سلام
چند روزه که میخوام چت تصویری رو توی لینوکس راه بندازم. توی ویندوز از نرم افزار oovoo و گاه گاهی skype , google talk استفاده میکنم .
خب اول رفتم سراغ skype :
نصبش با موفقیت انجام شد. اما وقتی که یوزر و پسوردم رو وارد میکنم و sign in رو میزنم. همینطور اون فلش ها دور خودشون میچرخند و هیچ اتفاقی نمی افته. بعضی اوقات هم ارور pptp connection faild رو میده. با انجام تحقیقات میدانی از طریق گوگل تنها راهی که برای رفع این مشکل ارایه داده بودند این دستور بود:
rm ~/.skype
که البته برای من فایده ای نداشت.
خب وقتی که دیدم فایده ای نداره و نتیجه ای نمیگرم . رفتم سراغ google talk:
kopete:اول از همه kopete که به صورت پیش فرض نصب بود رو امتحان کردم. طبق
این لینک یه اکانت توش درست کردم ولی وقتی که میخواست کانکت بشه این ارور رو بهم داد:
SSL support could not be initialized for account *********@gmail.com. This is most likely because TLS support for QCA is not available.
یه کم سرچ کردم فهمیدم که یه باگه و نمیشه کاریش کرد.
pidgin: خب حالا دیگه نوبت این نرم افزار رسیده بود.
خب من تونستم اول اکانتم رو درست کنم. بعدش هم کانکت شد . وقتی که تونستم توش چت نوشتاری بکنم دیگه خیالم راحت شد
ولی این هم من رو نا امید کرد. چون وقتی که روی گزینهی voice and video chat کلیک کردم برنامه خودش بسته شد
. از طریق ترمینال اجراش کردم که ببینم دردش چیه. دیدم موقع کلیک روی اون گزینه این ارور رو میده و بسته میشه:
sali@Sali-laptop:~$ pidgin
(!) [12699: 0.000] --> Caught signal 11 (at 0x38, invalid address) <--
Aborted
empathy:آخرین امیدم یعنی empathy رو هم نصب کردم. ولی این دیگه از اونا بدتر. اصلا پنجرهی accounts باز نمیشه که بشه توش اکانت تعریف کنی
.
خلاصه ، اخرش به این نتیجه رسیدم که حتی برای یه چت ساده هم آدم باید بره سراغ .... .
مگه اینکه دوستان یه راهی جلوی پام بذارند که توی این ماه رمضونی کمتر دچار این گناه کبیره بشم