سلام
یک راهنمایی در مورد انتخاب توزیع و ... داشتم
از سال 89 که خواستم کلا بیام رو لینوکس هر چند ماه که اومدم بعد دو روز به خاطر محیط خسته کننده اش نسبت به سلیقه من بر می گشتم رو ویندوز و با توجه به اینکه به شدت از ویندوز بدم میاد با کلی درد و سر مکینتاش رو نصب کردم و چند سالی هم ازش استفاده کردم ولی خوب دیگه نمی تونستم آپدیتش کنم و ناچارا برگشتم رو ویندوز ولی خوب نتونستم دووم بییارم و اوومدم برای بار چندم سراغ لینوکس
ولی دوباره تقریبا بی خیال لینوکس شدم چون از یک طرف هر توزیعی رو تست می کنم محیطش برام کسل کننده هستش و دیپین هم که رابط کاربریش بسیار برام لذت بخش و راضی کننده بود خیلی خیلی خیلی نا پایداره یعنی کاملا مستعد نابود شدنه
المنتاری
اوبونتو 18 و 19 و 20
کوبونتو
اوبونتو باجی 18 و 19
اکسترن
یو اواس
آرچ
اوبونتو گیم
پاپ او اس
بک ترک
کالی
فدورا
همرو تست کردم ولی رابط کاربری کسل کننده ای برام داشتن که ترجیه به تغییرشون دادم و deepin بسیار محیط جالبی به نظرم داشت ولیکن بسیار بسیار نا پایدار هستش و پر از باگ های وحشتناک و یک دفعه برک شدن و روشن نشدن و و و
دسکتاپ دیپین روهم تست کردم رو اوبونتو ولی به شدت لگدار و خیلی با خود دیپین فرق داره
باز دوستان اگر توزیع یا دسکتاپ یا راه حل خاصی می دونند راهنمایی کنند ممنون می شم چوم از ی طرف از ویندوز بسیار متنفرم و از طرفی هم من به رابط مک و محیط کاربری اون عادت دارم و جز دیپین بقیه برام کسل کننده بودند و از تم مک هم روی اوبونتو خوشم نمیومد چون حالت فیک مانند داشتش.
به شدت دنبال یک توزیعی هستم که رابطش مثل deepin باشه یا یک دسکتاپی که مثل دسکتاپ دیپین بشه رو اوبونتو نصب کرد ولی لگ و باگ نداشته باشه تا دوباره مجبور نشم برم سراغ ویندوز