داستان از اونجایی شروع شد که اومدم روی یه لپتاپ lenovo ideapad 310 که از قبل ویندوز ۱۰ و یک اوبونتوی ۱۶ روش بود اوبونتوی ۲۰ رو با فلش نصب کنم .
اولش یادم رفته بود که گزینه intel platform trust technology روی توی بایاس غیر فعال کنم
ویندوز ۱۰ هم در حالت uefi نصب شده و یه پارتیشن ۱۰۰ مگی uefi هست که من به اون کاری نداشتم
به این صورت نصب کردم که یه پارتیشن ۲۵۰ مگی برای /boot و یه پارتیشن ۲۰ گیگی برای /home و یه ۵۰ گیگی هم برای روت درست کردم و مسیر نصب گراب رو هم روی پارتیشن روت گذاشتم ولی به خاطر اینکه intel platform trust technology رو غیر فعال نکرده بودم دوبار نصب کردم و بعد از نصب لپتاپ رو که ریستارت می کردم این پیغام رو نمایش میداد :
minimal bash-like line editing is suported for the first word tab....
grub>
و بعد intel platform trust technology رو غیر فعال کردم و یه بار دیگه به همون روش بالا نصب کردم البته این دفعه ازم خواست که یه پارتیشن حداقل ۱ مگی برای bios_grub درست کنم و منم یه پارتیشن ۱۰ مگی براش درست کردم و نوعش رو هم bios grub گذاشتم ولی بعد از نصب باز هم همون صفحه قبلی (که گفتم) میاد که به نظر میاد گراب مشکل داره
اگر امکانش هست کمکم کنید دوستان چون شدیدا به نصب اوبونتو روی این لپتاپ نیاز دارم
(البته این رو هم بگم که ویندوز ۱۰ هنوزم از طریق f12 بوت میشه و مشکلی نداره)
در ضمن فراموش کردم بگم که منوی بوت ستاپ هم اینطوریه
boot mode : lagacy support
boot priority : uefi first
ولی من boot mode رو روی uefi هم گذاشتم بازم همون پیغام میاد