انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در خصوص زوبونتو  (دفعات بازدید: 483 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین زاگرس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • Xubuntu Desktop
سوال در خصوص زوبونتو
« : 14 فروردین 1399، 05:32 ب‌ظ »
سلام به همه ی دوستان
مورد اول: جدیدا زوبونتو رو به خاطر رابط گرافیکی xfce نصب کردم که خیلی ازش راضیم، دقیقا شمایلات ویندوز رو برام تداعی می کنه
فقط چند تا مشکلی که دارم اینه که، یکی از خوبی هایی محیط کاربری گنوم اینه که یک قسمت به اسم app center داره که میتونی نرم افزارهایی که میخوای از توش پیدا کنی و نصب کنی
ولی توی این رابطه کاربری انگار اثری از این قضیه نیست، البته با خط فرمان میشه پکیجهایی رو که میخوای رو جسته گریخته پیدا کنی ولی ترجیحا دنبال یک app center گرافیکی برای این محیط کاربری هستم، اگر چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

مورد دوم: توی این خط فرمان dpkg -l نرم افزارهای نصب شده روی سیستمت نمایش داده میشه، کمی دقت که کردم دیدم ستون اول از چپ، همه نرم افزارها پسوند ii دارند اما چندتاشون پسوند rc داشتن که با این خط فرمان dpkg -l | grep -i ^rc اومدم جداشون کردم چیزی حدود 16 تایی میشد، میخوام بدونم این پسوندهایی که به شکل rc هستن فرقشون با ii چیه، یک توضیحی هم در این خصوص بدید ممنونتون میشم.

متشکرم.

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
پاسخ : سوال در خصوص زوبونتو
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1399، 06:18 ب‌ظ »
سلام به همه ی دوستان
مورد اول: جدیدا زوبونتو رو به خاطر رابط گرافیکی xfce نصب کردم که خیلی ازش راضیم، دقیقا شمایلات ویندوز رو برام تداعی می کنه
فقط چند تا مشکلی که دارم اینه که، یکی از خوبی هایی محیط کاربری گنوم اینه که یک قسمت به اسم app center داره که میتونی نرم افزارهایی که میخوای از توش پیدا کنی و نصب کنی
ولی توی این رابطه کاربری انگار اثری از این قضیه نیست، البته با خط فرمان میشه پکیجهایی رو که میخوای رو جسته گریخته پیدا کنی ولی ترجیحا دنبال یک app center گرافیکی برای این محیط کاربری هستم، اگر چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

مورد دوم: توی این خط فرمان dpkg -l نرم افزارهای نصب شده روی سیستمت نمایش داده میشه، کمی دقت که کردم دیدم ستون اول از چپ، همه نرم افزارها پسوند ii دارند اما چندتاشون پسوند rc داشتن که با این خط فرمان dpkg -l | grep -i ^rc اومدم جداشون کردم چیزی حدود 16 تایی میشد، میخوام بدونم این پسوندهایی که به شکل rc هستن فرقشون با ii چیه، یک توضیحی هم در این خصوص بدید ممنونتون میشم.

متشکرم.
اگه برای خود اوبونتو رو میخوای:
sudo apt install gnome-softwareدر مورد سوال دوم هم متاسفانه من توزیع دبین بیس ندارم، منتظر باشید دوستان پاسخ بدن.

آفلاین زاگرس

• Jr. Member
  • *
  • Xubuntu Desktop
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1399، 06:23 ب‌ظ »
sudo apt install gnome-softwareدر مورد سوال دوم هم متاسفانه من توزیع دبین بیس ندارم، منتظر باشید دوستان پاسخ بدن.

دستوری که گفتید رو انجام دادم، به همچین موردی برخوردم:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
gnome-software is already the newest version (3.28.1-0ubuntu4.18.04.14).
gnome-software set to manually installed.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

مشکل کار کجاست؟

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
« پاسخ #3 : 14 فروردین 1399، 06:27 ب‌ظ »

دستوری که گفتید رو انجام دادم، به همچین موردی برخوردم:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
gnome-software is already the newest version (3.28.1-0ubuntu4.18.04.14).
gnome-software set to manually installed.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.

مشکل کار کجاست؟
مشکلی نیست، میگه قبلا نصب شده
تو ترمینال بنویسید
gnome-softwareتا اجرا بشه.
این همون سافتور سنتر اوبونتو هست، اگه از لحاظ ظاهری تفاوت داره بخاطر اینه که تم و دسکتاپتون متفاوته با اوبونتو.
گزینه های دیگه ای مثل سایناپتیک هم هست، اما خب از اونجا که دنبال چیزی شبیه سافتور سنتر اوبونتو بودید اینو فرستادم.
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1399، 06:30 ب‌ظ توسط mrostd »

آفلاین زاگرس

• Jr. Member
  • *
  • Xubuntu Desktop
« پاسخ #4 : 14 فروردین 1399، 11:39 ب‌ظ »
ممنون میشم کسی اگر میدونه به این سوال هم پاسخ بده:

مورد دوم:
توی این خط فرمان dpkg -l نرم افزارهای نصب شده روی سیستمت نمایش داده میشه، کمی دقت که کردم دیدم ستون اول از چپ، همه نرم افزارها پسوند ii دارند اما چندتاشون پسوند rc داشتن که با این خط فرمان dpkg -l | grep -i ^rc اومدم جداشون کردم چیزی حدود 16 تایی میشد، میخوام بدونم این پسوندهایی که به شکل rc هستن فرقشون با ii چیه، یک توضیحی هم در این خصوص بدید ممنونتون میشم.

آفلاین زاگرس

• Jr. Member
  • *
  • Xubuntu Desktop
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1399، 06:04 ب‌ظ »
ممنون میشم کسی اگر میدونه به این سوال هم پاسخ بده:

مورد دوم:
توی این خط فرمان dpkg -l نرم افزارهای نصب شده روی سیستمت نمایش داده میشه، کمی دقت که کردم دیدم ستون اول از چپ، همه نرم افزارها پسوند ii دارند اما چندتاشون پسوند rc داشتن که با این خط فرمان dpkg -l | grep -i ^rc اومدم جداشون کردم چیزی حدود 16 تایی میشد، میخوام بدونم این پسوندهایی که به شکل rc هستن فرقشون با ii چیه، یک توضیحی هم در این خصوص بدید ممنونتون میشم.

جواب این سوال رو اینجا پیدا کردم، متشکرم از زمانی که صرف کردید:
https://askubuntu.com/questions/735711/what-does-ii-mean-in-dpkg-list-command-output?rq=1