون می‌تونین اصلاحش کنین.
اگه نرم‌افزار آزاد نبود این همه محصول به اصلاح بومی ! که با وقاحت تمام به صورت انحصاری منتشر می‌شن وجود خارجی نداشتن.
هر بار که شما توی اخبار اسم محصول بومی و افتخار آفرینی و دور زدن تحریم‌ها رو شنیدین یاد نرم‌افزار آزاد بیوفتین  :)

آفلاین ###darklinux$$$

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 441
  • ارزان زیستن به معنی حکم شما بر پول است نه تنگدستی
« پاسخ #18 : 23 امرداد 1398، 01:12 ب‌ظ »
احساس میکنم جنگ جهانی راه انداختم با این سوالم :o

آفلاین SMAH1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #19 : 23 امرداد 1398، 01:19 ب‌ظ »
کلا بحث از اصل داره خارج میشه!
کیه که ندونه امثال بولتون و پامپئو و .. در آمریکا «اوانجلیست» هستند.اگر کمی هم در موردشون بدونید یه چیزی توی مایه های همون صهیونیست ها یا داعشی ها یا حتی بچه حزب اللهی های خودمونند. یعنی دین رو وارد همه چیز می کنند.
من تفاوت بین «باور» یا «دین» رو نمی فهمم.هر چیزی که باعث ایجاد رفتار در آدم ها بشه یک اسم داره: ایدئولوژی.که البته می تونید اسمش رو بگذارید دین یا باور یا هرچیز دیگه.
در ضمن «آزادی استفاده به هر منظور» هم جز آزادی هاست که در فلسفه نرم افزار ازاد اومده.شاید من بخواهم با علم آزاد «بمب درست کنم» کسی حق محدود کردن من رو نداره! حالا سئوال چرا امثال gihub و .. میرن از جایی سرویس می گیرند که اصول اولیه آزادی رو نقض می کنه؟ اونها باید جواب بدهند؟ برای همه دستری باشه برای ما نباشه!
در ضمن اگر شما توانایی تولید نرم افزار ندارید،تلاش دیگران را به سخره نگیرید.درسته که برخی از آب گل آلود ماهی می گیرند،ولی اکثر کسانی که که این حرکت ها رو مسخره می کنند «لب گود نشستند».مثلا ایا فکر کردید گوگل دقیقا در اندروید چکار کرده؟! هسته که لینوکسه. خیلی از ابزار های هم که گنو هستند.یه پوسته روش انداخته با دالویک (که البته ایده‌ی ان هم از خودش نیست!) و شده سیستم عاملی که به خودش حق داده .....کلا خیلی از ایده های جدید همین هستند. «ایده جاری + ارائه جدید»

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #20 : 23 امرداد 1398، 01:45 ب‌ظ »
دین خیلی از ایدئولوژی خطرناک تره

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #21 : 23 امرداد 1398، 01:46 ب‌ظ »
کلا بحث از اصل داره خارج میشه!
کیه که ندونه امثال بولتون و پامپئو و .. در آمریکا «اوانجلیست» هستند.اگر کمی هم در موردشون بدونید یه چیزی توی مایه های همون صهیونیست ها یا داعشی ها یا حتی بچه حزب اللهی های خودمونند. یعنی دین رو وارد همه چیز می کنند.
من تفاوت بین «باور» یا «دین» رو نمی فهمم.هر چیزی که باعث ایجاد رفتار در آدم ها بشه یک اسم داره: ایدئولوژی.که البته می تونید اسمش رو بگذارید دین یا باور یا هرچیز دیگه.
در ضمن «آزادی استفاده به هر منظور» هم جز آزادی هاست که در فلسفه نرم افزار ازاد اومده.شاید من بخواهم با علم آزاد «بمب درست کنم» کسی حق محدود کردن من رو نداره! حالا سئوال چرا امثال gihub و .. میرن از جایی سرویس می گیرند که اصول اولیه آزادی رو نقض می کنه؟ اونها باید جواب بدهند؟ برای همه دستری باشه برای ما نباشه!
در ضمن اگر شما توانایی تولید نرم افزار ندارید،تلاش دیگران را به سخره نگیرید.درسته که برخی از آب گل آلود ماهی می گیرند،ولی اکثر کسانی که که این حرکت ها رو مسخره می کنند «لب گود نشستند».مثلا ایا فکر کردید گوگل دقیقا در اندروید چکار کرده؟! هسته که لینوکسه. خیلی از ابزار های هم که گنو هستند.یه پوسته روش انداخته با دالویک (که البته ایده‌ی ان هم از خودش نیست!) و شده سیستم عاملی که به خودش حق داده .....کلا خیلی از ایده های جدید همین هستند. «ایده جاری + ارائه جدید»
اون عقیده شخصیشونه بخاطر متمم اول نمیتونن تو سیاست اثرش بدن

