انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه‌ای برای بررسی فایل‌های تغییریافته در پروژه‌های گیت  (دفعات بازدید: 1634 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.  \\:D/

دیشب و امروز نشستم و یک برنامه با پایتون نوشتم (برای اولین بار!) که کمی توی وقتم صرفه جویی کنه. و گذاشتم توی گیت که اگه خواستین شما هم استفاده کنین.
مدلش اینجوریه که شما فایل‌ها و دایرکتوری‌هایی که داخل‌شون برنامه می‌نویسین و توی گیت هم توسعه می‌دین رو به برنامه می‌دین (خودش فایل توی دایرکتوری مخصوص ایجاد می‌کنه) و برنامه بهتون می‌گه که آیا فایل‌ها رو تغییر دادین یا نه.
فرضاً یه پروژه توی گیت دارین و توسعه‌ش می‌دین. فایل‌های اصلی‌ش رو یه جای دیگه دارین. یکی مثل من ممکنه تغییرات رو اول توی فایل اصلی بده تا فایل گیت رو خراب نکنه! بنابراین دوتا فایل داریم. که یکیش تغییر کرده. این برنامه فایل‌هایی که تغییر کردن رو به شما نشون می‌ده تا بتونین متوجه تغییرات بشین و تغییرات رو توی پروژهٔ گیت‌تون هم ایجاد کنین.
مثلاً با ادیتوری مثل اتم راحت می‌تونین بین دو فایل Diff بگیرین و تغییرات رو اعمال کنین.
برای وارد کردن آدرس و فایل‌ها کافیه مثل حالت زیر عمل کنید.
1) اضافه کردن آدرس به فایل Address.txt
کافیه فایلش رو از دایرکتوری config/diff_sources./~ باز کنید و هر آدرس رو با دابل کوتیشن توی هر خط بنویسین:
"/home/Rasool/Git"
"/home/Rasool/Downloads"

2) اضافه کردن اسم برنامه‌هاتون (با پسوند) توی هر خط. مثلاً:
bash_aliases
bashrc
fonts.conf
diff_source.py

از این به بعد اگه برنامه رو اجرا کنین، بهتون فقط فایل‌هایی که تغییر کردند رو نمایش می‌ده و شما راحت اون فایل‌ها رو با هر برنامه‌ای که خواستین، diff می‌کنید.  :)

این هم لینک پروژه در گیت‌هاب

اگه دوست داشتین، تست کنین.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Stackoverflow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1398، 09:58 ق‌ظ توسط LinArcX »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
captain-ballard
هم همین کارو میکنه دقیقا:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=149831.0

سلام. آها. ممنون. پروژهٔ شما رو ندیده بودم.
البته برنامهٔ من خیلی ساده‌س و صرفاً فایل‌هایی که توی ریپوهای گیت و بک‌اپ‌هام دارم رو با هم مقایسه می‌کنه. که خب واسه نیاز شخصی خودم کافی بوده.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت