اول اینکه خودم من برنامه نویسم و بخاطر رم پاینم اومده بودم نصبش کردم و میخواستم تو این سیستم عامل بمونم ولی آخه یعنی چی یک چیز میخوای نصب کنی ۱۰ تا چیز دیگه باید نصب کنی آخه چقدر باید وقت روی این موضوع بزارم تاریخ ایجاد این تاپیک ببین از اون روز من درگیرشم دیگه آدم بیکار نیست که همه زمانشو بزاره واسه لینوکس
پس باید از گنو/لینوکس لذت ببری چون همه ی زبون ها با استاندارد پوزیکس میرن جلو که تو سیستم های یونیکسی هستش مثل لینوکس
بعد کی گفته سرعت کامند لاین به قول شما سرعتش بیشتره الان فرض بگیر میخوای بری اخل nano باید چهار تا کلمه وارد کنی ولی تو ویندوز با یک کلیک میری داخل نوت پد منطقا سرعت کار بالاتره
یک نانو خیلی داغونه ولی شما از ویم یادبگیری استفاده کنی میتونی با نوشتن مثلا سه تا حرف مثلا پنج تا کلمه رو پاک کنی که تو چیزایی با داغونی نانو یا نت پد باید هزار تا بک اسپیس بزنی
بهتره بری همون ویندوز یا مک چون گنو/لینوکس یه نوع دیگه سیستم عامله که متفاوته حالا چه دخلی به مک داره؟ یک سری افراد هستن که کارشون ادیت فیلم و... هستش که قیمت بالایی پول میدن که مک بخرن و کارشون رو انجام بدن اگه اینجور نرم افزارهایی توی لینوکس بود دیوونه نبودن اینقدر پول بدن خب میومدن یه سیستم میبستن روش لینوکس نصب میکردن. اگه منظورت برای نصب نرم افزاره که توی مک همش باید نکست بزنی تا نصب بشه شما هم توی لینوکس میزنی sudo apt install *** خب الان فرقشون چیه؟ هیچ. یکی نکست یکی دیگه یک سری کلمه مینویسه و اینتر میزنه کار خاصی هم انجام نمیدی خب از این به بعد برنامه ها رو از سورس نصب کن و از مخازن استفاده نکن لینوکس اصلی یعنی این ببین چند مرده حلاجی. طرفدار مک و یا لینوکس نیستم. هر سیستمی رو برای کاری ساختن مثال bsd بیشتر برای سرور خوبه. ویندوز فقط بازی کردن خوبه(نظر شخصی)
من بهت قول میدم اگه دل بدی به کار مطالعه کنی و یه سری چیز یاد بگیری مطمئن باش نمیتونی ویندوز و مک رو حتی دیگه تحمل کنی
ادمای حرفه ای هم هستن که از مک هم استفاده میکنن اینجور که شما میگی ادمایی که سواد ندارن از مک استفاده میکنن
نکته: لینوکس = گنو/لینوکس
مک بیشتر از اینکه مال گیک ها باشه مال ادیتور های ویدیو و هنرمندای گرافیکی (گرافیست) و اینجور ادماست البته برنامه نویس های زیادی هم هستن که از مک استفاده میکنن ولی بیشتر کاربردش همینه
همه جا همه جور ادمی هستش
و اینکه لینوس هم مک داره ولی خب اقلیت هستن
نکته:عادت کردیم چه کنم
طبق تجربه من، apt مشکلات زیادی داره
نمیدونم رو اوبونتو اینطوریه فقط یا روی تمام توزیع هایی که از apt استفاده میکنن.
اگه میخوای تو ذوقت نخوره میتونی از توزیع های دیگه ای مثل اپن سوزه و یا فدورا استفاده کنی، میتونی موقتا یه توزیع دیگه (که ترجیحا از apt استفاده نمیکنه) رو تست کنی و بعدش راه خودت رو پیدا کنی.
شما برنامه نویس هستی و باید پذیرای مشکلات باشی.
من دبیان هم داشتم اپت توش داغون بودش
تجربه من با zypper هم انقدر خوب نیستش پدرمو سر کدک های چند رسانه ای دراورد
با خوب بودن dnf خیلی موافقم
pacman و xbps هم پکیج منیجر های خوبین
پ.ن:xbps سریعتر پکیج منیجره که تو توزیع void استفاده میشه
یه تست بکنید عاشقش میشید بس که خوبه