انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اسکرین رکوردر در اوبونتو ۲۰.۰۴  (دفعات بازدید: 479 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammadamin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اسکرین رکوردر در اوبونتو ۲۰.۰۴
« : 22 اردیبهشت 1399، 10:44 ق‌ظ »
برای ضبط کلاس های آنلاین نیاز مبرمی به اسکرین رکوردر دارم.
ابتدا kazam رو نصب کردم ولی صدای اسپیکر رو ( با اینکه sound from speaker رو فعال کرده بودم) نداشتم. صدا هم تا ته بلند بود.
بعدش SimpleScreenRecorder رو نصب کردم که دیدم حجم خروجیش خیلی زیاده ولی من حجم کم میخوام تا بتونم توی درایو آپلود کنم.
بعد از اون هم خواستم record my desktop رو نصب کنم که وقتی دستوری که گفته بود ( sudo apt install gtk-recordmydesktop) رو توی ترمینال وارد کردم ارور میده و میگه این برنامه رو پیدا نکرده. در ضمن اول apt رو update کرده بودم.
میدونم که مشکلات نادریه ولی خوب پیش اومده دیگه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
پاسخ : اسکرین رکوردر در اوبونتو ۲۰.۰۴
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1399، 11:54 ق‌ظ »
برای ضبط کلاس های آنلاین نیاز مبرمی به اسکرین رکوردر دارم.
ابتدا kazam رو نصب کردم ولی صدای اسپیکر رو ( با اینکه sound from speaker رو فعال کرده بودم) نداشتم. صدا هم تا ته بلند بود.
بعدش SimpleScreenRecorder رو نصب کردم که دیدم حجم خروجیش خیلی زیاده ولی من حجم کم میخوام تا بتونم توی درایو آپلود کنم.
بعد از اون هم خواستم record my desktop رو نصب کنم که وقتی دستوری که گفته بود ( sudo apt install gtk-recordmydesktop) رو توی ترمینال وارد کردم ارور میده و میگه این برنامه رو پیدا نکرده. در ضمن اول apt رو update کرده بودم.
میدونم که مشکلات نادریه ولی خوب پیش اومده دیگه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
من چون ویدیو میسازم توی آپارات از obs-studio استفاده میکنم، هم میشه خروجی رو تنظیم کرد و هم کلی تنظیمات داره. البته شاید یادگیری اش یکم سخت باشه. به هر حال با دستور زیر میتونید نصب کنیدش :
sudo apt install obs-studio

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
پاسخ : اسکرین رکوردر در اوبونتو ۲۰.۰۴
« پاسخ #2 : 23 اردیبهشت 1399، 07:25 ب‌ظ »
برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرید بهتره نگران حجم خروجی نباشید. چون کم حجم کردن همزمان با ضبط در کل اگه سیستمتون قوی نباشه آنچنان خوب کار نمی‌کنه. بهتره بدون در نظر گرفتن محدودیت برای فایل با بیت ریت بالا ضبط کنید و بعد به وسیله ffmpeg حجمشو کم کنید تا کیفیتشم حفظ بشه. من خودم امروز یه ویدیو ۱۰ دقیقه ای به فرمت mkv ضبط کردم که حجمش ۲۲۰ مگابایت شد ولی وقتی با ffmpeg به فرمت mp4 با انکدر h265 تبدیلش کردم به شکل فوق‌العاده‌ای بدون کاهش آنچنانی در کیفیت حجم تا ۱۵ مگابایت پایین اومد. البته ویدیو من برنامه نویسی بود و صفحه بیشتر زمان ثابت بود یعنی این که در این شرایط بهتر تونستم از فشرده سازی با کیفیت استفاده کنم.
با این که وقت گیره ولی انجام فشرده سازی بعد از ضبط کیفیت بسیار بهتری رو نسبت به هر تنظیمی تو ضبط نتیجه می‌ده.