انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک کردن LCD  (دفعات بازدید: 7205 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: پاک کردن LCD
« پاسخ #15 : 02 شهریور 1389، 03:08 ب‌ظ »
خب آخه من توی LCD کثیف اوبونتو رو درست نمیدیدم  ;) حالا بهتر شد ;D دست طهمورث جون درد نکنه  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #16 : 03 شهریور 1389، 04:23 ب‌ظ »
من که lcd سامسونگ دارم تو کاتالوگش نوشته بود به هیچ وجه از مایع های تمیز کننده استفاده نکنید و فقط با کمی نم دار کردن پارچه ای بدون پرز آت را تمیز کنید . برای تمیز کردن باید به صورت مارپیچ ابتدا دور صفحه رو تمیز کنی و کم کم به سمت مرکز بیای . موفق باشی
منم سامسونگ دارم تو کاتالوگش نوشته بود اصلا از مایع تمیز کننده استفاده نکنید. معمولا تمام مانیتور ها همراهش یک دستمال مخصوص هم میگذارن که مایع های تمیز کننده ذرات نانو موجود در اون دستمال ها را خراب میکنه.
درضمن دلیل کشیدن مانیتور از برق قبل از پاک کردنش رو متوجه نشدم اگر بصورت فنی یا علمی کسی توضیح بده ممنون میشم.
خب آخه من توی LCD کثیف اوبونتو رو درست نمیدیدم  ;) حالا بهتر شد ;D دست طهمورث جون درد نکنه  ;)
اتفاقا منم از مدت ها پیش همین مشکل را با اوبونتو داشتم چند وقت پیش حل شد  :D
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1389، 04:32 ب‌ظ »
درضمن دلیل کشیدن مانیتور از برق قبل از پاک کردنش رو متوجه نشدم اگر بصورت فنی یا علمی کسی توضیح بده ممنون میشم.
فکر کنم من دلیلش رو بدونم ;)
محض احتیاط  ;D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #18 : 03 شهریور 1389، 10:48 ب‌ظ »
محض احتیاط  ;D
با تشکر ولی دلیل شما نه قانع کننده بود و نه فنی یا علمی
من بودن کشیدن برق بار ها مانیتور های مختلفی را پاک کردم و اتفاقی براشون نیفتاده

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
« پاسخ #19 : 04 شهریور 1389، 12:28 ق‌ظ »
محض احتیاط  ;D
البته شما حق دارید هر جور خودتون دوست دارید فکر کنید و خود محورانه برداشت و زندگی کنید.
اما سوال اینجاست که چطور شما فکر میکنید این که تنظیف یک وسیله الکترونیکی که از صفحات کریستال مایع ساخته شده  در حالت روشن ( و داشتن جریان الکتریکی ) غیر علمی و غیر فنی و قانع کننده نیست؟

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #20 : 04 شهریور 1389، 01:36 ق‌ظ »
محض احتیاط  ;D
منم بچه که بودم از روی بالکن خونمون بیشتر از هزاران بار پریدم پایین، فقط یه دفعش پام شکست و اونم آخرین بار بود .
دلیل نمیشه که چون یه کار رو انجام دادید هیچ اتفاقی نیفتاده به معنی امن بودنش باشه.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #21 : 04 شهریور 1389، 02:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
منم بچه که بودم از روی بالکن خونمون بیشتر از هزاران بار پریدم پایین، فقط یه دفعش پام شکست و اونم آخرین بار بود
بابا SpiderMan :ي:ي:ي
عیب نداره مرد عنکبودی هم یه بار تار هاش تموم شد

در کل eMan جان شما تونستی LCD  رو اکی کنی ولی بیا ببین اینجا چه بساطی به پا شده :ي:ي:ي
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #22 : 04 شهریور 1389، 05:54 ق‌ظ »
من نظرم اینه که به علت استقبال زیاد کاربران از این بحث یکی از مدیران این مطلب را به کافه اوبونتو منتقل کنه  :D
البته شما حق دارید هر جور خودتون دوست دارید فکر کنید و خود محورانه برداشت و زندگی کنید.
اما سوال اینجاست که چطور شما فکر میکنید این که تنظیف یک وسیله الکترونیکی که از صفحات کریستال مایع ساخته شده  در حالت روشن ( و داشتن جریان الکتریکی ) غیر علمی و غیر فنی و قانع کننده نیست؟
ارزشش رو نداره شما خونه خودتون را کثیف کنید از این به بعد خاموش میکنم بعد تنظیف میکنم  ::)
اما من نه گفتم تنظیف وسیله الکترونیکی در حالت روشن غیر علمی نیست (یعنی علمی هست) ونه گفتم علمی نیست! من سوال کردم علت علمی بودن یا نبودن این مساله چیست و پاسخه یکی از دوستان (مساله احتیاط واجب مبنی بر خاموش کردن وسیله که توسط سایر علما بعدا تایید شد) را غیر قانع کننده دانستم چون تاکنون در هیچ رساله ای (احیانا قصد خاصی برداشت نشود منظورم دفترچه های راهنما هست) از این احتیاط سخنی به میان نیامده بود گفتم اینجا استفتا کنم  :D