0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
میتونی دستی با گراب کاستومایزر یه چین لودر بزاری ویندوز رو بالا بیاری یه آپشن درست کن با برنامه ی گراب کاستومایزر تو گراب از نوع چین لودر که مکانش رو بزار اون پارتیشنی که ویندوز روشه
نقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 12:30 بظمیتونی دستی با گراب کاستومایزر یه چین لودر بزاری ویندوز رو بالا بیاری یه آپشن درست کن با برنامه ی گراب کاستومایزر تو گراب از نوع چین لودر که مکانش رو بزار اون پارتیشنی که ویندوز روشهممنون از جوابتونمیشه کامل تر درمورد نصب و کار با این گراب کاستومایزر توضیح بدینممنون میشم
نقلقول از: Moin-MH در 11 فروردین 1399، 12:35 بظنقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 12:30 بظمیتونی دستی با گراب کاستومایزر یه چین لودر بزاری ویندوز رو بالا بیاری یه آپشن درست کن با برنامه ی گراب کاستومایزر تو گراب از نوع چین لودر که مکانش رو بزار اون پارتیشنی که ویندوز روشهممنون از جوابتونمیشه کامل تر درمورد نصب و کار با این گراب کاستومایزر توضیح بدینممنون میشم https://www.google.com/search?q=grub+customizer&oq=grub+customizer+&aqs=chrome..69i57j0l7.4778j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8sudo apt updatesudo apt install woeusb
باید بزاری رو اونکه ویندوز هستیه چیزی هم خروجی بزار برو تو ترمینال بزن lsblk
نقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:25 بظباید بزاری رو اونکه ویندوز هستیه چیزی هم خروجی بزار برو تو ترمینال بزن lsblkمنظورتون همون فلش بوتیبل شده ویندوز هست دیگه؟چون من رو کامپیوترم ویندوز نصب ندارم
فلش بوتیبل رو با چه برنامه ای ساختی؟برای ساخت فلش بوتیبل ویندوز فقط از woeusb استفاده کنید بقیه برنامه های ساخت فلش بوتیبل عمدتا برای ساخت فلش لینوکس هستندکد: [انتخاب]sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8sudo apt updatesudo apt install woeusb
sudo dd if=Windows7 of=/dev/sdb bs=4M && sync
نقلقول از: Moin-MH در 11 فروردین 1399، 01:48 بظنقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:25 بظباید بزاری رو اونکه ویندوز هستیه چیزی هم خروجی بزار برو تو ترمینال بزن lsblkمنظورتون همون فلش بوتیبل شده ویندوز هست دیگه؟چون من رو کامپیوترم ویندوز نصب ندارماهان خب فلشو بزن و بعد ریبوت کناون مال برگردوندن ویندوزه که گراب نمیشناسه
نقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:49 بظنقلقول از: Moin-MH در 11 فروردین 1399، 01:48 بظنقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:25 بظباید بزاری رو اونکه ویندوز هستیه چیزی هم خروجی بزار برو تو ترمینال بزن lsblkمنظورتون همون فلش بوتیبل شده ویندوز هست دیگه؟چون من رو کامپیوترم ویندوز نصب ندارماهان خب فلشو بزن و بعد ریبوت کناون مال برگردوندن ویندوزه که گراب نمیشناسهخب من تا الان ۱۰ بار ریبوت کردم ولی نیومد
نقلقول از: Moin-MH در 11 فروردین 1399، 01:54 بظنقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:49 بظنقلقول از: Moin-MH در 11 فروردین 1399، 01:48 بظنقلقول از: هومان در 11 فروردین 1399، 01:25 بظباید بزاری رو اونکه ویندوز هستیه چیزی هم خروجی بزار برو تو ترمینال بزن lsblkمنظورتون همون فلش بوتیبل شده ویندوز هست دیگه؟چون من رو کامپیوترم ویندوز نصب ندارماهان خب فلشو بزن و بعد ریبوت کناون مال برگردوندن ویندوزه که گراب نمیشناسهخب من تا الان ۱۰ بار ریبوت کردم ولی نیومد برو تو بایوس first boot option رو بزار فلش