انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی در مورد net2ftp  (دفعات بازدید: 2829 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
راهنمایی در مورد net2ftp
« : 01 شهریور 1389، 11:43 ب‌ظ »
من میخوام یه سری فایل zip شده ، روی یه هاست انتقال بدم ... حالا از شانس من سیستم مدیریت هاستش Plesk هست و تا اونجایی که اطلاع دارم توی Plesk نمیشه فایلهای zip رو unzip کرد روی هاست ... من الان از shell  میتونم فایل ها رو بریزم رو هاست و از اون طریق انجام بدم که این یه خورده سرعت پیشرفت کارو پایین میاره .
ولی امشب داشتم سرچ میکردم در این مورد ، بر خوردم به net2ftp ... کسی میدونه که کار منو راه میندازه یا نه و اگه آره باید چیکار کنم ؟؟

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
پاسخ به: راهنمایی در مورد net2ftp
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1389، 12:02 ق‌ظ »
سلام
دوست عزیز net2ftp یک اسکریپت مدیریت فایل هستش به این صورت که شما وارد سایت میشوید و بعد اطلاعات ftp رو مدید اونم به شما اجازه میده که فایل انتقال بدید و هر کاری که با ftp بشه انجام داد و یک مورد دیگه اینکه قابلیت  unzip هم داره
به این آردس مراجعه کنید:http://www.net2ftp.com/

بعدش فقط آردس هاست رو بدید و نام کاربری و کلمه عبور و بعد هم login همین

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 02 شهریور 1389، 12:17 ق‌ظ »
سلام
دوست عزیز net2ftp یک اسکریپت مدیریت فایل هستش به این صورت که شما وارد سایت میشوید و بعد اطلاعات ftp رو مدید اونم به شما اجازه میده که فایل انتقال بدید و هر کاری که با ftp بشه انجام داد و یک مورد دیگه اینکه قابلیت  unzip هم داره

واقعا ممنون از راهنماییت ... به اون سایت مراجعه کردم ... یه فایل هم گذاشته بود واسه دانلود که بعد از دانلودش روی localhost اجرا کردم ... فکر میکنم طرز کارشو فهمیده باشم ... فقط هیچ راهی هست که بشه محدودیت 2مگابایتی که واسه آپلود تعیین کرده برداشت ؟ و یه چیز دیگه اینکه از نظر امنیتی مشکلی نداره ؟

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 02 شهریور 1389، 12:29 ق‌ظ »
سلام

واقعا ممنون از راهنماییت ... به اون سایت مراجعه کردم ... یه فایل هم گذاشته بود واسه دانلود که بعد از دانلودش روی localhost اجرا کردم ... فکر میکنم طرز کارشو فهمیده باشم ... فقط هیچ راهی هست که بشه محدودیت 2مگابایتی که واسه آپلود تعیین کرده برداشت ؟ و یه چیز دیگه اینکه از نظر امنیتی مشکلی نداره ؟

خواهش میشه
دوست عزیز محدودیت برای آپلود فایل رو سرور تعیین شده پس شما کاری نمیتونید بکنید چون سرور داره مونیتوز میکنه
خوب برای این کار هم راه هست.شما بگید که چه محدودیت هایی دارید همش رو بگید و اینکه دارید از ASP استفاده میکنید؟؟؟

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 شهریور 1389، 12:40 ق‌ظ »
خواهش میشه
دوست عزیز محدودیت برای آپلود فایل رو سرور تعیین شده پس شما کاری نمیتونید بکنید چون سرور داره مونیتوز میکنه
خوب برای این کار هم راه هست.شما بگید که چه محدودیت هایی دارید همش رو بگید و اینکه دارید از ASP استفاده میکنید؟؟؟

فایل هایی که من میخوام بفرستم یه سری سایته با سیستم جوملا که برای اینکه کارها سریع تر انجام بشه  (چون تعداد زیادی سایته) همه ی امکاناتی که نیاز بوده به صورت local روش نصب کردم و هر کدومشون تقریبا 30 - 40 مگابایت حجم دارن ... قبلا هاستی که کار میکردم با direct admin بود و خیلی راحت فایل zip را میفرستادم ... ولی الان این مشکلو دارم ...

