بابا اگه میشه یه جواب درست بدید تو رو خدا.تا یه تایپیک میسازم همش بینتون بحث میشه. توی xfce ها دبیان سرعت و البته کاراییش بهتره یا زوبونتو؟
من میخوام برنامه نویسی پایتون کار کنم و البته قراره چن تا زبون دیگه هم اضافه شه. من گفتم دبیان جون هم خیلی معروف تره هم جهانیه هم کاربراش بیشتره و هم نرم افزار هاش زیاده و در کل بهتره.
خوب همونطور که بنده و خیلی از دوستان دیگه تو تاپیک های مختلف گفتیم این مسئله تاحدی سلیقه ای هست موارد کلی هم که بارها بهش اشاره شد. از نظر کاربر هم کاربرهای اوبونتو و هم خانواده هاش هم تو ایران هم تو دنیا خیلی بیشتر از خود دبیان هست ، اینکه فکر کنی چون اوبونتو از دبیان منشعب شده کاربرای کمتری داره کاملا اشتباه، برخی مواقع توزیع هایی که از یک لینوکس دیگه منشعب می شوند به علت قابلیت های اضافه ای که دارند و کاربر پسند تر بودن کاربرای بیشتری دارند
برای مثال اوبونتو از دبیان منشعب شده و مینت از اوبونتو ، کاربرهای اوبونتو که از دبیان بیشتر هست و اونطور که برخی سایت ها آمار دادند جدیدا کاربرهای لینوکس مینت از اوبونتو بیشتر شده
نظر من همونطور که قبلا گفتم برای شما linux mint xfce هست ، بقیش به نظر خودتون و بررسی ها سرچ هایی که میکنید و درنهایت تجربه شخصی خودتون بعد از کار کردن با اون سیستم عامل و دسکتاپ بستگی داره
راستی نرم افزار های اوبونتو و مینت هم بیشتر از دبیان هست، البته درکل فرقی نمیکنه هرچی روی یکیشون نصب میشه روی اونهای دیگه هم نصب میشه اما چون مخازن غیر رسمی بیشتری برای اوبونتو هست (که روی مینت هم براحتی اضافه می شوند ) و مشکلاتی که دبیان برای نصب نرم افزارهای nonfree داره ، نصب نرم افزار تو اوبونتو و مینت راحت تره
راستی خواستی مینت نصب کنی نری مینت دبیان نصب کنی که احتمالا همون مشکلات دبیان رو خواهی داشت