0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: هومان در 02 فروردین 1399، 08:11 بظنقلقول از: manjaro در 02 فروردین 1399، 08:00 بظنقلقولکپی کن توی فایل کانفیگممنون درست شد حالا دو تا سوال۱. الان با shift+alt سمت چپ زبان عوض میشه من می خوام با ctrl+shift سمت راست عوض بشه۲. برای ران کردن tor browser باید چکار کنیم ؟grp:alt_shift_toogle رو با grp:ctrl_shift_toggle عوض کنبا مود+d میتونی برنامه هارو باز کنیخیلی ممنون کلیدهای زبان درست شد ولی این tor browser هر کاری کردم درست نمیشه آخه چون رو سیستم نصب نیست و تقریبا حالت پورتیبل داره شاید برا همون نمیشه من حتی آدرس فایل اجراییش رو هم به این صورت دادم جواب نمیدهکد: [انتخاب]bindsym $mod+t exec '/home/test1/Downloads/tor-browser_en-US/start-tor-browser.desktop'
نقلقول از: manjaro در 02 فروردین 1399، 08:00 بظنقلقولکپی کن توی فایل کانفیگممنون درست شد حالا دو تا سوال۱. الان با shift+alt سمت چپ زبان عوض میشه من می خوام با ctrl+shift سمت راست عوض بشه۲. برای ران کردن tor browser باید چکار کنیم ؟grp:alt_shift_toogle رو با grp:ctrl_shift_toggle عوض کنبا مود+d میتونی برنامه هارو باز کنی
نقلقولکپی کن توی فایل کانفیگممنون درست شد حالا دو تا سوال۱. الان با shift+alt سمت چپ زبان عوض میشه من می خوام با ctrl+shift سمت راست عوض بشه۲. برای ران کردن tor browser باید چکار کنیم ؟
کپی کن توی فایل کانفیگ
bindsym $mod+t exec '/home/test1/Downloads/tor-browser_en-US/start-tor-browser.desktop'
بدون علامت نقل قول امتحان کن بعد تغییرات یه بار از i3 بیرون بیا بعد دوباره برو توش
این exec چه کاری انجام میده؟
نقلقولاین exec چه کاری انجام میده؟نمیدونم من که تازه کارم شاید مخفف execute هست
نقلقول از: هومان در 03 فروردین 1399، 12:39 قظبدون علامت نقل قول امتحان کن بعد تغییرات یه بار از i3 بیرون بیا بعد دوباره برو توشفایده نداره امتحان کردم
bindsym $mod+t --release exec {اون فایله}
نقلقول از: manjaro در 03 فروردین 1399، 12:53 قظنقلقول از: هومان در 03 فروردین 1399، 12:39 قظبدون علامت نقل قول امتحان کن بعد تغییرات یه بار از i3 بیرون بیا بعد دوباره برو توشفایده نداره امتحان کردمبه فایل دسترسی اجرایی دادی؟اینو تست کن:کد: [انتخاب]bindsym $mod+t --release exec {اون فایله}
sudo cp /home/test1/Downloads/tor-browser_en-US/ /optcd /opt/tor-browser_en-US./start-tor-browser.desktop --register-app
نقلقول از: هومان در 03 فروردین 1399، 12:27 بظنقلقول از: manjaro در 03 فروردین 1399، 12:53 قظنقلقول از: هومان در 03 فروردین 1399، 12:39 قظبدون علامت نقل قول امتحان کن بعد تغییرات یه بار از i3 بیرون بیا بعد دوباره برو توشفایده نداره امتحان کردمبه فایل دسترسی اجرایی دادی؟اینو تست کن:کد: [انتخاب]bindsym $mod+t --release exec {اون فایله}من اصلا win+d رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ! فایل config رو براتون می فرستم لطف کنید ببینید مشکلش چیه http://uploadboy.me/audrnofqbu50/config.html
با مسئولیت خودت :کد: [انتخاب]sudo cp /home/test1/Downloads/tor-browser_en-US/ /optcd /opt/tor-browser_en-US./start-tor-browser.desktop --register-appبعد میتونی با dmenu اجراش کنی
نقلقول از: هومان در 03 فروردین 1399، 03:56 بظبا مسئولیت خودت :کد: [انتخاب]sudo cp /home/test1/Downloads/tor-browser_en-US/ /optcd /opt/tor-browser_en-US./start-tor-browser.desktop --register-appبعد میتونی با dmenu اجراش کنیدستور آخر رو که می زنم permission denied میده اصلا من بیخیال شدم از توی ترمینال اجراش میکنمالان از i3 دارم تایپ میکنم ممنون از کمک هاتون
استفاده از مرورگر ولی آزاده چون lynx واقعا ضعیفه
apt install w3m w3m-imgw3m google.com