انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درایور مودم adsl zyxel p-660ru برای لینوکس  (دفعات بازدید: 7081 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aminphysics

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
درایور مودم adsl zyxel p-660ru برای لینوکس
« : 02 شهریور 1389، 01:05 ق‌ظ »
سلام کسی از دوستان میدونه برای شناسایی مودم adsl zyxel p-660ru برای سیستم عامل لینوکس باید چکار کرد؟ الان از ویندوز استفاده میکنم ولی میخوام لینوکس نصب کنم . من مودم adsl رو به کارت شبکه مودم اینترنال به مشخصات
Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC#2
وصل کردم حالا باید مودم اینترنال رو شناسایی کنم برای لینوکس یا مودم خارجی adsl ؟ خلاصه از درایورهای هر کدوم اطلاعی دارید کمکم کنید ممنون
ممنون.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: درایور مودم adsl zyxel p-660ru برای لینوکس
« پاسخ #1 : 02 شهریور 1389، 02:11 ق‌ظ »
برا ای‌دی‌اس‌ال معمولا مشکلی نیست
اگر مودم adsl از طریق lan به سیستم وصل بشه نیازی به درایور برا نصبش نیست فقط کافیه کارت شبکه توسط سیستم عامل شناخته بشه ، لینوکس هم معمولا بطور اتوماتیک اکثر کارت های شبکه رو شناسایی میکنه و احتمالا شما هم مشکلی نداشته باشی

فقط در صورتی که بخواهی از طریق مودم دیال آپ به اینتر نت وصل بشی باید اول مودمت رو نصب کنی که در ویکی به زور کامل توضیح داده شده
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto

شما اول لینوکس رو نصب کن بعد اگر مشکلی در اتصال به اینتر نت داشتی اینجا مطرح کن

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1389، 03:40 ق‌ظ »
با لایو بیا بالا امتحان کن ببین میشناسه یا نه

من الان دارم و مشکلی هم نیست
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #3 : 15 آبان 1389، 10:08 ب‌ظ »
سلام بچه ها!
من فروم رو زیر و رو کردم که بتونم یه راهی پیدا کنم تا بتونم از ADSL Zyxel ام کانکنت بشم. راههای گرافیکی و ترمینالی رو رفتم اما وصل نشد. کسی می دونه باید چیکار کنم؟!
دستور pppoeconf رو زدم گفت: من یک دستگاه اترنت بنام eth0 پیدا کردم. بعد گفته می خوای اتصال پیدا کنی؟ زدم yes
پیغام بعدی:
not connected
sorry, i scanned 1 interface, but the access concentrator of your provider did not respond. please check your network and modem cables. another reason for scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem.

امیدوارم کسایی که با adsl کانکت میشن بتونن راهنمایی خوبی بکنن.
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 آبان 1389، 12:31 ق‌ظ »
سلام بچه ها!
من فروم رو زیر و رو کردم که بتونم یه راهی پیدا کنم تا بتونم از ADSL Zyxel ام کانکنت بشم. راههای گرافیکی و ترمینالی رو رفتم اما وصل نشد. کسی می دونه باید چیکار کنم؟!
دستور pppoeconf رو زدم گفت: من یک دستگاه اترنت بنام eth0 پیدا کردم. بعد گفته می خوای اتصال پیدا کنی؟ زدم yes
پیغام بعدی:
not connected
sorry, i scanned 1 interface, but the access concentrator of your provider did not respond. please check your network and modem cables. another reason for scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem.

امیدوارم کسایی که با adsl کانکت میشن بتونن راهنمایی خوبی بکنن.
برای پاسخ به سوالتون اول به سوالهای زیر یکی یکی جواب بده:

۱- آیا با استفاده از نتورک منیجر خود لینوکس هم امتحان کردید و نتونستید وصل بشید؟ (همون که آیکونش تو تسک بار هست)
۲- از چه لینوکسی استفاده می‌کنید (اوبونتو یا کوبونتو یا ...)
۳- مودم شما از طریق چه کابلی متصل هست (usb یا LAN)
۴- با مودم دیگه ای امتحان کردید و میتونید نصب بشید ؟
۵- آیا تنظیم PPPOE روی مودم (تنظیم یوزرنیم و پسورد داخل مودم) رو امتحان کردید؟
۶- شرکت سرویس دهنده اینترنت شما چه شرکتی است؟
۷- با همین مودم تو ویندوز راحت وصل میشی؟
۸- وقتی آدرس http://192.168.1.1/ رو در مرورگر میزنی به صفحه تنظیمات مودم میرود یا نه؟

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 آبان 1389، 09:42 ق‌ظ »
برای پاسخ به سوالتون اول به سوالهای زیر یکی یکی جواب بده:

