انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گوگل زبان برنامه نویسی متن باز Go را منتشر کرد!  (دفعات بازدید: 5160 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یک پسر خلاق

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
این آدرس سایتشه:
http://golang.org/
زبان جالبی به نظر میاد! از خصوصیاتش اینکه خیلی سریع ه! امنیتش بالاس(در عین حال که پوینتر داره امنه!) روی بخش پردازش موازی کار کرده ن (البته به جای thread یه چیزی به اسم Goroutine داره)! یه قابلیت های جالب دیگه ای هم داره مثل اینکه تابع میتونه چند تا مقدار برگردونه!
مثلا همچین دستوری توش داریم:
x,y = MyFunc();

--اطلاعات ترجمه ای آزاد از این آدرس هست:
http://www.i-programmer.info/news/98-languages/909-go-with-google-yet-another-language.html

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
این خطای 403 رو که میبینم حسرت میخورم  :frown:
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
ولی من وقتی میبینمش فقط میتونم فحش بدم
نمیگم به کی چون برای جلوگیری از فیلتر شدن سایت اکانتمو بن میکنن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
زبان برنامه نویسی جالبی بنظر میاد!
ممنون از خبرتون :)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
کسی نمی دونه چه چیزی داره که آدم بخواد ازش استفاده کنه یعنی چه ویژگی قابل توجهی داره؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
تا به حال گوگل رو هر چیزی دست گذاشته شاخص شده. : ;)

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
کو بریم تو کارش ببینیم چطوره
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
مصاحبه Erik Meijer با Robert Griesemer، خالق زبان Go:
Is Go native? What is native, exactly? Why Go
(Erik Meijer یک سری آموزشی برای زبان برنامه نویسی هسکل داره که می تونید با سرچ پیدا کنید)

سه ویدیوی دیگر
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1392، 11:57 ق‌ظ توسط کیان ام »

آفلاین MohammadH

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
این زبان یک Syntax ساده داره (مثل پایتون ، Haskell و ...) و به خانواده C تعلق داره. زبانی هست که بصورت Concurrent برنامه نویسی میکنه و در کل برای شروع C هم زبان خوبیه.

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
در کل برای شروع C هم زبان خوبیه.
برای شروع بدترین زبانه، منابع آموزشی اش تقریبا صفره! ساعت ها است دارم می گردم ولی هیچ!

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
برای شروع بدترین زبانه، منابع آموزشی اش تقریبا صفره! ساعت ها است دارم می گردم ولی هیچ!

از منابع سى ++ استفاده كن كه كم نيست در ضمن تا اونجايى كه من ميدونم منابعه سى هم زياده . يعنى تا اونجايى كه ميدونم خيلى زياده ! كتاب ديتل & ديتل بهترينه واسه شروع .

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
دقیقا من برای شروع از سی استفاده می کنم و اتفاقا خیلی هم زبان خوبیه!زبانی که هم میشه باهاش high-level کار کرد و هم low-level در ضمن زبان پیشنهادی بنیاد گنو هم دقیقا همین c هست!کرنل لینوکس هم که کلا با سی نوشته شده ...

آفلاین هامد

• Full Member
  • *

از منابع سى ++ استفاده كن كه كم نيست در ضمن تا اونجايى كه من ميدونم منابعه سى هم زياده . يعنى تا اونجايى كه ميدونم خيلى زياده ! كتاب ديتل & ديتل بهترينه واسه شروع .
:O حرف C رو توی جمله ایشون ندیدم. فکر کردم منظورشون اینه که زبان Go برای شروع خوبه. این شد که گفتم برای این زبان [Go] هیچ منبع آموزشی مناسبی نتونستم پیدا کنم. ببخشید.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#

:O حرف C رو توی جمله ایشون ندیدم. فکر کردم منظورشون اینه که زبان Go برای شروع خوبه. این شد که گفتم برای این زبان [Go] هیچ منبع آموزشی مناسبی نتونستم پیدا کنم. ببخشید.

خواهش ميكنم . بنده اگه خواستين ميتونم چند كتاب البته به زبان انگليسى بهتون معرفى كنم كه براى شروع كار خوبه اماّ در نهايت بهترين منبع داكيومنتاى خودشه .

آفلاین هامد

• Full Member
  • *
خواهش ميكنم . بنده اگه خواستين ميتونم چند كتاب البته به زبان انگليسى بهتون معرفى كنم كه براى شروع كار خوبه اماّ در نهايت بهترين منبع داكيومنتاى خودشه .
بله - کتابها رو معرفی کنید.
داکیومنت هاش آموزش محور نیست! البته تازه یک پیج رو تموم کردم ;D