انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبونتو فارسی به بازار آمد  (دفعات بازدید: 24843 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
یه جای دنیا یه کتابیو مجانی ارائه میکنن! اونم ایرانه و اسم اون کتاب "دا" هست!!!
قیمت پشت جلد این کتاب قطور ۱۱۰۰۰ تومان است ولی به لطف دولت خدمت گزار این کتاب به صورت مجانی در هر خونه ای موجوده!بعدشم میان میگن پر تیراژترین و پرفروشترین کتاب ایرانه!!!! ](*,)
تازه من تو بعضی از خونه ها ۲−۳ تا دا دیدم!! هر کس کارش دولتیه بدون شک این کتابو داره! کلا اینقدر دا دیدم دیگه بش  آلرژی پیدا کردم.
حتما این دوستمون فکر کردن پول کاغذ و جوهر و چاپخانه و حمل و نقل و تایپیست و هزار چیز دیگه رو مثل کتاب دا دولت زحمتشو میکشه و به صورت مجانی در اختیار عموم قرار میده! نه عزیزم از این خبرا نیست.
:---) :---) :---)    =D> :-$

آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
دوستان خوبم اولا در هیچ جای دنیا یک کتاب (فیزیکی نه الکترونیکی) رو به صورت رایگان ارائه نمیکنن (البته به عنوان راهنما همراه بعضی از محصولات -محصول غیر رایگان- عرضه میشه) که حالا بخواییم اون به عنوان یک پتک بر سر ناشرو مولف این اثر بکوبیم!

قیمت پشت جلد این کتاب قطور ۱۱۰۰۰ تومان است ولی به لطف دولت خدمت گزار این کتاب به صورت مجانی در هر خونه ای موجوده!بعدشم میان میگن پر تیراژترین و پرفروشترین کتاب ایرانه!!!! ](*,)
تازه من تو بعضی از خونه ها ۲−۳ تا دا دیدم!! هر کس کارش دولتیه بدون شک این کتابو داره! کلا اینقدر دا دیدم دیگه بش  آلرژی پیدا کردم.
حتما این دوستمون فکر کردن پول کاغذ و جوهر و چاپخانه و حمل و نقل و تایپیست و هزار چیز دیگه رو مثل کتاب دا دولت زحمتشو میکشه و به صورت مجانی در اختیار عموم قرار میده! نه عزیزم از این خبرا نیست.

نوشته من بی ربطه :)‌ ولی ببخشید . نمایشگاه کتاب امثال میگفتن این کتاب پر فروشترین بوده (البته در کنار قران) منم مسلمونم و هیچ مشکلی مطلقا با اینکه قران کتاب پرفروشی باشه ندارم، یا حتی همین کتاب.
اما تو همون نمایشگاه یه قران تمام گلاسه، با کیفیت خیلی بالا+ یه رحل مجانی (به گفته خود طرف اشانتیون، که به نظر من یکم توهین آمیز هم هست با همچین کتابی) میشد ۱۱ هزار تومان. اونوقت دارن انتشارات فنی (همه) رو از بیخ و بن نابود میکنن. - یه ست کتاب فانتزی (۱۰ یا ۱۲ جلد یادم نیست، سیرک عجایب دارن شان.) خریدم برای خواهر زادم با قطری در حدود همون قران، ۴۷ هزار تومان تازه بعد از تخفیف .
دقیقا دلیلی هم که انتشارات ها رو میارن به طرف کتابهای درپیتی، مثل آموزش "----" به زبان ساده همینه دیگه..... یه کتاب (تو دنیای کامپیوتر خصوصا)‌نیمه عمر داره. یعنی مدت زمانی که دیگه نصف اطلاعات داخلش کهنه و بدرد نخور شده. هیچ انتشاراتی کتابی رو بعد از نیمه عمرش تجدید چاپ نمیکنه مگه اینکه یه ویرایش جدید باشه، جز انتشارات توی ایران که فقط منتشر میکنن که زنده بمونه. اصلا به هیچ چیزی هم توجه نمیکنن.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبو&
« پاسخ #47 : 05 شهریور 1389، 04:32 ب‌ظ »

