انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف آبونتو  (دفعات بازدید: 6391 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: حذف آبونتو
« پاسخ #15 : 03 شهریور 1389، 05:20 ب‌ظ »
همونطور که گفتم در مرحله آخر تنظیمات نصاب اوبونتو دکمه advanced... رو بزنید ، اونجا میتونید تنظیم کنید تنظیم کنید گراب کجا ریخته بشه، (شکل زیر )

اما اگر منطورتون اینه که بعد از نصب اوبونتو مسیر گراب رو عوض کنید متاسفانه من نمیدونم چکار باید کرد

اما در مورد مشکل شما که دی‌وی‌دی سون شما ریکاوریش کار نمیکنه احتمالا بخاطر اینه که ویندوز شما قفل شکسته هست ، البته برخی از همین ویندوز های قفل شکسته هم بدون ارور ریکاوری می‌کنند ، شما اگر یه دی‌وی‌دی دیگه تهیه کنی احتمالا مشکلت حل شه

البته برنامه easyBCD برای مشکل شما هم راه حل داره ، شما باید قبل از پاک کردن اوبونتو با ویندوز ۷ سیستم رو بالا بیارید و برنامه easyBCD رو اجرا کنید و بوت ویندوز رو باز یابی کنید ، بعد سیستم رو ری‌استارت کنید و مطمئن شید که بجای گراب منوی بوت ویندوز اومده ، حالا میتونید با خیال راحت با استفاده از سی‌دی لایو اوبونتو پارتیشن‌های اوبونتو رو پاک کنید و نگران بوت نشدن ویندوز نباشید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #16 : 03 شهریور 1389، 09:11 ب‌ظ »
از این که بحث رو ادامه ندادم پوزش میخوام چون مجبور بودم برم  ;) و حالا که اومدم دیدم پست دادی
بابت تاخیر معذرت میخوام
........

نمی دونم چرا بهم تذکر نداد دوست خوبم sunpda پست داد
خلاصه sunpda بهتر توضیح داد و منم توضیحاتم رو پاک کردم ;)
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 09:13 ب‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
« پاسخ #17 : 03 شهریور 1389، 10:01 ب‌ظ »
نه ! مشکل اینجاست که وقتی من لینوکس رو به هر دلیلی پاک کنم گراب هم پاک میشه و همونطور که گفتم دیویدی ویندوز سونم هم ریکاوری مودش کار نمیکنه(بالاخره ویندوزه دیگه! کاریش نمیشه کرد!) می خوام از الان به فکر آینده باشم ولی شما اون چیزی رو که من میخواستم نگفتید ها من میخوام بدونم چجوری میتونم مسیر گرابم رو عوض کنم یعنی به قول شما الان سکتور اول آدرس sda4 رو میده و گراب از اونجا لود میشه من میخوام همین گراب رو ببرم تو sda3 از اونجا رانش کنم! یعنی در واقع میخوام همین اطلاعات گراب رو تو یه درایو دیگه ازش استفاه کنم و اون وقت همونطور که شما گفتید بوت فلگ رو بزارم رو اون دراو جدید!

سلام دوست عزیز :

من فکر کردم کسی کامل برات توضیح نداده - خب دوست عزیزم eMan که کامل گفته چیکار کنی !  کاری که گفته انجام بده نترس هیچی برای اطلاعاتت پیش نمیاد - قول می دم - ;D

« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 10:08 ب‌ظ توسط Prospect »

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 03 شهریور 1389، 10:46 ب‌ظ »
نمی دونم چرا بهم تذکر نداد دوست خوبم sunpda پست داد
خلاصه sunpda بهتر توضیح داد و منم توضیحاتم رو پاک کردم ;)
بخشید من متوجه پست های قبلی نبودم ، فقط پست آخر رو خوندم و جواب دادم
خواهش می‌کنم ، توضیحات شما همیشه کاملتره

(در ضمن اگه extended به تنهایی هیچه پس چجوریاست که بوت لودرم توش نصبه !؟ ببخشید اگه سوالام یکم تازه کارانست!)

ببینید پارتیشن نوع Primary از بوت سکتور شروع می‌شود و Logical ازPrimary شروع می‌شود. چون حداکثر ۴ پارتیشن پریمری بیشتر نمیشه ساخت ، مجبوریم یکی از پارتیشن‌ها رو  extended بسازیم، یعنی حداکثر ۳ پارتیشن پریمری و یکی  extended و داخل پارتیشن  extended اگر اشتباه نکنم تا ۶۳ پارتیشن لوجیکال میشه تعریف کرد
تو لینوکس هم پارتیشن های پریمری بصورت sda1 ، sda2 ، sda3 و sda4 یا چهارمین پارتیشن پریمری هست یا پارتیشن extended ، یعنی اگر حتی یک پارتیشن پریمری داشته باشید و یک extended باز هم پارتیشن extended شما sda4 هست (یعنی در این حالت sda2 و sda3 نداریم) و sda5 به بعد میشه پارتیشن‌های لوجیکال

چون پارتیشن های لوجیکال از بوت سکتور شروع نمیشوند معمولا نمیتونند بعنوان پارتیشن بوت باشند  با توجه به اطلاعاتی که شما در مورد پارتیشن‌هاتون گذاشتید:

Disk /dev/sda: 1000.2 GB, 1000204886016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 121601 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes
Disk identifier: 0xbe53be53

