من کیبورد همراه با یواسبی دارم و نسخه اوبونتو من ۱۹.۱۰ است. برخی زمانها که من تایپ میکنم در لیبرهآفیس یا زدن پسوردم که من میخوام وارد سیستم بشم، کیبورد مشکل دارد؛ یا ترک آهنگ موسیقی من عوض میکند، آنهم تند تند، یا کیبورد از کار میافتد، یا حین تایپ کردن یک حرف را چند بار تایپ میکند، که من گمان میکنم مشکل همخوان نبودن کیبورد با سیستم عامل است، یا یواسبی کیبورد خراب است. ولی این مشکل بیشتر از وختی آغاز می شود که من آن پس از روشن کردن، ری استارت میکنم یا آن لوگاوت میکنم، پس از آن خرابیها حین تایپ کردن میآغازد، و باید وقفه می سازیدن، دوباره هنگام تایپ کردن همان خرابی ها آغاز می شود که من اکنون این مشکل ندارم، نه، اگر تایپکردن زیاد دنباله داشته باشد، ناگهان این بلا میگیرد. من کابل کیبورد زدهم به فلشخور جلو کیس، هنوز با آن، که این رایانه من نو خریدهم مشکل اغاز نشده. مخصوصا رد کردن تندانه اهنگها و قفل شدن کیبورد در تایپ کردن.
- اکنون، من فهمیدن مشکل از سختافزار کیبورد نیست، من حین نصب کردن اوبونتو جدید نیز وقتی پسورد انتخاب میکردم همان هنگشدگیها بود، یا با همین اوبونتو که مشکل با اسکرین کیبورد هم تکرار میشد. آیا مشکل از افزارهای کیس منه؟
MB giga ga_f2a85xm_d3h
CPU A4 5300
Ram 4g ddr3 1600
Hdd 500g
Power asus
Case sadeta
- اکنون، من فکر میکنم من درایورها رو براشون ندارم؟ کیبورد همهاش اختلال میسازد اگه دست بزنم بهش. احتمالا مشکل همخوان نبودن سیپییو و این اوبونتو است، رفع مشکل براش نشده.