نکته جالب دیگه که در مورد این کتاب هست اینه که اعلام کردند این کتاب در یک سال ۸۰ بار چاپ شده ، ما خودمون تو کار نشر و این چیزها هستیم ، خیلی عجیبه یعنی این کتاب تقریبا هر ۴ الی ۵ روز یک بار چاپ خورده (۳۶۵÷۸۰=۴.۵۶) در حالی که تیراژش در هر چاپ معمولا ۲۵۰۰ نسخه بوده که این اصلا جز یک کار عبث تبلیغاتی نیست چون ناشری که میدونه در عرض یک ماه مثلا ۱۵هزار نسخه از کتابش بفروش میره یکهو همون ۱۵ هزار تا یا حتی بیشتر رو چاپ میکنه نه اینکه بیاد هردفعه خودش رو درگیر گرفتن مجوز و اینها بکنه (که البته مسلما مجوز تا ۱۰ چاپ بعد این کتاب قبلا در وزارت ارشاد قبلا آماده شده و ناشر این کتاب در این زمینه مشکلی نداشته)
در مورد این کتاب مسائل پشت پرده دیگری هم وجود داره که جاش اینجا نیست  :-X   Shhh
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 04:34 ب‌ظ توسط sunpda »

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
« پاسخ #48 : 05 شهریور 1389، 05:13 ب‌ظ »
میشه یکی به من بگه این کتاب چیه ؟ نمی دونم حالا اسمش 'دا ' هست یا هرچی کامل بگید ببینیم چیه ؟ که تو هر خونه ای هست ؟ یعنی تو خونه ما هم هست ؟ اگر نمیشه براش پست گذاشت حداقل یکی پیغام خصوصی به من بده ببینم چیه - برام جالب شد -

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
منم نمیدونستم واسه همین گوگل کردم  ;D
این لینکش رفیق  ;)
http://www.hozehonari.com/Default.aspx?Page=8873
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
این کتاب دا کتاب خاطرات یک زنیه که توی جنگ شهدا رو غسل میداده . ولی این که میگید تو هر خونه ای است واقعا یه حقیقته . مفتی میدن به این و اون اخرش میگن مردم چقدر اینجور خاطره نویسی ها رو دوست دارند .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
دا به زبان بختیاری یعنی مادر ( فکر کنم در شمال ایران هم طایفه هائی همین کاربری رو دارن )
یه مسئله ائی هم هست: ما واقعا نویسنده توانا کم داریم! به گمانم نیستن شاعرائی مثل سپهری که طرف شعر می گه حس می کنی ور گفته ;D
یا نویسنده هائی مثل جریر طبری که نویسنده تاریخ می نویسه حس می کنی مرثیه سروده.
شایدم هستن اما ...
آقا پرفروشه دیگه! صلوات!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
« پاسخ #52 : 05 شهریور 1389، 06:36 ب‌ظ »
نقل‌قول
ولی این که میگید تو هر خونه ای است واقعا یه حقیقته .

من یک آدم معتقد به خدا و اهل بیت آل طه هستم با اینکه ایران زندگی نمی کنم و فقط برای دیدن پدر و مادرم 3 هفته هست که اومدم اما در هرجا باشم یاد و عشق خدا رو فراموش نمی کنم -من هرچی دارم از خدا و اهل بیت هست -

اما با این حال نه این کتاب خونه ماست نه دوست دارم این کتاب خونمون باشه و اصلا از این چیزا خوشم نمیاد - شاید بدمم بیاد - ما هر کتابی رو نمی خریم یا هدیه نمی گیریم حتی اگر مجانی باشه یا گرون - کتاب باید محتواش مورد پسند ما باشه - نه اصلا این کتاب منزل ما نیست -

اما اگر پر فروش شده نوش جونه خودشون -

شاید این کتاب رو خیلی ها دوست داشته باشن ، نظرشون فقط برام محترمه ، همین . ولی من از این کتابا نمی خونم -
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1389، 06:38 ب‌ظ توسط Prospect »

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
این کتاب تا به حال 3 دفعه به من هدیه شده، و هیچ وقت هم نیاوردمش خونه. دو دفعه از طرف دانشگاه (یه بخش خاص!!) یهدفعه تو یه نیمچه همایش تخصصی برق تو یه دانشگاه معتبر!!!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
ویرایش شد...
« آخرین ویرایش: 09 شهریور 1389، 07:09 ق‌ظ توسط m0si »

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #55 : 06 شهریور 1389، 09:24 ق‌ظ »
آقا این بحث از کتاب اوبونتو به کجا رسید ؟ ???
ول کنین جون هرکی که دوست دارید ](*,)
آخه این کتاب دیگه چیه؟؟یک سری جوون رفتن جنگ تیکه پاره شدن واسه کی؟؟
واسه چی؟؟؟
اونا قسل میخوان چیکار؟؟؟ \\:D/
تو خونه ما امثال این کتابا پیدا نمیشه و نخواهد شد؟؟
نگید من مسلمون نیستما :'(مسلمونی به این چیزا نیست ???
دیگه خواهش میکنم تو انجمن اوبونتو حداقل ازاین کتابایی که واسه هدف خاصی
واسه آدمای خاصی نوشته شده تبلیغ نکنید ](*,) :oops:
ممنون
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1389، 09:26 ق‌ظ توسط sayres »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
آقا این بحث از کتاب اوبونتو به کجا رسید ؟ ???
ول کنین جون هرکی که دوست دارید ](*,)
آخه این کتاب دیگه چیه؟؟یک سری جوون رفتن جنگ تیکه پاره شدن واسه کی؟؟
واسه چی؟؟؟
اونا قسل میخوان چیکار؟؟؟ \\:D/
تو خونه ما امثال این کتابا پیدا نمیشه و نخواهد شد؟؟
نگید من مسلمون نیستما :'(مسلمونی به این چیزا نیست ???
دیگه خواهش میکنم تو انجمن اوبونتو حداقل ازاین کتابایی که واسه هدف خاصی
واسه آدمای خاصی نوشته شده تبلیغ نکنید ](*,) :oops:
ممنون

