hassan4470به نظر من این کتاب واسه یک تازه کار و اونی که اصلا تا حالا اوبونتو ندیده عالیه
sayresواسه کسی که تابحال با اوبونتو کار نکرده و یک تازه کارن این کتاب فوق العاده هست
سلام عزیز دلم :
من که گفتم . خوشحالم از اینکه به دست شما هم رسید - حالا خودمونیما . از نظر من کسایی هم که با اوبونتو خوب بلدن کار کنن بازم این کتاب به دردشون می خوره . از نظر من چیزی تو این کتاب نیست که نیاز کاربر رو نتونه فراهم کنه - البته طبیعیه همه چیز رو نمی شه تو کتاب آموزش داد چون تعداد صفحه هاش بالا می ره
البته معلومه که برای شما استاد ها هر کتاب اوبونتو کامل نیست
(شما عزیزای دل هستید ) شما واقعا استادید . اما خب برای ما ها که اول راهیم بی نظیره .
لازم به ذکر هست یک یاداوری به تمام استادهای گلم (اونایی که کار با اوبونتو رو به صورت حرفه ای بلد هستن) بکنم . درسته آدم وقتی یک چیزیو یاد می گیره دیگه نیاز به آموزش دوباره نیست اما یادمون نره که کتابخانه رو نگذاشتن برای اینکه بگیم ما این همه چیز بلدیم نه کتابخانه رو گذاشتن برای اینکه آدم حتی حرفه ای هم بود آن زمان که یه چیز یادش رفت یک مروری به کتاب های کتابخانه بکنه و برای خودش مطلبی رو که بلد بوده و خودش آموزش می داده یادواری کنه . این کتاب هم پس اگر با این زاویه بهش نگاه کنیم جدا برای حرفه ای ها هم مناسب و مفید و خوبه . البته اینم بگم ممکنه یه مطلبی تو کتاب باشه که حتی برای حرفه ای ها هم مفید باشه . بازم می گم شما عزیزای دل من هستید .
می دونم که همتون این مطلب رو می دونستید اما من به عنوان داداشه کوچیکتون و شاگردتون خواستم یادآوری کنم .
معذرت می خوام .
همتونو دوست دارم .
ویرایش شد .