انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در زمان نصب اوبونتو خطای Input/output (حل شد)  (دفعات بازدید: 495 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
با سلام مجدد به خدمت سروران.

در زمان نصب اوبونتو این خطا می آید . اگر مرا راهنمایی فرمایید بی نهایت ممنون می شوم.

Error fsycing/closing/dev/sda1/Input/output error

« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1399، 11:22 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
پاسخ : مشکل در زمان نصب اوبونتو خطای Input/output
« پاسخ #1 : 26 تیر 1399، 04:33 ب‌ظ »
متاسفانه می خواستم با کمک دوستان این مشکل را بصورت علمی و درست تر حل کنم ولی نشد.
من راهکارهایی که برای حل این مشکل بکار بردم در پایین می نویسم. شاید بدرد افرادی که اصلا نمی دانند چه کاربکنند بخورد
ولی امیدوارم راهکار بهتری پیدا بکنند. اگر نشد می توانند  راهکار مرا هم امتحانی بکنند.مشکل من با این راهکارها حل شد و دیگر متن خطا نمی آید.
از سایر دوستان می خواهم راهکار مرا به نحو مفیدتر تصحیح نمایند

وقتی در متن خطا واژه input/output میآید یک قسمتی از مشکلتان احتمالا از BIOS (basic input/output system)  است

۱-بروید به بایوس مادربوردتان و حالت SATA را از IDE به AHCI تغییر دهید.

۲-درمتن خطا آمده dev/sda1/  که نشانگر پارتیشنی است در هاردم که دچار مشکل گردیده است. من در محیط try ubuntuو بوسیله نر افزار Disks ابتدا این پارتیشن را حذف نمودم و حدودا مقدار ۱۰ گیگ از آنرا بی خیال شدم و بقیه اش را دوباره پارتیشن ساختم و برای محکم کاری آنرا به فرمت ntfs فرمت کردم و سپس به فرمت Ext4 دوباره فرمت کردم که مشکل حل شد.   

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #2 : 26 تیر 1399، 05:58 ب‌ظ »
به نظر میاد هارد دیسک شما مشکل داره. یا کابل و... این I/O اشاره به نوشتن و خواندن روی هارد دیسک داره. و چون به sda1 رفرنس داده رسانه نصب از گزینه‌ها خارج هست و احتمالا مشکل هارد دیسک هست. اینکه ۱۰ گیگ رو skip کردید و مشکل حل شده به نظر میاد در اون بخش skip شده هارد دچار مشکل هست.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1399، 11:22 ب‌ظ »
با تشکر از M!lad برای محبت ایشان در پاسخ گویی به سوال بنده.