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #22 : 23 امرداد 1398، 01:49 ب‌ظ »
یه نگاه به دور و برت بندازی، اکثر کسایی که گنو/لینوکس کار می‌کنن، خداناباور هستن.
و این نشون می‌ده که یه رابطه‌ای بین این دو مقوله هست.
اینجوری بخوایم نتیجه‌گیری کنیم، تمام افرادی که سرطان گرفتند هم آب خورده بودن و بینش رابطه هست :)

نرم‌افزار آزاد در کنار تمام خوبی‌هاش، یک سری انحرافات هم داره.  :)
انحراف اینه که اعتقادات شخصی‌مون مثل دین رو وارد موارد نامرتبط مثل نرم‌افزار آزاد و اینترنت و قوانین کشور و علم و غیره بکنیم، نتیجه‌اش هم داریم در کشورهایی مثل ایران که این کار رو می‌کنند میبینیم. بهتره اینکار رو نکنیم :)

و استالمن و لینوس هم دین بی خدایی دارن و بی خدایی هم یک دین هست، نتیجش میشه تحریم هایی که از نرم افزارهای آزاد یا اوپن سورس می بینیم مثل گیت هاب، گیت لب و ...

برای همین صائب تبریزی گفته : 

چون گذارد خشت اول بر زمین معمار کج

گر رساند بر فلک، باشد همان دیوار کج

بی خدایی دین نیست این کاملا مشخصه چون هیچ باوری نداره
شبیه فلسفه فلوطین میمونه
 تاریکی عدم نوره نه یک چیز عینی

آفلاین majid.ee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 23 امرداد 1398، 02:20 ب‌ظ »
اینکه افراد با ادیان و باورهای مختلف می‌تونن به منصب در ایالات متحده برسند دقیقاً به خاطر همین ویژگی سکولار بودن اونه.
اینکه فردا یک حزب‌اللهی توی آمریکا رییس جمهور بشه، به این معنی نیست که آمریکا یک کشور اسلامی و یا حزب‌اللهی هستش  :)
همین رو مقایسه کنین با مشکلات یک نماینده‌ی زرتشتی توی شورای شهر یزد.

ریشه‌ی واژه‌ی Religion تفاوتش رو براتون آشکار خواهد کرد.

نقل‌قول
دین (از واژهٔ فرانسوی religion به معنای «جامعه دینی» و واژهٔ لاتین religionem (اسم religio) به معنای «احترام به چیزی مقدس، احترام به الهه‌ها»، “تعهد، رابطه بین بشر و الهه ها”) ریشه در واژهٔ لاتین religio دارد، ریشه‌های اصلی آن نامشخص هستند. یک احتمال، ریشه یابی از واژهٔ مشابه le-ligare است، یعنی تفسیر منسوب به سیسرو که Lego «خواندن»، یعنی re (دوباره) و lego در مفهوم «انتخاب کردن»، «دوباره مرور کردن» یا «با احتیاط اندیشیدن» را بهم مرتبط می‌سازد. پژوهشگران معاصر مانند تام هارپور و جوزف کامپ بل ریشه یابی ازLigare «پیوند داشتن، رابطه داشتن» را احتمالاً از واژهٔ پیشوندی re-ligare، یعنی re (دوباره) و ligare «رابطه داشتن» میسر می‌سازند که سِنت آگوستین آن را حائز اهمیت ساخت، که البته پس از تفسیر لاکتانتیوس قرار گرفت. کاربرد قرون وسطایی جایگزین مسلک یا طریقه در تعیین جوامع متحد مانند فرقه‌های رهبانی می‌شود: «در مورد 'آیین' جمع‌آوری پشم‌های طلائی گوسفند نر آسمانی توسط شوالیه در دین آویس می‌شنویم».

