انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راه‌اندازی سرویس ایمیل لوکال  (دفعات بازدید: 1617 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nelson

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
راه‌اندازی سرویس ایمیل لوکال
« : 26 خرداد 1399، 08:53 ق‌ظ »
سلام،

برای کارهای اداری ساده و اطلاع‌رسانی‌های یه تیم کوچیک احتیاج دارم که یه سرویس ایمیل لوکال راه‌اندازی کنم. خیلی اطلاعاتم کمه در این مورد اگر کسی بتونه راهنمایی کنه که از کجا باید شروع به جستجو کنم خیلی ممنون میشم.
خودم در مورد Postfix خوندم ولی مسئله اینه که ما IP داریم و دومین نداریم و نمی‌دونم DNS لوکال هم باید ساخت یا نه؟ یا کلا سولوشنی که کار ما رو راه بندازه چیه و آیا در مسیر درست هستم یا خیر؟

در هر صورت ممنون که وقت گذاشتید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : راه‌اندازی سرویس ایمیل لوکال
« پاسخ #1 : 26 خرداد 1399، 09:07 ق‌ظ »
راه‌اندازی یک ایمیل‌سرور می‌تونه پیچیده بشه. احتمالا نصب یک نرم‌افزاری مثل Discord یا Rocketchat گزینهٔ مناسب‌تری باشه.

آفلاین Nelson

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 خرداد 1399، 09:34 ق‌ظ »
راه‌اندازی یک ایمیل‌سرور می‌تونه پیچیده بشه. احتمالا نصب یک نرم‌افزاری مثل Discord یا Rocketchat گزینهٔ مناسب‌تری باشه.
آره درسته پیچیده‌اس (حداقل برای من). Rocket.Chat رو دارم ولی یه نرم‌افزار استفاده می‌کنیم که نوتیفیکیشن‌هاش رو فقط ایمیل می کنه، گفتم شاید بشه راهش انداخت.

ممنون که جواب دادین

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 27 خرداد 1399، 01:37 ق‌ظ »
میشه راه انداخت، ولی به نظرم دردسر زیادی داره و ارزشش رو نداره. باید یک DNS مثلا با BIND9 و یک MTA مثلا با Postfix و یک IMAP Server مثل Dovecot استفاده کنید. البته DNS رو میشه با بعضی از تنظیمات MTA، ازش صرف نظر کرد.

آفلاین Nelson

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 خرداد 1399، 06:09 ب‌ظ »
میشه راه انداخت، ولی به نظرم دردسر زیادی داره و ارزشش رو نداره. باید یک DNS مثلا با BIND9 و یک MTA مثلا با Postfix و یک IMAP Server مثل Dovecot استفاده کنید. البته DNS رو میشه با بعضی از تنظیمات MTA، ازش صرف نظر کرد.
خیلی ممنون از راهنمایی‌تون

آفلاین Mohammadchr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #5 : 06 امرداد 1401، 11:46 ق‌ظ »
سلام دوستان
بنده قصد دارم یک میل سرور شخصی در لینوکس بسازم (فقط جهت یادگیری و چالش داشتن) و یک دامنه .ir که خریداری کردم رو به اون متصل کنم ، دامنم رو به  dns ابر آروان وصل کردم و روی سرورم (اوبونتو 20.04) تمام تنظیمات BIND9 - DOVECOT - POSTFIX و.... رو انجام دادم ولی متاسفانه متوجه ایراد کارم نمیشم. ممنون میشم کسی از دوستان من رو راهنمایی کنه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 06 امرداد 1401، 02:01 ب‌ظ »
آیا یک آی‌پی عمومی روی کامپیوتر دارید که هیچ وقت عوض نشه؟ و آیا سرویس‌دهندهٔ اینترنتتون اجازهٔ دسترسی پورت ۲۵ به صورت ورودی و خروجی رو میده؟

آفلاین Mohammadchr

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 06 امرداد 1401، 02:33 ب‌ظ »
آیا یک آی‌پی عمومی روی کامپیوتر دارید که هیچ وقت عوض نشه؟ و آیا سرویس‌دهندهٔ اینترنتتون اجازهٔ دسترسی پورت ۲۵ به صورت ورودی و خروجی رو میده؟

بله ، ایپی استاتیک دارم ، و پورت های 25 ، 53 ، 110 ، 143 رو فوروارد کردم روی آیپی پرایوتم سرورم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 06 امرداد 1401، 03:10 ب‌ظ »
خب مشکل چیه؟

آفلاین Mohammadchr

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 06 امرداد 1401، 03:20 ب‌ظ »
خب مشکل چیه؟
نمیدونم والا یه جیمیل و یاهو که بار اول فقط تونستم ایمیل بزنم ، الان دیگه حتی تو اسپم هم نمیره. ولی به ایمیل هایی که یه سری سایت به صورت موقت میسازن هرچی ایمبل میزنم میرسه (احتمالا داره درست کار میکنه جیمیل و یاهو بلاکم کردن) درسته؟
قبلا وقتی هم به ایمیلی که رو میل سرورم ساخته بودم ایمیل میزدم اخطار میداد که آدرس پیدا نشد.. الان تنظیمات رو یکم تغییر دادم ، دیگه اخطار نمیده ولی هیچ ایمیلی هم بهم نمیرسه!!!!
اگر براتون مشکل نیست میتونم فایل تنظیماتم رو بفرستم براتون

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 06 امرداد 1401، 04:00 ب‌ظ »
قدم اول اینه که یک کتاب در مورد MTA بخونید. یکی از این دو کتاب رو گیر بیارید، خوبه:
The Book of Postfix: State-of-the-art Message Transport
Postfix - The Definitive Guide

آفلاین Mohammadchr

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 10 امرداد 1401، 10:21 ق‌ظ »
قدم اول اینه که یک کتاب در مورد MTA بخونید. یکی از این دو کتاب رو گیر بیارید، خوبه:
The Book of Postfix: State-of-the-art Message Transport
Postfix - The Definitive Guide

ممنونم دوست عزیز ، مشکل رو حل کردم .ارتباطی با postix نداشت مشکل بنده ، postfix برای ارسال ایمیل هست و من مشکلی در ارسال نداشتم.
به زودی یک فایل PDF درست میکنم تا چیز هایی رو که در این زمینه یاد گرفتم  رو  اختیار بقیه هم قرار بدم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 10 امرداد 1401، 03:33 ب‌ظ »
postfix برای ارسال ایمیل هست و من مشکلی در ارسال نداشتم.
دقیقا همین جمله نشون میده که هنوز پایه‌ها رو به درستی متوجه نشدید و خوندن اون کتاب‌ها بهتون کمک زیادی می‌کنه.

آفلاین Mohammadchr

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 10 امرداد 1401، 04:16 ب‌ظ »
ممنونم حتما مطالعشون میکنم🙏🏼