انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در کوبونتو (حیاتی)!  (دفعات بازدید: 3735 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مشکل در کوبونتو (حیاتی)!
« پاسخ #15 : 07 شهریور 1389، 08:40 ب‌ظ »
منم با پیام جان موافقم
من خودم فقط از kdesu وقتی استفاده میکنم که بخوا یه برنامه  رو با مجوز ریشه خارج از ترمینال اجرا کن ، همون sudo  کار شما رو راه میندازه

الان دیدم نوشته بودید که سیناپتیک ندارید ؟؟ توی ترمینال بزنید sudo synaptic
موفق باشید
این جواب sudo synaptic
sudo: kdesu: command not foundعرض کردم که نداره !

انصافا داره من رو دیونه میکنه
جناب ایمان این آرچ که گفتین مخازنش چند دیسکه ؟
حجم خودش چقدره ؟
آخرین نسخش چیه ؟
اوپن سوزه چی ؟
آخرین ورژنش - مخازن و .... ؟

شما جواب دستور زیر رو بده
بدون kdesu  ویا  gksu
sudo syanpticدر مورد آرچ در آینده بیشتر با هم صحبت میکنیم فقط اینو بگم که آرچ مخازنش روی نت هست و باید براش یه اتصال پرسرعت داشته باشی
سوزه هم نسخه ۱۱.۳ فکر کنم آخرین نسخش باشه که که بنده هم همین توزیع رو پیشنهاد میکنم
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
پاسخ به: پاسخ به: مشکل در کوبونتو (حیاتی)!
« پاسخ #16 : 07 شهریور 1389، 09:19 ب‌ظ »
خوب چه اصراریه که از kdesu یا gksu استفاده کنین؟! اگه دقت کنین تمام ارورهایی که گرفتین مربوط به همونه! به جاش از sudo استفاده کنید!

اوپن سوزه یک DVD داره... مخازنش هم خوبه... به سایتش مراجعه کنین اطلاعات خوبی داره... http://www.opensuse.ir فروم و ... هم همونجا هست

آخرین نسخه ۱۱.۳ که حدود ۱ ماه پیش منتشر شده. مخازن اینترنتی خوبی هم داره.

اصلا با
شما جواب دستور زیر رو بده
بدون kdesu  ویا  gksu
sudo syanpticدر مورد آرچ در آینده بیشتر با هم صحبت میکنیم فقط اینو بگم که آرچ مخازنش روی نت هست و باید براش یه اتصال پرسرعت داشته باشی
سوزه هم نسخه ۱۱.۳ فکر کنم آخرین نسخش باشه که که بنده هم همین توزیع رو پیشنهاد میکنم

من در پست قبلیم در اولین سطر عرض کردم که جواب sudo syanptic اینه :
sudo: syanptic: command not found
من بخاطر محکم کاری تمام مراحل و توصیه هایی که خود سیستم عامل می کرد رو اجرا کردم و خط به خط ارورها رو برای شما هم گذاشتم تا متوجه مشکل من بشید

اوپن سوزه یک DVD داره... مخازنش هم خوبه... به سایتش مراجعه کنین اطلاعات خوبی داره... http://www.opensuse.ir فروم و ... هم همونجا هست

آخرین نسخه ۱۱.۳ که حدود ۱ ماه پیش منتشر شده. مخازن اینترنتی خوبی هم داره.
من به سایت سی تو رفتم مخازنش کلا تو یه cd خلاصه شده البته یه cd هم زبان داره !
یعنی فقط همین یک cd کل مخازنشه ؟
همش رو باید خودم دانلود کنم ؟

اصلا با
در مورد آرچ در آینده بیشتر با هم صحبت میکنیم فقط اینو بگم که آرچ مخازنش روی نت هست و باید براش یه اتصال پرسرعت داشته باشی
آها اتفاقا برام سوال شده بود که چرا مخازن آرچ رو دیسک نیست - پس همش رو باید دانلود کرد
من اینترنت پرسرعت دارم و از این نظر مشکلی نیست ؛ مساله رو نصبشه و راحتی کارکردن با اون

راستی توزیع دبیان چطوره ؟
ظاهرش ؟
پایداریش ؟
میزکارش چیه ؟
کارکردن باهاش راحته ؟
این مخازن تستینگش چیه ؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم واقعا مشتاقم که کلا به لینوکس اسباب کشی کنم

باز هم متشکرم که وقت میزارید و به مشکلات کاربران رسیدگی می کنید

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #17 : 07 شهریور 1389، 09:52 ب‌ظ »
تا خودت توزیع ها رو تجربه نکنی نمیشه بگی خوبه یا بد
کاملا بحث شخصیه
مثلا رفیقم نوید با فدورا خیلی حال میکنه ولی من نمیتون باهاش کنار بیام من با آرچ حال میکنم یکی با سوزه
کاملا شخصیه  ;)
راستی توزیع دبیان چطوره ؟
ظاهرش ؟
پایداریش ؟
میزکارش چیه ؟
کارکردن باهاش راحته ؟
این مخازن تستینگش چیه ؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم واقعا مشتاقم که کلا به لینوکس اسباب کشی کنم

