دوست جوان و بی ادب من آقای بهزادی
بنده بی سواد نیستم و ۲ تا دکترا دارم اونم از دانشگاه های معتبر دنیا. یکی business intelligence و یکی هوش مصنوعی. لیسانسم هم مهندسی نرم افزاره و ارشدم IT project management
۲۰ سال پیش بنده مدرس لینوکس توی دانشگاه بودم.
متاسفانه بی ادبی شما اونقدر زیاده که ارزش پاسخ دادن نداره. فقط برای این انجمن باید نگران بود که رها شده و مدیریت رو به چنین افرادی دادند.
کلماتی مثل جفنگ و آشغال و سگ اگر برای شما عادی هستند، برای اغلب افراد که در این سایت هستند قابل پذیرش نیستند.
خدمت اون یکی دوستمون آقای میلاد هم عرض کنم که بنده تخصصم مطالعه روی بیزینس هاست و ظاهرا شما کلا حرف های بنده رو اشتباه متوجه میشید. اون لینکی رو که فرستادم اصلا نظر شخصی نیست. بزرگان Gnome و KDE و کانونیکال نظر دادند و اصلا نقل قول از سایت zdnet نیست. احتمالا اصلا نخوندینش.
در آخر حرفم هم گفته بودم هر چی راحتین استفاده کنین و لذت ببرین.
اصل حرف اینه که چیزی رو به کسی پوش نکنید. حکم ندین.
لینوکس خوبی داره، بدی هم داره. اتفاقا شما چون انتخاب های بیشتری میخواستین سمت لینوکس اومدین. اما نباید با تعصب بگین یه چیزی بده یا خوبه. من میگم اسنپ بهتر از APT هست. اما شما بعضی دوستان میگن به کل بده و ویکی درست میکنن که پاکش کنید! این روش غلطه. شمای مدیر میتونید بگید من از اسنپ خوشم نمیاد و این نظر شخصی منه.
شمایی که مایکروسافت رو مسخره میکنید، میدونید که مایکروسافت بزرگترین حامی اپن سورسه؟ میدونید کل گیت هاب مال مایکروسافته؟ گیت هاب بزرگترین پلتفرم اون سورسه دنیاست
https://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_and_open_sourceیه چیزی رو چند سال پیش شنیدید و حاضر نیستید درش تجدید نظر کنید.
هدف راهنمایی تازه واردها بود و نه جدل بیهوده.
اما ظاهرا اینجا شده مکانی برای عقده گشایی دوستان مثلا مدیر
امیدوارم همگی موفق باشید.