زبان‌شناس ماکس مولر معتقد است ریشهٔ واژه انگلیسی "religion"، واژهٔ لاتین religio، در ابتدا تنها در معنای " احترام به خدا و الهه، اندیشهٔ محتاطانه دربارهٔ موضوعات الهی، تقوا"(که بعدها سیسرو آن را ریشه یابی کرد که دلالت بر "پشتکار" داشت) به کار می‌رفت. ماکس مولر اکثر فرهنگ‌های دنیا از جمله مصر، ایران، و هندوستان را در این برههٔ تاریخی دارای ساختار قدرتی مشابه توصیف کرد. آنچه که امروزه دین باستانی نام دارد، "شرع" می‌باشد.

عموماً دین، به باور به قدرت‌های فرا انسانی گفته می‌شه ولی باور دامنه‌ی خیلی گسترده‌تری رو شامل می‌شه. مثل اینکه من باور دارم هوا سرده به این معنی نیست که دین من سرد بودن هواست ! به عبارت بهتر دین، باور محسوب می‌شه ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
the belief in and worship of a superhuman controlling power, especially a personal God or gods.
در ضمن «آزادی استفاده به هر منظور» هم جز آزادی هاست که در فلسفه نرم افزار ازاد اومده.شاید من بخواهم با علم آزاد «بمب درست کنم» کسی حق محدود کردن من رو نداره!
شما از علم هر چیزی که خواستین رو می‌تونین بسازین و هر نتیجه‌ای رو که خواستین رو هم می‌تونین بگیرین، خیلی وقته اون دوران گذشته که افراد رو به خاطر اعتقاد به گرد بودن زمین اعدام می‌کردن !
ولی اینکه آزادین هر چیزی خواستین رو بسازین، به این معنی نیست که آزادین هر جا خواستین استفاده‌اش کنین. یک سری قوانین دیگه هم وجود داره ....
آزادی شما نباید موجب سلب آزادی دیگران بشه. شما می‌تونین یک سلاح جدید بسازین ولی نمی‌تونین استفاده‌اش کنین چون آزادی حیات رو از دیگران سلب می‌کنه.

حالا سئوال چرا امثال gihub و .. میرن از جایی سرویس می گیرند که اصول اولیه آزادی رو نقض می کنه؟ اونها باید جواب بدهند؟ برای همه دستری باشه برای ما نباشه!
برای بار دوم اعلام می‌کنم github آزاد نیست!
در مورد gitlab هم باید بگم شما متاسفانه تفاوت سرویس و برنامه‌ رو متوجه نشدین. نرم‌افزار GitLab Community Edition آزاده و شما بدون هیچ محدودیتی تاکید می‌کنم بدون هیچ محدودیتی روی سرور شخصی خودتون راه‌اندازی کرده و استفاده‌اش کنین.
ولی سایت gitlab.com یک سرویسه و بستگی به تصمیمات مالک اون می‌تونه هر کاری خواست بکنه. طبیعتاً GitLab Inc یک شرکت مستقله و هر تصمیمی خواست می‌تونه بگیره.
این حرف شما مثل این می‌مونه که توی این فروم اسپم کنین و بعد توقع داشته باشین که حسابتون مسدود نشه، چون SMF و یا اوبونتو آزاد هستن!
این فروم یک سرویسه و هر تصمیمی تیم مدیریتشون خواست می‌تونه بگیره .....

در ضمن اگر شما توانایی تولید نرم افزار ندارید،تلاش دیگران را به سخره نگیرید.درسته که برخی از آب گل آلود ماهی می گیرند،ولی اکثر کسانی که که این حرکت ها رو مسخره می کنند «لب گود نشستند».
شما که من رو نمی‌شناسین، قضاوت نکنین، همون‌طور که من شما رو قضاوت نمی‌کنم  :)
حرف من در مورد چیزهایی مثل پیام‌رسان ایتا هستش. که توی تبلیغاتشون، حرف از مهندسی معکوس تلگرام زدن (با سرچ زدن، می‌تونین به اون تبلیغات برسین) ولی در عمل فقط سورس تگلرام رو کامپایل کردن، بدون اینکه حتی چیزی بهش اضافه کنن و در نهایت حتی به gpl هم پایبند نبوده و برنامه رو انحصاری منتشر کردن.
پ.ن:محسن غفاری که اگه اشتباه نکنم مدیریت این پیام‌رسان رو برعهده دارن، سال ۸۰ هم در مرکز انفورماتیک ستاد راهیان نور کار می‌کردن. دوستان که خوب بلدن دو تا پدیده‌ی بی‌ربط رو به هم ربط بدن هم می‌تونن در مورد این قضیه و موارد مشابه و کلاً چرخه‌ی قدرت در ایران یه تفکری بکنن.

