0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با چه برنامه فلش رو ساختی؟
با برنامه دیگه ای فلش رو بساز برو به این سایت و برنامه رو دانلود کن. https://www.balena.io/etcher/
برای ساخت بوتیبل رو فلش با Etcher، هنگام انتخاب فایل iso با خطای زیر مواجه شدم:مشکل از کجاست؟با تشکر
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8sudo apt updatesudo apt install woeusb
یه سوال:چرا از اوبونتو قدیمی استفاده میکنی؟
نقلقول از: هومان در 04 فروردین 1399، 03:32 بظیه سوال:چرا از اوبونتو قدیمی استفاده میکنی؟از کجا میدونی اوبونتو قدیمیه؟ بخاطر دسکتاپ یونیتی؟شاید یه اوبونتو جدیده که دسکتاپ پونیتی روش نصب شده
نقلقول از: sun-pda در 04 فروردین 1399، 03:58 بظنقلقول از: هومان در 04 فروردین 1399، 03:32 بظیه سوال:چرا از اوبونتو قدیمی استفاده میکنی؟از کجا میدونی اوبونتو قدیمیه؟ بخاطر دسکتاپ یونیتی؟شاید یه اوبونتو جدیده که دسکتاپ پونیتی روش نصب شدهقانع شدم
نقلقول از: هومان در 04 فروردین 1399، 04:02 بظنقلقول از: sun-pda در 04 فروردین 1399، 03:58 بظنقلقول از: هومان در 04 فروردین 1399، 03:32 بظیه سوال:چرا از اوبونتو قدیمی استفاده میکنی؟از کجا میدونی اوبونتو قدیمیه؟ بخاطر دسکتاپ یونیتی؟شاید یه اوبونتو جدیده که دسکتاپ پونیتی روش نصب شدهقانع شدم مدتی هست که دیگه از اوبوونتو استفاده نمی کنم اما بعضی موقع ها برا تست ورژن جدید نصبش میکنم و معمولا از اولین کارهایی که میکنم نصب دسکتاپ یونیتی هست ، اگر هنوز توسعه داده میشد روی آرچ هم از دسکتاپ یونیتی استفاده می کردم، الان هم دسکتاپ xfce دارم که مدیر پنجرش کامپیزه (مدیرپنجره پیش فرض یونیتی) با تم و آیکون اوبونتو
میگه این فایل iso بوتیبل نیستشاید فایل iso مشکل داشته باشه یا درست دانلود نشده باشهفایل iso ویندوزه؟با etcher کار نکردم نمی دونم دیسک بوتیبل ویندوز رو هم می سازه یا نهبرای ساخت فلش بوتیبل ویندوز در لینوکس از woeusb استفاده کنیدکد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8sudo apt updatesudo apt install woeusb