وقتی شرکت های انحصاری مثل ادوبی میبینن که گنو کاربرای زیادی داره، نرم افزار هاشونو برای گنو هم تولید میکنن ولی بازم به صورت انحصاری و پولی
خدا اون روز رو نیاره!
دقیقا((:
ولی واقعا انقدر از کاربرا هم که هستند به زودی قبول نمیکنن مثلا اگه نرم افزار هاش بیاره حداقل در حال حاضر بازم کاربران حال حاضر ترجیح میدن از گزینه آزادش استفاده کنند که خوبه ولی برای اینها نه!
ولی هرچی فکر میکنم یه احساسی بهم میگه بعضی چیزا اگه متن بسته باشند خوب نیست ولی صد درصد هم بد نیست!
مثلا من یه بازی نصب کنم آزاد نباشه خب حالا اگه ممکن مشکل امنیتی پیش بیاره خب بالاخره یه راهی هست که دسترسی سیستم نتونه بگیره، البته درحال حاضر هم نیاز به sudo نداره ولی بازم میشه محدود ترش کرد، و مثلا یه کسی یه بازی میسازه میدونم آزاد خوبه ولی مثلا فکرش کنید یه شرکت بیاد چند سال روی بازی کار کنه بنظر شما آزاد میده بیرون؟ معلمومه نه و کاملا ضرر البته نمیدونم شاید اوپن سورس در این موارد گزینه خوبی باشه! که باز باشه ولی اجازه تغییر و فروشش نداشته باشیم.. یا اصلا همون متن بسته باشه ولی در محیط بسته فکر میکنم چیز بدی نباشه هرچند بازم خودم ترجیحم آزاد و اگه این نرم افزار های مسخره بسته بخوان جایگزین بشن خوب نیست فقط در مواردی منظورم بود..
ویرایش: میدونم میفرماید نرم افزار آزاد هم درامد داره ولی قطعا سود غیر آزاد بیشتره و درامد این موضوع کمی مشکل که با مجوز آزاد منتشر بشه..!