انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبونتو فارسی به بازار آمد  (دفعات بازدید: 24846 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
بعد از سالها انتظار سر انجام کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبونتو به زبان فارسی  به بازار اومد.

من این کتابو خریدم

این کتاب نسخش اوبونتو 10.4 هست.

حرف نداره و حتی بیشتر از حد نیازم رو بر طرف می کنه – خیلی خوشحالم چون یه کتابه جامع و کامل و پیشرفته هست - از خوشحالی در خودم نمی گنجم .  =D>

دیدید بالاخره کتاب اوبونتو هم اومد ؟  اونم از بهترین انتشارات کتابای کامپیوتری . یعنی ناقوس .

دیگه بیشتر از این ازش نمیگم تا خودتون بگیرید و باورتون بشه که حرف نداره

\\:D/ به جامعه اوبونتو ایران تبریک میگم  \\:D/

هرکی این کتابو می خواد می تونه از انتشارات ناقوس بخره .  اینم شمارش = 66417072 - 021
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 07:14 ب‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
+100000000

منم تبریک میگم . چون نمیتونستم خوشحالیم رو بیان کنم اینجوری نوشتم .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
منم تبریک میگم  ;D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
این همه تاپیک با یک موضوع و یک محتوا توی فروم کار جالبی نیست. با اجازتون من تاپیک های تکراری رو حذف کردم.

ما هم خوشحال هستیم از انتشار کتاب آموزشی اوبونتو و امیدوارم توی این قحطی منابع فارسی برای اوبونتو و لینوکس این کتاب کمک خوبی برای کاربران ایرانی باشه....

ولی این که می گی انتشارات ناقوس بهترین انتشارات در زمینه کامپیوتر هستش یه کم جای بحث داره... من شخصا هر موقع برای خرید کتاب می رم به هر کتابی که با آرم و لوگوی خرگوش می رسم بدون توجه به عنوان کتاب از اون رد می شم.....

البته این نظر شخصی من هست و قصد توهین یا جسارت به کسی رو ندارم.

پی نوشت : جای شکرش باقیه جعفر نژاد قمی هنوز برای اوبونتو کتاب ننوشته....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
    • پشت یک لحظه سکوت
بیچاره آقای جعفر نژاد حالا یه کتاب برنامه نویسی نوشته ( !!!!!! ) قتل که نکرده .

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
این همه تاپیک با یک موضوع و یک محتوا توی فروم کار جالبی نیست. با اجازتون من تاپیک های تکراری رو حذف کردم.

ما هم خوشحال هستیم از انتشار کتاب آموزشی اوبونتو و امیدوارم توی این قحطی منابع فارسی برای اوبونتو و لینوکس این کتاب کمک خوبی برای کاربران ایرانی باشه....

ولی این که می گی انتشارات ناقوس بهترین انتشارات در زمینه کامپیوتر هستش یه کم جای بحث داره... من شخصا هر موقع برای خرید کتاب می رم به هر کتابی که با آرم و لوگوی خرگوش می رسم بدون توجه به عنوان کتاب از اون رد می شم.....

دوست عزیز - جالب که بدونید در 8 ماه آینده انتشارات ناقوس تک انتشارات کتاب های کامپیوتری ایران میشه . چونکه نص به دلیل بازار فروش بسته ای که داره تا چند ماه آینده دچار مشکل میشه  حالا با دیگر انتشارات کاری ندارم - نظر شخصی شما محترم اما نمیشه غافل شد که این انتشارات یکی از بزرگترین و بهترین انتشار کتاب ایران -
اینم که می گی جعفر نژاد قمی ......    متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینکه این مولف کتابای خوبی تالیف نکرده که داری 100٪ اشتباه می کنی . من تخصصم برنامه نویسی هست و با انواع کتاب های برنامه نویسی که چاپ شده آشنایی دارم . من چون تدریس می کنم و با قالب برنامه نویسی آشنایی کامل دارم می دونم کتاب های جعفرنژاد قمی در زمینه برنامه نویسی حرف نداره - من به عنوان یک متخصص زبان های برنامه نویسی اونو تائید می کنم .
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 09:36 ب‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
منم رفتم این کتاب رو تو سایت انتشارات ناقوس سفارش دادم
امیدوارم ارزشش رو داشته باشه
از شما هم ممنون که منشر شدن این کتاب رو خبر دادین

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
    • پشت یک لحظه سکوت
پاسخ به: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبو&
« پاسخ #7 : 02 شهریور 1389، 09:33 ب‌ظ »

دوست عزیز - جالب که بدونید در 8 ماه آینده انتشارات ناقوس تک انتشارات کتاب های کامپیوتری میشه . نظر شخصی شما محترم اما نمیشه غافل شد که این انتشارات یکی از بزرگترین و بهترین انتشار کتاب ایران -
اینم که می گی جعفر نژاد قمی ......    متوجه منظورت نشدم اگه منظورت اینکه این مولف کتابای خوبی تالیف نکرده که داری 100٪ اشتباه می کنی اما اگر منظورت اینکه اون حتما باید کتاب اوبونتو بنویسه تا کتاب خوبی در بیاد بازم داری 100٪ اشتباه می کنی  :'( . هر کسی تو یک زمینه ای تجربه و تخصص داره . 

