0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلامیک ماه تا انتشار اوبونتو ۲۰.۴ مونده و الان نسخه بتا در دسترسهدر حال حاضر اوبونتو ۱۸.۴ دارممیخواستم بدونم به نظرتون نسخه بتای ۲۰.۴ رو نصب کنم؟
نقلقول از: lop3p در 12 فروردین 1399، 10:02 بظسلامیک ماه تا انتشار اوبونتو ۲۰.۴ مونده و الان نسخه بتا در دسترسهدر حال حاضر اوبونتو ۱۸.۴ دارممیخواستم بدونم به نظرتون نسخه بتای ۲۰.۴ رو نصب کنم؟همه چرا اینو میپرسن؟من نظر شخصیم اینه که نصب کنش خودمم میخوام تا چند روز دیگه نصب کنم؟
این یک ماه هم صبر کنید.کار از محکم کاری عیب نمیکنه. تا اون زمان باگهای احتمالی هم بررسی و برطرف میشند.
نقلقول از: md2014 در 13 فروردین 1399، 11:42 قظاین یک ماه هم صبر کنید.کار از محکم کاری عیب نمیکنه. تا اون زمان باگهای احتمالی هم بررسی و برطرف میشند.دیشب 20.4 نصب کردمگرافیکش خیلی قشنگتر شده اما اوبونتو سافور بالا نمیاد انگار فقط ویندوشو تعریف کردن!بعضی وقتا کند میشددوباره 18.4 نصب کردم ولی منتظرم تا بیاد چون خیلی قشنگتر شدهاز نظر گرافیک و طراحی به نظرم از ویندوز داره میزنه جلو
نقلقول از: lop3p در 13 فروردین 1399، 04:18 بظنقلقول از: md2014 در 13 فروردین 1399، 11:42 قظاین یک ماه هم صبر کنید.کار از محکم کاری عیب نمیکنه. تا اون زمان باگهای احتمالی هم بررسی و برطرف میشند.دیشب 20.4 نصب کردمگرافیکش خیلی قشنگتر شده اما اوبونتو سافور بالا نمیاد انگار فقط ویندوشو تعریف کردن!بعضی وقتا کند میشددوباره 18.4 نصب کردم ولی منتظرم تا بیاد چون خیلی قشنگتر شدهاز نظر گرافیک و طراحی به نظرم از ویندوز داره میزنه جلو هزاران ساله گنو/لینوکس قشنگ تر از ویندووزه
نقلقول از: هومان در 13 فروردین 1399، 05:26 بظنقلقول از: lop3p در 13 فروردین 1399، 04:18 بظنقلقول از: md2014 در 13 فروردین 1399، 11:42 قظاین یک ماه هم صبر کنید.کار از محکم کاری عیب نمیکنه. تا اون زمان باگهای احتمالی هم بررسی و برطرف میشند.دیشب 20.4 نصب کردمگرافیکش خیلی قشنگتر شده اما اوبونتو سافور بالا نمیاد انگار فقط ویندوشو تعریف کردن!بعضی وقتا کند میشددوباره 18.4 نصب کردم ولی منتظرم تا بیاد چون خیلی قشنگتر شدهاز نظر گرافیک و طراحی به نظرم از ویندوز داره میزنه جلو هزاران ساله گنو/لینوکس قشنگ تر از ویندووزه برا منی که تازه اومدم لینوکس اوایل یکم محیط عجیبی بودولی یکی دو روز گدشت رفتم تو ویندوزانگار اولین بارم بود رفتم تو محیط ویندوز واقعا از هر نظر که فکرشو میکنم لیتوکس از ویندوز بهتره درسته شاید ی سری برنامه های خاصو مستقیم نشه بالا اوردولی همین که هر مرضی که لینوکس بگیره قابل رفع شدمه یه دنیا می ارزه
بحث زیبایی سلیقه ای هست دسکتاپ های لینوکس معمولا پیشفرض قشنگ نیستند با شخصی سازی قشنگ میشوند (این شخصی سازی میتونه توسط کاربر انجام بشه یا شرکتی مثل اوبونتو)من از ظاهر ویندوز های قبلی خوشم نمیومد اما ویندوز ۱۰ رو دوست دارم ، زیبایی در عین سادگیش رو می پسندم.