۱- آیا با استفاده از نتورک منیجر خود لینوکس هم امتحان کردید و نتونستید وصل بشید؟ (همون که آیکونش تو تسک بار هست)
۲- از چه لینوکسی استفاده می‌کنید (اوبونتو یا کوبونتو یا ...)
۳- مودم شما از طریق چه کابلی متصل هست (usb یا LAN)
۴- با مودم دیگه ای امتحان کردید و میتونید نصب بشید ؟
۵- آیا تنظیم PPPOE روی مودم (تنظیم یوزرنیم و پسورد داخل مودم) رو امتحان کردید؟
۶- شرکت سرویس دهنده اینترنت شما چه شرکتی است؟
۷- با همین مودم تو ویندوز راحت وصل میشی؟
۸- وقتی آدرس http://192.168.1.1/ رو در مرورگر میزنی به صفحه تنظیمات مودم میرود یا نه؟
1. دو تا کانکشن ساختم یکی از تب dsl و دیگری wired. فقط یکبار نفهمیدم چجوری wired به نت وصل شد و دیگه نشد.
2. مینت
3. نمی دونم. ولی فکر کنم lan باشه. مدل زاکسل من P-660HW (اگر به جواب این سوالتون نرسیدید لطفا راهنماییم کنید تا پاسخ بهتری بدم)
4. نه
5. نمی دونم.فقط تو network connection تو تب dsl اونجا یوزر و پس وارد کردم .
6. شاتل
7. بله. من قبلا اوبونتوی سوپر 8.10 داشتم بدون هیچ تنظیمی خودکار وصل می شد.
8. نه. در تب مرورگر زده problem loading page و پیغام unable to connect

امیدوارم پاسخ لازم رو به سوالات تون داده باشم.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 17 آبان 1389، 01:50 ق‌ظ »

1. دو تا کانکشن ساختم یکی از تب dsl و دیگری wired. فقط یکبار نفهمیدم چجوری wired به نت وصل شد و دیگه نشد.
2. مینت
3. نمی دونم. ولی فکر کنم lan باشه. مدل زاکسل من P-660HW (اگر به جواب این سوالتون نرسیدید لطفا راهنماییم کنید تا پاسخ بهتری بدم)
4. نه
5. نمی دونم.فقط تو network connection تو تب dsl اونجا یوزر و پس وارد کردم .
6. شاتل
7. بله. من قبلا اوبونتوی سوپر 8.10 داشتم بدون هیچ تنظیمی خودکار وصل می شد.
8. نه. در تب مرورگر زده problem loading page و پیغام unable to connect

امیدوارم پاسخ لازم رو به سوالات تون داده باشم.

آدرس http://192.168.1.1/ در مرورگر اینترنت اکسپلورر در ویندوز بزن ، اگر بازهم ارور داد مودم رو ریست کن
(برای این کار باید مودم روشن باشه و چراغ PWR کامل روشن باشه (چشمک نزنه ) بعد یک چیز نازک مثل خلال دندون داخل سوراخ ریست فرو کن و ۱۰ ثانیه فشار بده تا چراغ PWR دوباره شروع به چشمک زدن بکنه،

بعد از یکی دو دقیقه دومرتبه آدرس http://192.168.1.1/  رو بزن این دفعه دیگه باید به صفحه تنظیمات مودم بری که ازت پسورد میخواد که یکی از دو پسورد admin و یا 1234 رو امتحان کن و وارد تنظیمات شو
از منو وارد گزینه network (یا advanced) و سپس WAN شو و تنظیمات زیر را انجام بده
mode:routing
encapsulation: PPPoE
user name: ********** ,
pasword:******
multiplexing:LLC
VPI: 0 و VCI: 35
و سپس روی apply (یا save and reboot) کلیک کنید

با این کار در هر سیستم عاملی به محض اتصال مودم از طریق کابل یا وایرلس اینترنت خواهید داشت

البته چون مودم شما وایرلس هست باید روی وایرلس پسورد بزارید وگرنه همسایه هاتون میتونند از وایرلس شما سوء استفاده کنند(اینترنت دزدی :P)
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1389، 01:52 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
تشکر دوست عزیزم بخاطر راهنمایی های کاملتون.  ;D

دوستانی که مشکل در وصل شدن با adsl دارن باید طبق راهنمایی های sunpda عزیز در پست قبلی پیش برن.
تنها نکته ای که باید حتما رعایت بشه اینه که وقتی مودم را تنظیم می کنید که بطور خودکار وصل بشه، نباید هیچ کانکشنی در network connection خود بسازید، چنانچه قبلا ساخته اید حتما حذفشان کنید.