0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام. من چن وقت پیش نسخه ی لینوکس یه برنامه رو گرفتم پسوندش .xz.tar بود. اینو چطوری باید نصب کرد؟
./configuremakemake install
نقلقول از: M.RAJ در 06 فروردین 1399، 07:08 بظسلام. من چن وقت پیش نسخه ی لینوکس یه برنامه رو گرفتم پسوندش .xz.tar بود. اینو چطوری باید نصب کرد؟مثل زیپه بازش کنتوش اگه یه اسکریپت بود اجراش کن اگه نبود هماینارو بزن تو پوشه:کد: [انتخاب]./configuremakemake install
نقلقول از: هومان در 06 فروردین 1399، 07:31 بظنقلقول از: M.RAJ در 06 فروردین 1399، 07:08 بظسلام. من چن وقت پیش نسخه ی لینوکس یه برنامه رو گرفتم پسوندش .xz.tar بود. اینو چطوری باید نصب کرد؟مثل زیپه بازش کنتوش اگه یه اسکریپت بود اجراش کن اگه نبود هماینارو بزن تو پوشه:کد: [انتخاب]./configuremakemake installیدونه فایل با پسوند ناشناس توشه
نقلقول از: M.RAJ در 06 فروردین 1399، 07:55 بظنقلقول از: هومان در 06 فروردین 1399، 07:31 بظنقلقول از: M.RAJ در 06 فروردین 1399، 07:08 بظسلام. من چن وقت پیش نسخه ی لینوکس یه برنامه رو گرفتم پسوندش .xz.tar بود. اینو چطوری باید نصب کرد؟مثل زیپه بازش کنتوش اگه یه اسکریپت بود اجراش کن اگه نبود هماینارو بزن تو پوشه:کد: [انتخاب]./configuremakemake installیدونه فایل با پسوند ناشناس توشهچه فایلیه