0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
- دو شاخه مانیتور رو از برق بکش.2- مقدای مایع شیشه پاک کن رو با آب رقیق کن.3- با یه دستمال تمیز و بدون پرز سطح مانیتور رو پاک کن.نکته: مایع شیشه پاک کن رو مستقیما به مانیتور نپاش.نکته: دستمال نباید خیس باشه. فقط کمی نمدار ( خیلی کم)
طهمورث جان ایولخیلی توپ شد خدا خیرت بده دادا
نقلقول- دو شاخه مانیتور رو از برق بکش.2- مقدای مایع شیشه پاک کن رو با آب رقیق کن.3- با یه دستمال تمیز و بدون پرز سطح مانیتور رو پاک کن.نکته: مایع شیشه پاک کن رو مستقیما به مانیتور نپاش.نکته: دستمال نباید خیس باشه. فقط کمی نمدار ( خیلی کم)این واسه مونیتور لبتاپ هم جواب میده؟؟
نقلقول از: eMan در 01 شهریور 1389، 12:55 قظطهمورث جان ایولخیلی توپ شد خدا خیرت بده دادا قربانت بنده این تکنیک ها رو مواقعی که میرم سر چهارراه ها شیشه ماشین پاک میکنم آموختم.
نقلقول از: Tahmooreth در 01 شهریور 1389، 03:40 بظنقلقول از: eMan در 01 شهریور 1389، 12:55 قظطهمورث جان ایولخیلی توپ شد خدا خیرت بده دادا قربانت بنده این تکنیک ها رو مواقعی که میرم سر چهارراه ها شیشه ماشین پاک میکنم آموختم. والا طهمورث جان اگه تاپیک ( رشته شما چیه ) رو خونده باشی میفهمی شغلم چیه ، حالا شاگرد نمیخوای ؟ ( البته جسارت نباشه دادا )
من که lcd سامسونگ دارم تو کاتالوگش نوشته بود به هیچ وجه از مایع های تمیز کننده استفاده نکنید و فقط با کمی نم دار کردن پارچه ای بدون پرز آت را تمیز کنید . برای تمیز کردن باید به صورت مارپیچ ابتدا دور صفحه رو تمیز کنی و کم کم به سمت مرکز بیای . موفق باشی