0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دستور apt-mark showhold رو قبلا گفته بودم و زده و خروجی نداشته پس فکر نکنم این اسکریپت هم کاری بکنه
تو یه فایل بریز مثلا بزنکد: [انتخاب]sudo nano unhold.shبعد توش بنویسکد: [انتخاب]for m in $(sudo apt-mark showhold); do sudo apt-mark unhold $mdoneبعدش با دستور زیر اجراش کنکد: [انتخاب]bash unhold.shنکته:فاصله گذاری مهمه خط دوم از ۴ تا فاصله شروع میشه
sudo nano unhold.sh
for m in $(sudo apt-mark showhold); do sudo apt-mark unhold $mdone
bash unhold.sh
sudo apt purge plasma-desktop
نقلقول از: هومان در 19 فروردین 1399، 05:32 بظتو یه فایل بریز مثلا بزنکد: [انتخاب]sudo nano unhold.shبعد توش بنویسکد: [انتخاب]for m in $(sudo apt-mark showhold); do sudo apt-mark unhold $mdoneبعدش با دستور زیر اجراش کنکد: [انتخاب]bash unhold.shنکته:فاصله گذاری مهمه خط دوم از ۴ تا فاصله شروع میشهخب اینارو انجام دادم. بعدش؟!
1. قبل از اینکه سیستم خراب بشه؛ شما برنامه ای نصب کردی؟ کلا قبلش چیکار کردی؟2. نمیتونی با ریکاوری وارد محیط گرافیکی بشی؟ 3. شما kde-neon داری پس فکر کنم اینجوری باید نصبش کنی کد: [انتخاب]sudo apt-get install neon-desktop
sudo apt-get install neon-desktop
نقلقول از: SLACKER در 19 فروردین 1399، 05:38 بظ1. قبل از اینکه سیستم خراب بشه؛ شما برنامه ای نصب کردی؟ کلا قبلش چیکار کردی؟2. نمیتونی با ریکاوری وارد محیط گرافیکی بشی؟ 3. شما kde-neon داری پس فکر کنم اینجوری باید نصبش کنی کد: [انتخاب]sudo apt-get install neon-desktopتو همون اولین پست تاپیک همه رو گفتمچیزی نصب نمیشه
شما وقتی kde neon داشتی اومدی plasma-desktop هم نصب کردی. بهتره plasma-desktop رو خذف کنی : کد: [انتخاب]sudo apt purge plasma-desktopاین فقط پیشنهاده با مسئولیت خودت انجامش بده(نمیشه ۲ تا kde مختلف با هم نصب کنی)
نقلقول از: SLACKER در 19 فروردین 1399، 05:45 بظشما وقتی kde neon داشتی اومدی plasma-desktop هم نصب کردی. بهتره plasma-desktop رو خذف کنی : کد: [انتخاب]sudo apt purge plasma-desktopاین فقط پیشنهاده با مسئولیت خودت انجامش بده(نمیشه ۲ تا kde مختلف با هم نصب کنی)دستور گفته شده رو زدم.بعدش آپدیت کردم این ارور رو میدهبعد که میزنم نصب دسکتاپ این ارور رو میده
sudo apt-get autoclean
این کد: [انتخاب]sudo apt-get autoclean رو امتحان کن ولی تایید نکن فقط اینجا بگو چی نوشته
نقلقول از: SLACKER در 19 فروردین 1399، 05:45 بظاین کد: [انتخاب]sudo apt-get autoclean رو امتحان کن ولی تایید نکن فقط اینجا بگو چی نوشته
quote]sudo apt-get -f instal
نقلقول از: SLACKER در 19 فروردین 1399، 06:22 بظquote]sudo apt-get -f instalخب انجام شد. اروری نداد. بعد؟!
sudo dpkg --configure -a
نقلقول از: SLACKER در 19 فروردین 1399، 06:52 بظsudo dpkg --configure -aانجام شد. اروری نداد.آقا یه بار همه رو بهم بگو. چون سیستم دیگه ای ندارم و اونوقت هی باید سیستم رو ریست کنم برم دستور بزنم بیام بگم.سیستم دیگه ای هم ندارم پس لطفا یه بار همه رو بگوممنون