مثلا ایا فکر کردید گوگل دقیقا در اندروید چکار کرده؟! هسته که لینوکسه. خیلی از ابزار های هم که گنو هستند.یه پوسته روش انداخته با دالویک (که البته ایده‌ی ان هم از خودش نیست!) و شده سیستم عاملی که به خودش حق داده .....کلا خیلی از ایده های جدید همین هستند. «ایده جاری + ارائه جدید»

اول اینکه گوگل یک شرکت انحصاریه و من طرفدارش نیستم حتی باهاش مخالفم.
دوم اینکه گوگل هیچ وقت gpl رو نقض نکرده ولی دوستان داخلیمون از روبیکا گرفته تا همین ایتا لایسنس‌ها رو پشت هم نقض کردن.
سوم اینکه گوگل خودش یکی از بزرگترین توسعه دهنده‌های لینوکس هست و زندگی زالو وار نداره که فقط از منابع بالا دستی تغذیه کنه.
چهارم اینکه اگه کار گوگل واقعاً اینقدر بدوی و راحته، چطوره خودتون هم یدونه داخلیش رو راه بندازین ؟‌ (البته نه بر اساس AOSP؛ که همین چند وقت پیش هم اندروید #چینی رو شاهد بودیم (توضیحات دانیال بهزادی توی صفحه‌ی توییترش در مورد اندروید بومی رو مطالعه کنین تا متوجه بشین، چرا بهش چینی می‌گم)
پنچم هم اینکه تا الان اکثر (و نه همش) بومی سازی‌هایی در صنعت نرم‌افزار کشور دیدیم، اختراع دوباره‌ی چرخ بود که نه تنها چیزی اضافه نکردن، بلکه کمش هم کردن. نمونه‌ی واضح اون رو در مورد پیام رسان و موتور جستجو و ... بومی مشاهده می‌کنین که هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره و فقط نتیجه‌ی اون تلف کردن بیت‌المال شد.
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1398، 02:26 ب‌ظ توسط majid.ee »

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #24 : 23 امرداد 1398، 02:30 ب‌ظ »
اینکه افراد با ادیان و باورهای مختلف می‌تونن به منصب در ایالات متحده برسند دقیقاً به خاطر همین ویژگی سکولار بودن اونه.
اینکه فردا یک حزب‌اللهی توی آمریکا رییس جمهور بشه، به این معنی نیست که آمریکا یک کشور اسلامی و یا حزب‌اللهی هستش  :)
همین رو مقایسه کنین با مشکلات یک نماینده‌ی زرتشتی توی شورای شهر یزد.

ریشه‌ی واژه‌ی Religion تفاوتش رو براتون آشکار خواهد کرد.

نقل‌قول
دین (از واژهٔ فرانسوی religion به معنای «جامعه دینی» و واژهٔ لاتین religionem (اسم religio) به معنای «احترام به چیزی مقدس، احترام به الهه‌ها»، “تعهد، رابطه بین بشر و الهه ها”) ریشه در واژهٔ لاتین religio دارد، ریشه‌های اصلی آن نامشخص هستند. یک احتمال، ریشه یابی از واژهٔ مشابه le-ligare است، یعنی تفسیر منسوب به سیسرو که Lego «خواندن»، یعنی re (دوباره) و lego در مفهوم «انتخاب کردن»، «دوباره مرور کردن» یا «با احتیاط اندیشیدن» را بهم مرتبط می‌سازد. پژوهشگران معاصر مانند تام هارپور و جوزف کامپ بل ریشه یابی ازLigare «پیوند داشتن، رابطه داشتن» را احتمالاً از واژهٔ پیشوندی re-ligare، یعنی re (دوباره) و ligare «رابطه داشتن» میسر می‌سازند که سِنت آگوستین آن را حائز اهمیت ساخت، که البته پس از تفسیر لاکتانتیوس قرار گرفت. کاربرد قرون وسطایی جایگزین مسلک یا طریقه در تعیین جوامع متحد مانند فرقه‌های رهبانی می‌شود: «در مورد 'آیین' جمع‌آوری پشم‌های طلائی گوسفند نر آسمانی توسط شوالیه در دین آویس می‌شنویم».

زبان‌شناس ماکس مولر معتقد است ریشهٔ واژه انگلیسی "religion"، واژهٔ لاتین religio، در ابتدا تنها در معنای " احترام به خدا و الهه، اندیشهٔ محتاطانه دربارهٔ موضوعات الهی، تقوا"(که بعدها سیسرو آن را ریشه یابی کرد که دلالت بر "پشتکار" داشت) به کار می‌رفت. ماکس مولر اکثر فرهنگ‌های دنیا از جمله مصر، ایران، و هندوستان را در این برههٔ تاریخی دارای ساختار قدرتی مشابه توصیف کرد. آنچه که امروزه دین باستانی نام دارد، "شرع" می‌باشد.

عموماً دین، به باور به قدرت‌های فرا انسانی گفته می‌شه ولی باور دامنه‌ی خیلی گسترده‌تری رو شامل می‌شه. مثل اینکه من باور دارم هوا سرده به این معنی نیست که دین من سرد بودن هواست ! به عبارت بهتر دین، باور محسوب می‌شه ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
the belief in and worship of a superhuman controlling power, especially a personal God or gods.
در ضمن «آزادی استفاده به هر منظور» هم جز آزادی هاست که در فلسفه نرم افزار ازاد اومده.شاید من بخواهم با علم آزاد «بمب درست کنم» کسی حق محدود کردن من رو نداره!
شما از علم هر چیزی که خواستین رو می‌تونین بسازین و هر نتیجه‌ای رو که خواستین رو هم می‌تونین بگیرین، خیلی وقته اون دوران گذشته که افراد رو به خاطر اعتقاد به گرد بودن زمین اعدام می‌کردن !
ولی اینکه آزادین هر چیزی خواستین رو بسازین، به این معنی نیست که آزادین هر جا خواستین استفاده‌اش کنین. یک سری قوانین دیگه هم وجود داره ....
آزادی شما نباید موجب سلب آزادی دیگران بشه. شما می‌تونین یک سلاح جدید بسازین ولی نمی‌تونین استفاده‌اش کنین چون آزادی حیات رو از دیگران سلب می‌کنه.

حالا سئوال چرا امثال gihub و .. میرن از جایی سرویس می گیرند که اصول اولیه آزادی رو نقض می کنه؟ اونها باید جواب بدهند؟ برای همه دستری باشه برای ما نباشه!
برای بار دوم اعلام می‌کنم github آزاد نیست!
در مورد gitlab هم باید بگم شما متاسفانه تفاوت سرویس و برنامه‌ رو متوجه نشدین. نرم‌افزار GitLab Community Edition آزاده و شما بدون هیچ محدودیتی تاکید می‌کنم بدون هیچ محدودیتی روی سرور شخصی خودتون راه‌اندازی کرده و استفاده‌اش کنین.
ولی سایت gitlab.com یک سرویسه و بستگی به تصمیمات مالک اون می‌تونه هر کاری خواست بکنه. طبیعتاً GitLab Inc یک شرکت مستقله و هر تصمیمی خواست می‌تونه بگیره.
این حرف شما مثل این می‌مونه که توی این فروم اسپم کنین و بعد توقع داشته باشین که حسابتون مسدود نشه، چون SMF و یا اوبونتو آزاد هستن!
این فروم یک سرویسه و هر تصمیمی تیم مدیریتشون خواست می‌تونه بگیره .....

