انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیریت فضای swap  (دفعات بازدید: 2226 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
مدیریت فضای swap
« : 05 شهریور 1389، 10:59 ق‌ظ »
 توی ساعت های خاصی سواپ تقریبا پر میشه. این مال به ساعت ایران ساعت ده صبح هست که ترافیک نداریم. حدود ساعت ده شب شدیدا به مشکل برخورد می کنه.
قبلا از سرویس دهی چندگانه هم استفاده کردم اما به نظر می رسه مشکل از این قسمت نیست چون وقتی چندتا سرویس دهنده هم هست دقیقا همین مشکل وجود داره ( به نظر نمی رسه بین سرویس دهنده ها تقسیم بشه

~ $free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 7925 7136 789 0 117 6044
-/+ buffers/cache: 973 6952
Swap: 138239 0 138239
« آخرین ویرایش: 06 شهریور 1389، 08:50 ق‌ظ توسط Mehdi »
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
حالا یه شرح هم میدادی خب..
الان من تو هنگم... :ي:ي:ي
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
حالا یه شرح هم میدادی خب..
الان من تو هنگم... :ي:ي:ي
1+
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
حالا یعنی رم دستگاه شما ۸ گیگه؟سواپ شما صد و سی و خورده ای گیگه؟این پارتیشن بندی چه نتیجه ای داره؟
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
~ $free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 7925 7136 789 0 117 6044
-/+ buffers/cache: 973 6952
Swap: 138239 0 138239

الان یه سوال که پیش اومده برای من اینه که شما خودت عمدا اینجوری پارتیشن کردی یا اینکه منظورت اینه که مشکل از free بوده که اشتباه میکنه یا OS اشتباه کرده؟
اینهمه فضای swap بی معنیه، در ثانی، اینهمه رم استفاده شده، لحظه ای بوده؟ یا اینکه همیشگیه؟
-- اینکه از swap استفاده نشده اصلا حقیقتا گاهی برای منم سوال میشه :)

• High Sr. Member
  • *
می خواستم عرض کنم این سیستم دقیقا کمبود فضای سواپ داره!!! این فضا بخاطر تاب مغز پارتیشن بند نیست!
این نسخه رو یه بابائی پیچیده برای یه نسخه سرور توی اینترنت که من هم اجرا کردم ولی دقیقا باز هم مشکل هست. فکر می کنم این یه نسبت خاصی داره که پیدا کردنش باید یه فرمول خاصی داشته باشه.
احتمالا اگه کسی از دوستان چیزی می دونست محبت می کرد ???
بهتره همه دوستان به این پست که می رسن اول زحمت بکشن یه لیوان ... هیچی حاجی! ماه رمضونه خوب!  ](*,) ...
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
تا اونجا که من توصیه ها رو میدونم swap دو برابر Ram باید باشه، تازه تو این قضیه که ۸ گیگه!! میشه ۱۶ گیگا و یه کم مشکوکه به خیلی زیاد بودن. خصوصا اینکه اصلا و اساسا ازش استفاده نشده.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
خب وقتی از swap استفاده میشه که رم پر شده باشه، اینجا هنوز 700 مگی رم خالی هست. قاعدتا هم تا وقتی رم خالی هست اصلا به صرفه نیست که از swap استفاده بشه. حالا تو این سیستم وقتی رم کامل پر میشه باز  swap بلا استفاده می مونه؟

• High Sr. Member
  • *
این البته مال من نیست. مال من تا نود ونه درصد مشابه اینه  ;) اندازه ها دقیقا همینه و از روی این الگو برداری شده.
هرش عزیز توی ساعت های خاصی سواپ تقریبا پر میشه. این مال به ساعت ایران ساعت ده صبح هست که ترافیک نداریم. حدود ساعت ده شب شدیدا به مشکل برخورد می کنه.
قبلا از سرویس دهی چندگانه هم استفاده کردم اما به نظر می رسه مشکل از این قسمت نیست چون وقتی چندتا سرویس دهنده هم هست دقیقا همین مشکل وجود داره ( به نظر نمی رسه بین سرویس دهنده ها تقسیم بشه)
----

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
من تجربه ای تو زمینه سرور ندارم. امیدوارم دوستانی که کاربلدن بیان کمک و مشکلت حل بشه

فقط یه سوال:
نقل‌قول
توی ساعت های خاصی سواپ تقریبا پر میشه. این مال به ساعت ایران ساعت ده صبح هست که ترافیک نداریم. حدود ساعت ده شب شدیدا به مشکل برخورد می کنه.
یعنی بعضی وقتا سوپ استفاده میشه و مشکل پیش نمیاد، ولی وقتایی که ترافیک بالاست مثله 10 شب سوپ استفاده نمیشه؟ درست فهمیدم؟

• High Sr. Member
  • *
به نسبت کاربرائی که از یه نرم افزار خاص استفاده می کنن سواپ تغییر می کنه! وقتی ترافیک سبکه مشکلی نیست ولی وقتی سنگین می شه سواپ تقریبا کاملا استفاده می شه. به حدی که تغییرات کم تاثیرات قابل دیدنی روی سیستم می ذاره.
----

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
به نسبت کاربرائی که از یه نرم افزار خاص استفاده می کنن سواپ تغییر می کنه! وقتی ترافیک سبکه مشکلی نیست ولی وقتی سنگین می شه سواپ تقریبا کاملا استفاده می شه. به حدی که تغییرات کم تاثیرات قابل دیدنی روی سیستم می ذاره.
پس وقتی ترافیک بالاست سوپ پر میشه و به مشکل برخورد می کنه. با افزایش سوپ مشکل حل نمیشه؟

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
کاربر عزیز لطفا یک بار دیگه و با دقت بیشتر قوانین انجمن رو مطالعه کنید!

نقل از قوانین انجمن:
نقل‌قول
۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

پ.ن. این بحث نیاز به تمیزکاری داشت که انجام شد! ممنون از دوستانی که گزارش کردند. کاربران عزیز متاسفانه ما وقت، انرژی و امکانات کافی برای رسیدگی به این جور حواشی رو نداریم! لطفا به ما کمک کنید تا انجمنی بهتر و مفیدتر داشته باشیم.
ممنون
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom