انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کم حجم هزاران عکس در یکجا  (دفعات بازدید: 1664 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عرفان پورصدیقیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
    • ketabeeslami.blog.ir
کم حجم هزاران عکس در یکجا
« : 10 فروردین 1399، 10:26 ق‌ظ »
سلام
من میخوام همه ی عکس هام رو کم حجم کنم حجمشون فک کنم از ۲ مگابایت تا 114 مگابایت متغییر باشن و همچنین فیلم. چجوری میتونم همه این ها رو با یک کلیک کم حجم کنم؟

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
پاسخ : کم حجم هزاران عکس در یکجا
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1399، 11:02 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
کافیه تمام فیلم ها یا عکس هاتون رو توی یه پوشه قرار بدید و از دستوری مثل این استفاده کنید:
for i in *.mp4; do
ffmpeg -i "$i"  "${i%}.mkv";
done
البته باید خط دوم رو با توجه به نیاز خودتون تغییر بدید ، این مثال برای تبدیل فیلم استفاده میشه
Mostafa Efafi

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #2 : 10 فروردین 1399، 01:58 ب‌ظ »
عکس و فیلم که کلا دو مقوله جداست. دوما باید ببینی که برای این کم کردن حجم قراره صرفا فشرده‌سازی انجام بدی یا کلا رزولیشن تو عکس یا بیت‌ریت تو فیلم رو کم کنی تا حجمشون پایین بیاد؟ من به بش تسلط ندارم ولی درباره عکس‌ها می‌شه با پایتون و پیلو یه اسکریپت برای اینکار نوشت.
بعضی فرمت‌ها تو عکس هیچ فشرده‌سازی انجام نمی‌دن مثلا jpg اگه صرفا عکس‌های این فرمت رو به png تبدیل کنی احتمالا بدون کم کردن کیفیت حجمشون پایین بیاد چون png اطلاعات رو فشرده می‌کنه.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1399، 02:00 ب‌ظ »
عکس و فیلم که کلا دو مقوله جداست. دوما باید ببینی که برای این کم کردن حجم قراره صرفا فشرده‌سازی انجام بدی یا کلا رزولیشن تو عکس یا بیت‌ریت تو فیلم رو کم کنی تا حجمشون پایین بیاد؟ من به بش تسلط ندارم ولی درباره عکس‌ها می‌شه با پایتون و پیلو یه اسکریپت برای اینکار نوشت.
بعضی فرمت‌ها تو عکس هیچ فشرده‌سازی انجام نمی‌دن مثلا jpg اگه صرفا عکس‌های این فرمت رو به png تبدیل کنی احتمالا بدون کم کردن کیفیت حجمشون پایین بیاد چون png اطلاعات رو فشرده می‌کنه.
برا فیلم هم میشه از opencv کمک گرفت تو پایتون

آفلاین عرفان پورصدیقیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
    • ketabeeslami.blog.ir
« پاسخ #4 : 11 فروردین 1399، 02:25 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
کافیه تمام فیلم ها یا عکس هاتون رو توی یه پوشه قرار بدید و از دستوری مثل این استفاده کنید:
for i in *.mp4; do
done
البته باید خط دوم رو با توجه به نیاز خودتون تغییر بدید ، این مثال برای تبدیل فیلم استفاده میشه

سلام
لطفا دقیق تر توضیح بدید این الان چند سطره؟ تو عکس چی بزنم؟

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
« پاسخ #5 : 12 فروردین 1399، 07:08 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
for i in *.mp4; do
done

سلام
لطفا دقیق تر توضیح بدید این الان چند سطره؟ تو عکس چی بزنم؟

ببینید توی خط اول گفته شده نام هر فایلی که فرمت mp4 داره رو به عنوان ورودی حلقه for در نظر بگیر ( یعنی به ازای هر فایل بدنه حلقه for یک بار اجرا میشه و مقدار i برابر با نام فایل است) و بدنه حلقه از کلمه کلیدی do تا done ادامه داره.
خب دیگه راحت شد ، دستور ffmpeg یک ورودی داره که با -i گرفته میشه و مقدار $i نام فایل ورودی است که به ویدیویی با فرمت mkv تبدیل میشود.
برای فشرده کردن تصویر باید خط اول بجای .mp4 فرمت عکس هاتون رو قرار بدید مثلا .png
و توی خط دوم هم دستور مربوط به فشرده سازی عکس مثلا یه چیزی مثل این و نه دقیقا این :
convert "$i" -quality 70 "${i%}.png";
قبلا هم گفتم دستور بدنه با توجه به نیاز شما تغییر میکنه
بهترین راه مطالعه و جستجوست
موفق باشید
Mostafa Efafi