انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیریت در منوی بوت Windows 7 و Kubuntu  (دفعات بازدید: 2710 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DeltaX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مدیریت در منوی بوت Windows 7 و Kubuntu
« : 04 شهریور 1389، 01:31 ق‌ظ »
به نام آنکه تا ابد یکتاست ...
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه عزیز و مبارک رمضان.

این اولین سوالی است که می خواهم در این انجمن مطرح کنم و از این که با این انجمن فعال آشنا شدم بسیار خوشحال هستم.

؟؟؟ بر روی سیستم من ابتدا سیستم عامل Windows 7 نصب بود و سپس اقدام به نصب Kubuntu کردم همه چیز هم با موفقیت به پایان رسید اما از آن به بعد در منوی بوت سیستم چند گزینه دیده می شود که البته گزینه اول یعنی Ubuntu(که همان Kubuntu است)به صورت سیستم عامل پیش فرض انتخاب شده است . این بدبن معناست که اگر کاربر در مدت 10 ثانیه گزینه ای را انتخاب نکند سیستم به طور پیش فرض با Kubuntu بوت می شود

این گزینه ها به ترتیب به شکل زیر هستند:

Ubuntu,with Linux 2.6.32-21-generic
Ubuntu,with Linux 2.6.32-21-generic-Recovery mode
Memory Test-memtest 86
Memory Test-memtest 86+,Serial Consol 115200
Windows 7 -Loader

من می خواستم بدانم که:

1-آیا راهی  هست که Windows 7 به عنوان سیستم عامل پیش فرض برای بوت شدن انتخاب شود؟

2-دیگر اینکه آیا راهی برای افزایش زمان بوت وجود دارد زیرا 10 ثانیه زمان واقعا کمی است؟

3-و مورد آخر اینکه آیا راهی برای حذف گزینه های 2،3،4 از لیست بالا وجود دارد چون واقعا کم استفاده هستند؟

یک دنیا ممنون می شوم اگر مرا کامل و شفاف راهنمایی بفرمایید.

همیشه بهترین هستید...

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
پاسخ به: مدیریت در منوی بوت Windows 7 و Kubuntu
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1389، 01:46 ق‌ظ »
شما برنامه  startupmanager  رو نصب کنید همه اون کارهایی رو که میخواهید براتون انجام میده، برای نصبش دستور زیر رو تو ترمینال بزنید

sudo apt-get install startupmanager

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1389، 01:48 ق‌ظ »
به نام آنکه تا ابد یکتاست ...
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه عزیز و مبارک رمضان.

این اولین سوالی است که می خواهم در این انجمن مطرح کنم و از این که با این انجمن فعال آشنا شدم بسیار خوشحال هستم.

؟؟؟ بر روی سیستم من ابتدا سیستم عامل Windows 7 نصب بود و سپس اقدام به نصب Kubuntu کردم همه چیز هم با موفقیت به پایان رسید اما از آن به بعد در منوی بوت سیستم چند گزینه دیده می شود که البته گزینه اول یعنی Ubuntu(که همان Kubuntu است)به صورت سیستم عامل پیش فرض انتخاب شده است . این بدبن معناست که اگر کاربر در مدت 10 ثانیه گزینه ای را انتخاب نکند سیستم به طور پیش فرض با Kubuntu بوت می شود

این گزینه ها به ترتیب به شکل زیر هستند:

Ubuntu,with Linux 2.6.32-21-generic
Ubuntu,with Linux 2.6.32-21-generic-Recovery mode
Memory Test-memtest 86
Memory Test-memtest 86+,Serial Consol 115200
Windows 7 -Loader

من می خواستم بدانم که:

1-آیا راهی  هست که Windows 7 به عنوان سیستم عامل پیش فرض برای بوت شدن انتخاب شود؟

2-دیگر اینکه آیا راهی برای افزایش زمان بوت وجود دارد زیرا 10 ثانیه زمان واقعا کمی است؟

3-و مورد آخر اینکه آیا راهی برای حذف گزینه های 2،3،4 از لیست بالا وجود دارد چون واقعا کم استفاده هستند؟

یک دنیا ممنون می شوم اگر مرا کامل و شفاف راهنمایی بفرمایید.

همیشه بهترین هستید...