در ضمن اگر شما توانایی تولید نرم افزار ندارید،تلاش دیگران را به سخره نگیرید.درسته که برخی از آب گل آلود ماهی می گیرند،ولی اکثر کسانی که که این حرکت ها رو مسخره می کنند «لب گود نشستند».
شما که من رو نمی‌شناسین، قضاوت نکنین، همون‌طور که من شما رو قضاوت نمی‌کنم  :)
حرف من در مورد چیزهایی مثل پیام‌رسان ایتا هستش. که توی تبلیغاتشون، حرف از مهندسی معکوس تلگرام زدن (با سرچ زدن، می‌تونین به اون تبلیغات برسین) ولی در عمل فقط سورس تگلرام رو کامپایل کردن، بدون اینکه حتی چیزی بهش اضافه کنن و در نهایت حتی به gpl هم پایبند نبوده و برنامه رو انحصاری منتشر کردن.
پ.ن:محسن غفاری که اگه اشتباه نکنم مدیریت این پیام‌رسان رو برعهده دارن، سال ۸۰ هم در مرکز انفورماتیک ستاد راهیان نور کار می‌کردن. دوستان که خوب بلدن دو تا پدیده‌ی بی‌ربط رو به هم ربط بدن هم می‌تونن در مورد این قضیه و موارد مشابه و کلاً چرخه‌ی قدرت در ایران یه تفکری بکنن.

مثلا ایا فکر کردید گوگل دقیقا در اندروید چکار کرده؟! هسته که لینوکسه. خیلی از ابزار های هم که گنو هستند.یه پوسته روش انداخته با دالویک (که البته ایده‌ی ان هم از خودش نیست!) و شده سیستم عاملی که به خودش حق داده .....کلا خیلی از ایده های جدید همین هستند. «ایده جاری + ارائه جدید»

اول اینکه گوگل یک شرکت انحصاریه و من طرفدارش نیستم حتی باهاش مخالفم.
دوم اینکه گوگل هیچ وقت gpl رو نقض نکرده ولی دوستان داخلیمون از روبیکا گرفته تا همین ایتا لایسنس‌ها رو پشت هم نقض کردن.
سوم اینکه گوگل خودش یکی از بزرگترین توسعه دهنده‌های لینوکس هست و زندگی زالو وار نداره که فقط از منابع بالا دستی تغذیه کنه.
چهارم اینکه اگه کار گوگل واقعاً اینقدر بدوی و راحته، چطوره خودتون هم یدونه داخلیش رو راه بندازین ؟‌ (البته نه بر اساس AOSP؛ که همین چند وقت پیش هم اندروید #چینی رو شاهد بودیم (توضیحات دانیال بهزادی توی صفحه‌ی توییترش در مورد اندروید بومی رو مطالعه کنین تا متوجه بشین، چرا بهش چینی می‌گم)
پنچم هم اینکه تا الان اکثر (و نه همش) بومی سازی‌هایی در صنعت نرم‌افزار کشور دیدیم، اختراع دوباره‌ی چرخ بود که نه تنها چیزی اضافه نکردن، بلکه کمش هم کردن. نمونه‌ی واضح اون رو در مورد پیام رسان و موتور جستجو و ... بومی مشاهده می‌کنین که هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره و فقط نتیجه‌ی اون تلف کردن بیت‌المال شد.
من کاملا با شما موافقم ولی ایدئولوژی شامل دین هم میشود چون به چیز های عینی احترام میگذارد و اگر این عینیت پارانرمال باشد میشه دین و اگه عینیت ماتریالیستی باشد مثل مارکسیسم و غیره میشه چیزی که مردم بهش میگن ایدئولوژی ولی از لحاظ علمی و از لحاظ شرحی که هانا ارنت از ایدئولوژی در کتاب "خاستگاه های توتالیتاریسم" نوشته دین رو هم میشه ایدئولوژی حساب کرد

آفلاین majid.ee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 23 امرداد 1398، 02:34 ب‌ظ »
من کاملا با شما موافقم ولی ایدئولوژی شامل دین هم میشود
بله دقیقاً همین رو گفتم. باور شامل دین می‌شه.
به عبارتی دین زیرمجموعه‌ی باور محسوب می‌شه ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
به خاطر همینم بود که گفتم، هر دینی باور هست ولی هر باوری لزوماً دین نیست.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #26 : 23 امرداد 1398، 02:39 ب‌ظ »

گوگل یکی ازcorporator های اصلی بنیاد لینوکسه
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1398، 02:43 ب‌ظ توسط هومان »

