سلام
وقت همگی بخیر
از توزیع Deepin 20 beta استفاده میکنم. مشخصات سخت افزاری لپ تابم به شرح زیر است:
12 گیگ رم DDR3
هارد 500 گیگی
گرافیک GeForce GT 635M
سی پی یوی core i5 1.70GHz * 4
متاسفانه حتی در حالت عادی هم cpu به شدت کار میکنه و تولید گرمای زیاد میده و بعضا صداش هم بالا میگیره.. توی اوبونتو هم همینطور بود... مدل لپ تاب هم Asus k56
اینم اطلاعات گرافیکی:
سلام دوست عزیز اول ببینید دمای cpu چنده
با این دستور
sensors
اگه sensors رو نصب ندارید با این دستور نصبش کنید
sudo apt install sensors
بعدش هر کاری که انجام دادید بیاید و ببینید چقدر دما رو پایین آوردید(دکتر بشید و تب کامپیوتر رو پایین بیارید
) بنده چند تا پیشنهاد دارم (چون قبلا با همچین مشکلی دست و پنجه نرم کردم).
۱.خودم کامپیوتر دسکتاب دارم و درباره لب تاب نمیدونم ولی اگه خاک میگیره باید پاکش کنی.
۲.ببین چه پروسه ای زیاد cpu تو درگیر کرده باید ازش دل بکنی از طریق همین system monitor پیداش کن(البته معادل deepinیش)
مثلا برا من قبلا که اوبونتو بودم(الآن زوبونتو هستم)tracker-miner-fs که مربوط به فایل منیجر بود خیلی cpu مصرف میکرد بعد فایل
منیجر thunar رو نصب کردم.
۳.بعد از برسی پیشنهاد های من و دوستان اگه باز هم از وضع سیستمتون راضی نبودی میتونی از deepin دل بکنی و مثل من بیای به توزیع های سبک تر مثل kubuntu،xubuntu،lubuntuو....
(یکی از دوستان تو همین انجمن یه تایپک زده بود آموزش داده بود چطوری kubuntu رو شخصی سازی کنیم و به شکل دیپین در بیاریم)
ولی وقتی دارم به دیپین نگاه میکنم دارم واقعا میبینم سخته با این ui خیره کنندش ازش دل بکنی