والا من هیچ وقت فلسفه این سایت و مدیرانش رو متوجه نشدم.
شما اینجا سوال میپرسی همیشه جوابها نا مشخصه.
در صورتیکه مثلا در مورد روت کردن اندروید و نصبش رو گوشی تو سایتهای ایرانی و خارجی سرچ کنی برای هر بیلدش که منتشر میشه آموزش کامل با جزپیات و عکس و لینک می بینی.نمونه سایت xda که معرف همه گوشی بازهای دنیا هست.در مورد ویندوز که نگم براتون.
اینجا یکی مثل من برای بار اوله اسم لینوکس رو شنیده میاد با شور و شوق ببینه خب این اصلا چطوری نصب میشه ؟ آموزش اول رو باز میکنه مال 12 13 سال پیشه !!!!!
بعد میگه خب شاید همینه میره واسه نصب می بینه این که خیلی فرق داره.چطوری نصب میشه اصلا uefi کو ؟ هارد من الان ssd هست اون چی ؟
سوال میپرسه می بینه جواب اینه : برو سرچ کن.
وقتی یه نفر اصلا نتونه سیستم عامل رو درست نصب کنه و از مزایا و معایب نصب با روشهای مختلف اطلاع نداشته باشه خب خیلی واضحه که مشکلاتش 10 برابر میشه و سوالاتش هم همینطور.خیلی ها همنجا دلسرد میشن و برمیگردن .شاید به نظر شما مهم نباشه ولی اون آدم یه فرصت رو از دست داده
ولی جالبه که مدیران اینجا نه تنها اصلا علاقه ندارن تاپیک جدید در مورد نصب لینوکس و روشهای مختلفش مزایا و معایب انواع نصب تاپیک بزنن . بلکه حتی حاضر نیستن تاپیک قدیمی رو آپدیت کنن و قفلش کردن و گذاشتن صدر انجمن.
در صورتیکه تو سایت اعلامیه زدن : اوبونتو ۲۰٫۱۰ منتشر شد.
انتظار میره همهٔ اعضا هرچه زودتر به این نگارش ارتقا پیدا کنند. همهٔ پاسخها از این به بعد، بر پایهٔ اوبونتو ۲۰٫۱۰ خواهد بود.و جالب اینه که وقتی میگی چرا تاپیک قفله میگن برو یه پست جدید بزن ..خب آخه چرا این همه تعدد پست باید باشه ؟
الان تو سایتهای ایرانی و خارجی شما تاپیک می بینی بالای 700-800 صفحه در مورد یه آموزش داره صحبت میشه سوالات جواب داده میشه .و مدیران تاکید دارن که از زدن پست های جدید خودداری کنید ..
حتی خود اوبونتو هم برای انتشار هر نسخه آموزشش رو اضافه میکنه :
https://ubuntu.com/server/docs/installation حتی شده یه جزییات کمی باشه.
در هر صورت تمام این مسایل که گفتم نظر شخصی خودم به عنوان یه تازه وارد بود و به نظرم رسید که شاید با تغییر این روش آموزش لینوکس برای کاربرانی مثل من تازه وارد راحتتره و دلچسبتر باشه و تو گسترش فرهنگ متن باز کمک کنه .