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 02 شهریور 1389، 12:43 ق‌ظ »
خواهش میشه

فایل هایی که من میخوام بفرستم یه سری سایته با سیستم جوملا که برای اینکه کارها سریع تر انجام بشه  (چون تعداد زیادی سایته) همه ی امکاناتی که نیاز بوده به صورت local روش نصب کردم و هر کدومشون تقریبا 30 - 40 مگابایت حجم دارن ... قبلا هاستی که کار میکردم با direct admin بود و خیلی راحت فایل zip را میفرستادم ... ولی الان این مشکلو دارم ...

دوست عزیز شما انگار اصلا نخوندید من چی نوشتم
هاست شما چه محدودیت هایی داره؟فقط واسه ftp محدودیت داره؟

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 شهریور 1389، 12:51 ق‌ظ »
خواهش میشه

دوست عزیز شما انگار اصلا نخوندید من چی نوشتم
هاست شما چه محدودیت هایی داره؟فقط واسه ftp محدودیت داره؟

::) اوه ..
فکر نمیکنم محدودیتی داشته باشه برام ... چون هاستو از یکی از دوستام که هاستینگ داره گرفتم و به همه چی دسترسی دارم تقریبا ...
در ضمن من با خود اون سایته امتحان نکردما.روی local ریختم اسکریپتشو و از اون طریق امتحان کردم ...

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1389، 12:57 ق‌ظ »
دوست عزیز شما هاستی رو از دوستتون گرفتید که محدودیت FTP داره؟
فکر کنم هاست رایگان داده به شما خوب بگدریم اگر محدودیت دیگه ای نداشته باشه شما میتونید یک اسکریپت آپلود رو در هاست قرار بدید و از اون طریق آپلود کندی فایل هاتون رو
اینجوری دیگه کاری به FTP ندارید و کاری به مدیریت سرور هم ندارید

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 شهریور 1389، 01:01 ق‌ظ »
دوست عزیز شما هاستی رو از دوستتون گرفتید که محدودیت FTP داره؟
فکر کنم هاست رایگان داده به شما خوب بگدریم اگر محدودیت دیگه ای نداشته باشه شما میتونید یک اسکریپت آپلود رو در هاست قرار بدید و از اون طریق آپلود کندی فایل هاتون رو
اینجوری دیگه کاری به FTP ندارید و کاری به مدیریت سرور هم ندارید

بازم ممنونم دوست عزیز ... فردا امتحان می کنم کاری که گفتینو  ;)

آفلاین RoOhi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 شهریور 1389، 11:51 ق‌ظ »
من امروز از دوستم پرسيدم ... محدوديت 2 مگابايتو خودش گذاشته ... گفت ميتونه برام بيشترش كنه ولي به خاطر امنيتش اگه يه نرم افزار ftp  پيدا كنم كه رو سيستم نصب بشه و همين كارا رو بكنه ( روي هاست اجرا نشه ) خيلي بهتره ... كسي سراغ داره همچين نرم افزاريو ؟؟ ???

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 شهریور 1389، 12:14 ب‌ظ »
دوست عزیز شما اگر نرم افزار ftp رو هم نصب کنید بازم محدویت دارید حالا ۲مگابایت نه ۱۰ مگابایت
در ضمن اون اسکریپت که من گفتم نیازی نیست همیشه روی هاست بمونه کارتون تموم شد حذفش کنید
برای اینکه تحت سیستم عامل عمل انتقال رو انجام بدید هم میتونید از ftp در ترمینال استفاده کنید هم نرم افزار های گرفیکی که بهترینشون filezillaاست
وارد بخشubuntu software center بشید اونجا بگردید دنبالش نصب کنید