عزیزم تبلیغی در کار نیست. تازه در موردش بد گفته شد! حق با شماست نباید اینجا بحث میشد.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
بچه‌ها ببخشین دارم وسط بحث تون ضد حال میام
ولی مثل اینکه کلا فراموش کردیم اینجا فروم چیه و این تاپیک واسه چی بوده
کتاب اوبونتو امروز به دست من رسید و یک نگاه گذرا بهش کردم
به نظر من این کتاب واسه یک تازه کار و اونی که اصلا تا حالا اوبونتو ندیده عالیه
ولی واسه امثال من که یک مدت (منظورم حدودا ۴ یا ۵ ماه) داریم با اوبونتو کار می‌کنیم و زیادهم به اینترنت سر می‌زنیم حدودا ۴۰ یا ۵۰ درصدش خوبه
ولی بازم باید کتاب رو تا آخر بخونم تا نظر قطعی بدم.
روی هم رفته کتاب بدی نیست.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
من دیروز این کتاب بدستم رسید .واسه کسی که تابحال با اوبونتو کار نکرده و یک
تازه کارن این کتاب فوق العاده هست ولی واسه کسی که یک چندماهی کارکرده
این کتاب زیاد بدردش نمیخوره....
این کتاب واسه تازه کارها پیشنهاد میکنم هرچند که بیشتر بحث هاش تو همین انجمن خودمون
مطرح شده  :oops: \\:D/
ولی واسه کارکرده ها پیشنهاد نمیشه ](*,)

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
hassan4470
نقل‌قول
به نظر من این کتاب واسه یک تازه کار و اونی که اصلا تا حالا اوبونتو ندیده عالیه

sayres

نقل‌قول
واسه کسی که تابحال با اوبونتو کار نکرده و یک تازه کارن این کتاب فوق العاده هست

سلام عزیز دلم :

من که گفتم . خوشحالم از اینکه به دست شما هم رسید - حالا خودمونیما . از نظر من کسایی هم که با اوبونتو خوب بلدن کار کنن بازم این کتاب به دردشون می خوره . از نظر من چیزی تو این کتاب نیست که نیاز کاربر رو نتونه فراهم کنه - البته طبیعیه همه چیز رو نمی شه تو کتاب آموزش داد چون تعداد صفحه هاش بالا می ره  ;D :D \\:D/   البته معلومه که برای شما استاد ها هر کتاب اوبونتو کامل نیست  ::) (شما عزیزای دل  هستید ) شما واقعا استادید . اما خب برای ما ها که اول راهیم بی نظیره .

لازم به ذکر هست یک یاداوری به تمام استادهای گلم (اونایی که کار با اوبونتو رو به صورت حرفه ای بلد هستن) بکنم . درسته آدم وقتی یک چیزیو یاد می گیره دیگه نیاز به آموزش دوباره نیست اما یادمون نره که کتابخانه رو نگذاشتن برای اینکه بگیم ما این همه چیز بلدیم  نه کتابخانه رو گذاشتن برای اینکه آدم حتی حرفه ای هم بود آن زمان که یه چیز یادش رفت یک مروری به کتاب های کتابخانه بکنه و برای خودش مطلبی رو که بلد بوده و خودش آموزش می داده یادواری کنه . این کتاب هم پس اگر با این زاویه بهش نگاه کنیم جدا برای حرفه ای ها هم مناسب و مفید و خوبه . البته اینم بگم ممکنه یه مطلبی تو کتاب باشه که حتی برای حرفه ای ها هم مفید باشه . بازم می گم شما عزیزای دل من هستید . :oops: می دونم که همتون این مطلب رو می دونستید اما من به عنوان داداشه کوچیکتون و شاگردتون خواستم یادآوری کنم . :oops: معذرت می خوام .

همتونو دوست دارم . \\:D/

ویرایش شد .
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1389، 03:14 ب‌ظ توسط Prospect »