دوست عزیزم فکر نمی کنی سوالت یکم تکراریه ؟ به نظرت بهتر نبود اول یه جستجو می کردی بعد تاپیکتو باز می کردی ؟

اما بازم از دوستان ممنون که پاسخ دادن -

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #3 : 04 شهریور 1389، 02:22 ق‌ظ »
هرچند که بارها در انجمن بحث شده اما خالی از لطف نیست که یک توضیح مختصری بدم

۱و۲ - تعیین سیستم عامل پیش فرض و تایم اوت رو در فایل زیر تغییر بدید:
sudo gedit /etc/default/grubGRUB_DEFAULT=0 برای تعیین سیستم عامل
GRUB_TIMEOUT=30 برای تعیین زمان تایم اوت

۳ - راحت ترین راه ویرایش فایل grub.cfg هست که با دستور زیر میتونید به اون دسترسی پیدا کنید :
sudo gedit /boot/grub/grub.cfg
در کوبونتو kate جایگزین gedit میباشد

البته همونطور که sunpda گفتن استفاده از startupmanager سهل ترین روش برای اعمال این تغییراته

همه چیز در مورد گراب ۲
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1389، 03:05 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین DeltaX

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 04 شهریور 1389، 04:00 ب‌ظ »
دوست عزیز من کدی که شما گفته بودید را در ترمینال وارد کردم اما در آخرین خط این عبارت درج شده است:

E: Couldnot find package startupmanager

در ضمن من هنوز توجیح نشدم آیا باید این نرم افزار را جداگانه دانلود کرد یا در خود اوبونتو،کوبونتو این نرم افزار وجود دارد

اگر این نرم افزار را دانلود کردم باید در کدام درایو بگذارم تا اوبونتو،کوبونتو آن را شناسایی کند.

خواهشاً مرا راهنمایی بفرمایید.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #5 : 04 شهریور 1389، 04:20 ب‌ظ »
دوست عزیز من کدی که شما گفته بودید را در ترمینال وارد کردم اما در آخرین خط این عبارت درج شده است:

E: Couldnot find package startupmanager

در ضمن من هنوز توجیح نشدم آیا باید این نرم افزار را جداگانه دانلود کرد یا در خود اوبونتو،کوبونتو این نرم افزار وجود دارد

اگر این نرم افزار را دانلود کردم باید در کدام درایو بگذارم تا اوبونتو،کوبونتو آن را شناسایی کند.

خواهشاً مرا راهنمایی بفرمایید.

برگردونده شدن این خطا در جواب درخواست نشون دهنده عدم معرفی از طرف مخزنه ، به عبارت بهتر در مخازن (آنلاین - دیسک) معرفی شده چنین پکیج نرم افزاری وجود نداره

وقتی شما دستور
sudo apt-get install startupmanagerرو در ترمینال وارد میکنید سیستم در مخازن معرفی شده میگرده و در صورتی که اون رو پیدا کرد نصب میکنه

دقت کنید :
Open Synaptic: System > Administration > Synaptic Package Manager
Enable the universe repository: Synaptic, Settings > Repositories > Ubuntu Software. Select Community-maintained Open Source Software (universe)
Press Close and, from the Synaptic menu, Reload
Select startupmanager in the right panel, mark for installation, and press Apply
In a terminal, if the universe repository is enabled, run
sudo apt-get install startupmanager

همه چیز در مورد StartUpManager
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1389، 04:23 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین DeltaX

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 04 شهریور 1389، 04:56 ب‌ظ »
دوست گرامی

منظور شما را از مخازن درک نکردم این مخازن را در کجای اوبنتو،کوبونتو می توان مشاهده کرد.

من نرم افزار Startup-Manager 1.9.13 را دانلود کردم(در داخل ویندوز 7) حالا باید کجای اوبونتو ،کوبونتو آن را انتقال دهم تا بتوانم آن را نصب کنم

خیلی ممنون.

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #7 : 04 شهریور 1389، 07:54 ب‌ظ »
مخازن مجموعه نرم افزارهای (پکیج های) اوبونتو هستند که در اینترنت هستند (هر لینوکسی مخازن مربوط به خودش رو داره ) ، وقتی شما دستور sudo apt-get install startupmanager رو در ترمینال می زنید برنامه apt که پکیج منیجر اوبونتو هست میره برنامه startupmanager و وابستگی هاش رو از اینترنت دانلود میکنه بعد نصب میکنه ، یعنی موقع زدن این دستور باید تو اوبونتو به اینترنت متصل باشید
اما اگر به هر دلیلی در اوبونتو به اینترنت متصل نبستید باید دی وی دی های مخازن رو تهیه کنید و تا apt بجای اینترنت از دی وی دی ها برنامه ها رو نصب کنه

اما چون ارور داده که همچین پکیجی پیدا نکرده  احتمالا باید لیست مخازن به روز بشه یعنی باید قبل از زدن دستور فوق (در حالی که به اینترنت متصل هستید) دستور زیر رو بزنید:
sudo apt-get update
البته برای نصب برنامه ها از مخازن میتونید از برنامه های گرافیکی synaptic یا ubuntu software center استفاده کنید (startupmanager رو تو این برنامه ها سرچ کن بعد نصب کن)

این Startup-Manager رو هم که دانلود کردی اگر پسوند deb داره شاید با دو بار کیک کردن روش نصب بشه اما چون ممکنه این برنامه به پکیج های دیگری وابسته باشه که شما دانلودشون نکردی ممکنه ارور بده و نصب نشه اما اگر با synaptic یا apt-get نصب کنی برنامه رو با تمام وابستگی هاش دانلود و بعد نصب میکنه