سلام.
راستش من ۳۰ سال با پلتفرم مایکروسافت کار کردم و هرگز با این مشکلاتی که در لینوکس برخورد کردم روبرو نشدم!!! میشه یکی به من توضیح بده برای ویرایشگر متن فارسی چی استفاده میکنین؟ من کلن هرچی گشتم روی نت چیزی پیدا نکردم که به قدرت آفیس مایکروسافت باشه! کلن چیزی هست که من بگردم یا وقتموتلف نکنم روش؟ هر چیزی که نصب کردم یک مشکلی داره. مثلا WPS کلن راست به چپ نداره و یا Libre کلن مصیبت هست کار کردن باهاش! اصلن چیزی هست که بشه توش فارسی تایپ کرد و ویرایشش کرد؟ شماها داکیومنت بخواین به کسی تحویل بدین در زبان فارسی اصولا چیکار میکنین؟!؟؟ آخه این یعنی چی باید بریم زاویه تکست رو کلغییر بدیم تا راست به چپ بشه؟!؟؟! بعد نکته بعدی اینکه کلن چرا لی آوت کیبردش اینقدر فرق داره با ویندوز! لی آوت که دیگه استاندارد هست!!! و اینکه کلن میشه کی به من بگه مثلا @ یا " رو چطور در لیاوت فارسی لینکس میشه تایپ کرد!!! اینهمه سال هست این مشکل حل نشده هنوز؟! من از رد هت ۷ با این مشکل برخورد داشتم لذا هیچوقت لینوکس استفاده نکردم! الان هم مینت ریختم و خیلی راضی هستم لاکن یکسری ایرادات عجیب غریب داره که در ویندوز از نسخه ۳.۱۱ این چیزا حل شده بودن!!! بخاطر اینه که من خیلی باهاش مشکل پیدا کردم!
سلام. برای همکاری پیوسته، اگه همهٔ جزئیات نوشتهتون مهمه، چارهای ندارید که هردو از یک چیز استفاده کنید؛ یک سیستمعامل و یک برنامه؛ همون وقت هم باز مشکلاتی هست که دوستمون اشاره کردند. مورد داشتیم خروجی یک ms-word توی خودش وحشتناک بههمریخته نشون داده میشد ولی با لیبره کمی بهتر بود. بخاطر همین لاتک و … را درست کردند.
شما که از استاندارد صحبت میکنید، پس باید «دگرساز راست» و کاربردش را بدونید:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%E2%80%8C%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF#%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%E2%80%8C%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
موفق باشید.