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #27 : 23 امرداد 1398، 02:40 ب‌ظ »
من کاملا با شما موافقم ولی ایدئولوژی شامل دین هم میشود
بله دقیقاً همین رو گفتم. باور شامل دین می‌شه.
به عبارتی دین زیرمجموعه‌ی باور محسوب می‌شه ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
به خاطر همینم بود که گفتم، هر دینی باور هست ولی هر باوری لزوماً دین نیست.
باور با ایدئولوژی فرق داره ایدئولوژی توی وجود ادم ها رخنه میکنه

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #28 : 23 امرداد 1398، 02:52 ب‌ظ »
بحث رو به کجا کشوندین!!  ](*,)
ما یه جمله گفتیم که استالمن از اونجایی که خداناباور هست، پس نمی‌تونیم ازش بت بسازیم و بگیم چرا اینجوری گفت چرا اونجوری گفت. و فکر کنیم هرچی گفته وحی منزل هست! همین! چون طرزفکر آدما از ایدئولوژی‌ نشأت می‌گیره
به طور مثال؛ یه مسلمان، حق‌الناس رو رعایت می‌کنه یا عدالت رو دوست داره
یه مسیحی، گوشت خوک خوردن رو حلال می‌دونه حتی اگه به خاطرش هزارتا درد و مرض بگیره
یه یهودی معتقد به کتب عهدین خصوصاً تلمود، غیریهودی‌ها رو حیوان می‌دونه (حیوان دوپا که خدا برای خدمت کردن به یهودی‌ها خلق کرده، یعنی ما!  :-X)
یه خداناباور هم به کلی موارد دیگه عقیده‌ای نداره. کسی که به خالق هستی ایمان نداره، مسلماً خیلی چیزای دیگه رو هم قبول نداره و حرف‌هایی ممکنه بزنه که اصلاً درست نباشه و خودشو آزاد و رها از همه‌چیز می‌دونه که خب آخر عاقبت خوبی نداره بیچاره  ;D

حرف من همین بود فقط. که استالمن رو خدا در نظر نگیریم که بعد برامون سؤال بشه که چرا در فلان موضوع فلان حرف رو زد و بگیم پس لابد درست بوده حرفش. این نگاه رو می‌گم یعنی نداشته باشین به این افراد. همین!

منظورم از انحراف در «نرم‌افزار آزاد» دقیقاً همین بود. طرف با نیت خیر و برای حفظ امنیت خودش از جاسوسی‌های و کنترل کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی میاد سمت نرم‌افزار آزاد، ولی ممکنه این «آزادی» رو بد ترجمه کنه و دیگه خواستار آزادی در همهٔ عرصه‌های زندگیش بشه که حتی با خلقت خودش هم سازگار نیست! بله. انسان‌ها هم آزاد و مختار خلق شدن، ولی براساس هر رفتارشون، پاداش و عذابی هست. بهشت و جهنمی هست. این یعنی چهارچوب و قوانینی هست. برای رسیدن به آزادی. انحراف اونجایی صورت می‌گیره که فکر کنی آزادی که هرکاری خواستی انجام بدی و کسی کاریت نداشته باشه. این انحراف از «نرم‌افزار آزاد» میاد. اونم برای بعضی از آدما! نه لزوماً همه!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #29 : 23 امرداد 1398، 02:55 ب‌ظ »
مفهوم خالق با خدا فرق داره
خالق وجودش نه  قابل اثباته و نه قابل رد (بنابر استدلال امانوئل کانت)
و نابراین هیچ کس نمیتونی بگه وجودش رو قبول ندارم
اتئیست ها وجود خدای موجود در ادیان رو قبول ندارن
ضمن اینکه شما نمیتونید عقاید یک نفر رو به رفتارش مربوط کنی و به خاطر عقیده ش بگی همه حرفهاش غلطه این کار کاملا غلطه
پی نوشت:
از کجا معلوم بهشت و جهنمی هست؟
پی پی نوشت:
مثل ادمهای 100 سال پیش همه چیز رو به انگلیس و اسرائیل نچسبون
پی پی پی نوشت:
تلمود کتاب مقدس نیست که ازش عقاید یه گروه رو استخراج کنید
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1398، 02:58 ب‌ظ توسط هومان »