نه خیر . به نظر من منظور ایشون همون حالت اول بوده ( احتمالا ) که من کاملا با ایشون موافقم . و در مورد انتشارات ناقوس حرف شما کاملا متین است و واقعا در زمینه کامپیوتر انتشارات بسیار قوی ای است . 

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
بازم به جامعه اوبونتو ایران تبریک می گم
« آخرین ویرایش: 02 شهریور 1389، 09:41 ب‌ظ توسط computer_prospect »

آفلاین sadegh freedom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
خیلی خوبه البته همون کتاب آقای باغومیان وگشتن توی اینترنت کافیه ولی من خودم شخصا که میخام توحوزه کامپیوتر چیزی یاد بگیرم ترجیح می دم ازروی کتاب باشه ;D درمورد اون بحثتونم درباره انتشارات باید بگم اصولا هرنویسنده ای کتاباشو باسه منظور خاصی می نویسه مثلا درمورد تجربه شخصیم کتاب آقای جعفرنژاد درمور زبان سی باسه پاس کردن این واحد تو دانشگاه بهترین ولی تاکتاب آقای نقیب زاده رودرمورد زبان سی نخوندم اصلا نتونستم یه برنامه کاربردی درست حسابی بنویسم بازهم انتشار این کتاب تبریک می گم \\:D/

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
... گشتن توی اینترنت کافیه ولی من خودم شخصا که میخام توحوزه کامپیوتر چیزی یاد بگیرم ترجیح می دم ازروی کتاب باشه بازهم انتشار این کتاب تبریک می گم \\:D/

دقیقا درست می گی منم واسه همین خریدم . معلومه هر چیزی تو اینترنت پیدا می شه و همشو نمیشه در کتاب جمع آوری کرد اما نه فقط شما بلکه همه دوستان ترجیح میدن حتی یک موضوع ساده رو از روی کتاب بخونن یا براشون یاداوری بشه . به این می گن فرهنگ کتاب خوانی که فکر می کنم بیشتر جوونای ایرانی می تونن داشته باشن . کسی که کتاب و به اینترنت ترجیح بده جدا فرهنگ کتاب خوانی داره . آفرین که کتاب و ترجیح می دی آفرین .  ;)

آفلاین سعید اسفندی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • webspeed
... گشتن توی اینترنت کافیه ولی من خودم شخصا که میخام توحوزه کامپیوتر چیزی یاد بگیرم ترجیح می دم ازروی کتاب باشه بازهم انتشار این کتاب تبریک می گم \\:D/
تازه برا ماها هم که بیشتر وقتمونو جلو مانیتور هستیم خوبه چون یکم چمامون استراحت می کنه
سعی کنید خودتان را با کارهایی فراتر از توانایی فعلی تان به چالش بکشید

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *

نقل‌قول
تازه برا ماها هم که بیشتر وقتمونو جلو مانیتور هستیم خوبه چون یکم چمامون استراحت می کنه

اینو خوب اومدی چون داریم هممون کم کم کور میشیم . بس پشته این سیستم نشستیم تکونم نمی خوریم .

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
شرمنده! مي دونم كار سختيه! ولي ميتونيد فهرستش رو اينجا بذاريد؟ :oops:

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
شرمنده! مي دونم كار سختيه! ولي ميتونيد فهرستش رو اينجا بذاريد؟ :oops:

دوست عزیز من خوشحال می شم اگه فهرستشو وقت می کردم اینجا می زاشتم اما خدایی هم وقتشو ندارم - هم زیاده - آخه هرچی بگی تو این کتاب پیدا می شه - من که چیزی ندیدم تو این کتاب نباشه - اما بازم چشم اگه فرصت کردم فهرست شو می زارم (من پیشنهاد می کنم به من اعتماد کنی و این کتاب رو خریداری کنی - نمی دونم ساکن کجا هستید - اصلا می تونید دسترسی به خرید این کتاب داشته باشید یا نه - اما هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی کپی حتی قسمتی از کتاب ممنوع و پیگرد قانونی داره - چیزی که همه می دونن و رعایت می کنن . اگه اجازه بدی من خودمو درگیر این جور چیزا نکنم - ممنون )

البته بگم فکر کنم انتشارات ناقوس کتاب رو به سراسر ایران پست می کنن .