Device Boot      Start         End      Blocks   Id  System
/dev/sda1               1       11473    92156368+   7  HPFS/NTFS
Partition 1 does not end on cylinder boundary.
/dev/sda2   *       11474      121602   884604922+   f  W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5           11474       30594   153588425+   e  W95 FAT16 (LBA)
/dev/sda6           30594       56091   204800368+   7  HPFS/NTFS
/dev/sda7           56091       75213   153596488+   7  HPFS/NTFS
/dev/sda8           75213       94335   153596488+   7  HPFS/NTFS
/dev/sda9           94335      107720   107518288+   7  HPFS/NTFS
/dev/sda10         107720      121032   106928128   83  Linux
/dev/sda11         121032      121602     4575232   82  Linux swap / Solaris

شما ۲ پارتیشن پریمری دارید و داخل پارتیشن extended تون ۷ پارتیشن لوجیکال درآوردید ،و پارتیشن بوت شما sda2 هست یعنی دومین پارتیشن پریمری شما نه پارتیشن extended

و البته چون لینوکس رو رو یک درایو لوجیکال ریختید (sda10) اگر گراب رو هم روی sda10 بریزید و sda10 رو بوت قرار بدید احتمال داره در بوت کردن کامپیوتر دچار مشکل بشید ، اما نگران نباشید شما اگر طبق آموزش های صفحه قبل پیش برید یعنی گراب رو رو همون sda10 بریزید اما درایو بوت رو sda10 قرار ندید میتونید با همون برنامه easyBCD گراب رو لود کنید ، یعنی اول منوی بوت ویندوز میاد بعد از طریق اون گراب رو لود میکنید

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
« پاسخ #19 : 05 شهریور 1389، 03:51 ب‌ظ »
ممنون از همه ی دوستان که لطف کردند وقتشون رو به من اختصاص دادند.
اما اگر منطورتون اینه که بعد از نصب اوبونتو مسیر گراب رو عوض کنید متاسفانه من نمیدونم چکار باید کرد
ولی من منظورم همین بود و همچنان در صدد این هستم که بدونم چجوری میشه گراب رو منتقل کرد به یه درایو دیگه! راستی eman جان ببخشید که من تازه الان دارم پستت رو میخونم  برای همین نتونستم توضیحاتت رو قبل از اینکه پاکشون کنی بخونم!
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #20 : 05 شهریور 1389، 04:03 ب‌ظ »
اگه درست متوجه شده باشم
شما اگه گراب رو جابجا کردید باید دوباره با یه سری دستورات ساده نصبش کنی
چیز خاصی نیست
البته من خاصیت های گراب 2 رو نمیدونم که از uuid پشتیبانی میکنه یا نه
اگه اینجوری باشه خودش مسیر گراب رو تشخیص میده
گراب 1 که من دارم اینجوری نیست و 2 هم فکر نکنم باشه ولی نصب یا تعمیر گراب خیلی راحت
برعکس بوت لودر مایکروسافت که چند وقت پیش اشک منو در آورد
فکر میکردم دیگه سون به درایو c محتاج نیست ولی بود ، واقعا براشون متاسفام که برای راه انازی سیستم گیر این درایو c هستند اگه این درایو رو فرمت کنی با پیغام ntldr missing مواجه میشید و راهی ندارید جز نصب مجدد ( تا اونجایی که من میدونم )
این رو گفتم که قدرت و انعطاف پذیری گراب رو بدونید چقدر زیاده
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 08 شهریور 1389، 12:04 ق‌ظ »
ممنون از همه ی دوستان که لطف کردند وقتشون رو به من اختصاص دادند.
ولی من منظورم همین بود و همچنان در صدد این هستم که بدونم چجوری میشه گراب رو منتقل کرد به یه درایو دیگه! راستی eman جان ببخشید که من تازه الان دارم پستت رو میخونم  برای همین نتونستم توضیحاتت رو قبل از اینکه پاکشون کنی بخونم!

برای منتقل کردن گراب هم از روش زیر استفاده کن
برنامه synaptic را اجرا کن و دو برنامه grub-pc و grub-common کلیک راست کن و گزینه آخر یعنی mark for complet removal رو تیک بزن (اگر برنامه دیگه ای هم نصب بود که اولش grub بود باهاش همین کار رو بکن) بعد apply رو بزن موقع آن‌انستال کردن می‌پرسه فلان فایل‌ها رو از فلان مسیر پاک کنم که شما تیک میزنی و میگی پاک کن،

بعد سیناپتیک رو ببند و تو خط فرمان دستور زیر رو بزن:
sudo apt-get install grub-pcموقع نصب تو همون کنسول یه صفحه میاد که یک کادر داره که بدون تایپ هیچ چیزی اینتر رو میزنی ، بعد میپرسه گراب رو کجا نصب کنم که شما پارتیشنی که توش لینوکس نصبه رو انتخاب می‌کنی
بعد از انجام کار های فوق گراب از c پاک نمیشه بلکه فقط رو پارتیشن لینوکس ریخته میشه یعنی اگر هرکدوم از پارتیشن های C یا پارتیشن لینوکس رو بعنوان پارتیشن بوت قرار بدیم باز گراب لود میشه ، حالا باید با ویندوز بالا بیایید و با استفاده از برنامه vista boot pro بوت ویندوز رو بازیابی کنید و با ستفاده از برنامه easy bcd گراب رو همونطور که قبلا توضیح دادم به منوی بوت ویندوز اضافه کنید

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
« پاسخ #22 : 08 شهریور 1389، 05:54 ب‌ظ »
فوق العاده ممنونم!
شما بهش میگین: +۱
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!