0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
فقط تو مرورگر اینطوره؟تنظیمات فونت مرورگر رو تغییر دادید که ببینید درست میشه یا نه!؟جدیدا فونت فارسی تو سیستم ریختین؟
نقلقول از: mrostd در 07 آبان 1398، 03:31 بظفقط تو مرورگر اینطوره؟تنظیمات فونت مرورگر رو تغییر دادید که ببینید درست میشه یا نه!؟جدیدا فونت فارسی تو سیستم ریختین؟تو لیبره افیس هم تست کردم همین جوری بودش
سلاممن ارچ دارم با کی دی ای اونجا من وقتی میخوام متن فارسی ببینم نستعلیق میاد که مثلا تو سرچ گوگل چیز ضایعیهمیخوام یه فونت عادی ادمی زادی باشه دی:
آرچ لینوکس را کسی باید بره سمتش که بلد باشه مشکلات سیستم را عیبیابی و حل کنه، شما که هنوز تو مرحله نصبش هم موندی.
نقلقول از: هومان در 07 آبان 1398، 03:20 بظسلاممن ارچ دارم با کی دی ای اونجا من وقتی میخوام متن فارسی ببینم نستعلیق میاد که مثلا تو سرچ گوگل چیز ضایعیهمیخوام یه فونت عادی ادمی زادی باشه دی:مشکل شما از متن برجستهشده نشأت میگیرد! همین چند هفته قبل بهتون گفته بودم که:نقلقولآرچ لینوکس را کسی باید بره سمتش که بلد باشه مشکلات سیستم را عیبیابی و حل کنه، شما که هنوز تو مرحله نصبش هم موندی.حالا هم تنظیمات فونت در میزکار خود را چک کنید و گزینههای مناسب را انتخاب کنید.
/home/.fonts
/home/.local/share/fonts