انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شات داون شدن ابونتو 18.04 به صورت خودکار بلافاصله بعد از بوت  (دفعات بازدید: 697 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali_pro

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام به همگی
من یه مدتیه که به صورت دوال بوت با ویندوز ۱۰ ابونتو ۱۸.۰۴ ریختم(که مشکلات خیلی زیادی باهاش داشتم که بگذرین!) اما مشکل الانم اینه که ابونتو بعد از اینکه دسکتاپو میاره بلافاصله ترمینالو باز میکنه کامند شات داون ران میشه و دیگه هیچ جوریم نمیشه متوقفش کرد.
این مشکل تقریبا بعد یک ماه از نصب به وجود اومده و حدس میزنم به خاطر ران کردن یه سری دستورای شات داون تو ترمینال بوده مث
shutdown -h
ولی مشکل اینه که من اصلا نمیتونم وارد شم که کاری کنم!
Thanks in ADVANCE
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1399، 06:33 ب‌ظ توسط ali_pro »

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
با یوزر روت لاگین کن تو tty بعدش اونجا بزن
nano /home/user/.bashrc
user روبا اسم یوزرت عوض کنی
باید خط های shutdown رو پاک کنی
بعد یه ریبوت کن
حالا باید درست بشه

آفلاین ali_pro

• Newbie
  • *
ببین فهمیدم چه اشتباهی کردم. من ترمینالو جز استارتاپ اپلیکیشنا گذاشته بودم بعد با باز شدن ترمینالم یه اسکریپتی با sh ران میکردم. بعد اشتباهم این بوده که شرتکات شات داونم گذاشتم sh  ](*,) بعد اونی‌ که گفتی برم tty اونجام بلافاصله شات داون میشه حالا چیکار کنم

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
ببین فهمیدم چه اشتباهی کردم. من ترمینالو جز استارتاپ اپلیکیشنا گذاشته بودم بعد با باز شدن ترمینالم یه اسکریپتی با sh ران میکردم. بعد اشتباهم این بوده که شرتکات شات داونم گذاشتم sh  ](*,) بعد اونی‌ که گفتی برم tty اونجام بلافاصله شات داون میشه حالا چیکار کنم
باید تو tty به عنوان یوزر روت لاگین کنی اگه نشدش برو تو ریکاوری مود
باید تو آپشن های بوت کرنل بزاری که بره init1 فقط کافیه توی منو گراب e رو بزنی بعد جلوی خطی که اینطوری شروع میشه kernel =  یدونه 1 بزاری
سیو کن و بوت کنش رمز روتو میپرسه بزن بعد میتونی با systemd اون اسکریپتو از استارت آپ برداری

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
یکی از مشکلات اوبونتو اینه که طی مراحل نصب برای کاربر روت پسورد نمیذاره بنابراین اگر ایشون خودشون برای روت پسورد نذاشته باشند نمی تونند با روت لوگین کنند

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • آرچ + گنوم
یکی از مشکلات اوبونتو اینه که طی مراحل نصب برای کاربر روت پسورد نمیذاره بنابراین اگر ایشون خودشون برای روت پسورد نذاشته باشند نمی تونند با روت لوگین کنند
نمیدونستمش
خیلی وقته اوبونتو ندارم اخه

آفلاین ali_pro

• Newbie
  • *
واقعا ازت ممنونم هومان! اون ادیت گراب جواب داد. میدونی اولش که فهمیدم مشکل از فایل .bashrc هست واقعا فک نمیکردم تا نگم دقیقا چیکار کردم کسی بتونه راه حل بده. بازم ازت خیلی ممنونم
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1399، 11:15 ب‌ظ توسط ali_pro »