0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلاممن میخواستم روی کامپیوتر قدیمی که داشتم فری بی اس دی نصب کنم اول تستی رو ویرچوال ماشین رفتم که خوب نصب شد ولی وقتی خواستم روی کامپیوتر نصب کنم دیسک زنده بودت نشدش و این ارور رو داداینتر رو هم که زدم ریبوت شد
sudo dd if=xxx.iso of=/dev/sdb
یک بار با دستور dd فلش رو بساز ببین فرقی میکنه کد: [انتخاب]sudo dd if=xxx.iso of=/dev/sdb
نقلقول از: sun-pda در 09 فروردین 1399، 05:30 بظیک بار با دستور dd فلش رو بساز ببین فرقی میکنه کد: [انتخاب]sudo dd if=xxx.iso of=/dev/sdbاتفاقا با dd بوتیبل کردم
نقلقول از: هومان در 09 فروردین 1399، 05:49 بظنقلقول از: sun-pda در 09 فروردین 1399، 05:30 بظیک بار با دستور dd فلش رو بساز ببین فرقی میکنه کد: [انتخاب]sudo dd if=xxx.iso of=/dev/sdbاتفاقا با dd بوتیبل کردمقسمت آخردستور رو چی نوشتی ؟ /dev/sdb یا /dev/sdb1 ؟؟
بوت نمیشه چون نمیتونه روت سیستم رو پیدا کنهSecureBoot رو ببند از bios با این برنامه دوباره بسازش https://www.balena.io/etcher/اگه بازم کار نکرد راه دیگه هست. فعلا اینایی که گفتم امتحان کننکته: freebsd برای استفاده روزانه جالب نیست.
yay -S etcher-bin
بهتره عکسها رو مستقیما در انجمن آپلود کنید. اینطوری وقتی اون سایتها در آینده از کار میفتند، دیگه پست شما قابل استفاده برای دیگران نخواهد بود.
Etcher رو میتونی از aur نصب کنیکد: [انتخاب]yay -S etcher-bin
نقلقول از: sun-pda در 09 فروردین 1399، 07:23 بظEtcher رو میتونی از aur نصب کنیکد: [انتخاب]yay -S etcher-binفایده نداشت
/boot/loader.conf
vfs.root.mountfrom="ufs:/dev/nameofusb"