باز هم متشکرم که وقت میزارید و به مشکلات کاربران رسیدگی می کنید
خواهش میکنم بنده وظیفه خودم میدونم اگه چیزی میدونم در اختیارتون قرار بدم و من هم مثل بقیه بچه ها از اینکه کمک هامون ثمره بده خوشحال میشیم  ;)
توزیع دبیان هم توزیع خیلی خوبیه (‌همه جا میگن اوبونتو خوبه چون یه سری خاصیت هاش رو از دبیان به ارث برده )
ظاهرش هم که صلیقه شماست که چی روش نصب کنی گنوم kde و یا هر چیز دیگه
میزکارشم که بسته به نوع انتخاب شماست
مخازن تستینگ هم نمیدونم چیه ولی توی آرچ وقتی یه برنامه بخواد نهایی بشه اول به این مخازن منتقل میشه و رفع ایرادات آخر اعمال میشه و بعدش وارد مخازن اصلی میشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #18 : 07 شهریور 1389، 10:39 ب‌ظ »
پکیج منیجر گرافیکی کوبونتو synaptic نیست بلکه اسمش Adept هست اما اگر synaptic رو میخواهی میتونی با دستور زیر نصبش کنی :

sudo apt-get install synaptic
در مورد توزیع های دیگه هم باید بگم که اگر ظاهر دسکتاپ ایمان تورو مجذوب کرده باید بدونی که کوبونتو خودت رو هم میتونی این شکلی کنی ، برتری آرچ کادی‌ای به کوبونتو تو ظاهرش نیست بلکه تو باطنش و پایداری بیشترش هست (به نظر من سرعتش هم بیشتر هست )

البته مشکل اتصال به اینترنت در محیط کادی‌ای در همه توزیع ها وجود داره و منحصر به کوبونتو نیست
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1389، 10:41 ب‌ظ توسط sunpda »

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 08 شهریور 1389، 12:57 ق‌ظ »
sunpda جان ممنون الان تست میکنم ببینم جواب میده یا نه

ببخشید دوستان من سوالاتم رو جمع بندی میکنم لطف کنید جواب بدید تا بتونم تو چند روز آینده تصمیم نهاییم رو بگیرم
خوب این هم سوالات من :

۱- Fedora مثل آرچ مخزن نداره (دیسک) درسته ؟
۲- opensuse فقط یه cd به عنوان مخزن داره ؟
۳- opensuse از نظر میزکار kde قوی و پایداره ؟
۴- دبیان تو kde چطوره ؟ راحت میشه باهاش کنار اومد ؟
۵- بهترین توزیع از نظر گرافیک و موجود بودن مخازن (به صورت دیسک) کدومه ؟

باز هم ممنون

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: مشکل در کوبونتو (حیاتی)!
« پاسخ #20 : 08 شهریور 1389، 01:18 ق‌ظ »
پکیج منیجر گرافیکی کوبونتو synaptic نیست بلکه اسمش Adept هست اما اگر synaptic رو میخواهی میتونی با دستور زیر نصبش کنی :

sudo apt-get install synaptic

من دستور که گفتین رو اجرا کردم  اما باز هم نمیشناسه !
sudo: adept: command not foundsudo: Adept: command not found
یعنی ممکنه این cd کوبونتو مشکل داشته ؟
cd که من استفاده کردم خود شرکت برام از انگلیس فرستاده !
راستی فرق نسخه cd با dvd چیه ؟

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
خواهش میکنم به این پست کامل جواب بدید
« پاسخ #21 : 08 شهریور 1389، 01:20 ق‌ظ »
دارم به هر دری میزنم امیدوارم آخرش دست خالی نرم
الان دو روزه که خورد و خوراک ندارم !
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1389، 01:21 ق‌ظ توسط soso »

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
« پاسخ #22 : 08 شهریور 1389، 01:31 ق‌ظ »
sudo aptitude
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 08 شهریور 1389، 01:40 ق‌ظ »
۱- همه توزیع های لینوکس مخزن دارند ، اما اینترنتی هستند ، البته اگر منظورتون اینه که مخازنش بصورت dvd عرضه میشه یا نه باید بگم که نمیدونم شاید بشه ، فدورا کارها بهتر میتونن جواب بدن ، اما اگر اینترنت پرسرعت داری ترافیک ماهانه کم نمیاری توصیه میکن برا نصب نرم افزارها از مخازن اینترنتی استفاده کنید چون  به‌روز تر هستند

۲- فکر نکنم ، آخه اگر بخوان تمام مخازن سوزه رو مخزن کنن مثل اوبونتو چند تا دی‌وی‌دی میشه، شاید اونی که شما دیدی گزیده ای از نرم افزارهاش بوده ، البته اگر برا نصب سوزه از دی‌وی‌دی استفاده کنین ، (نه سی‌دی های لایو) در دی‌وی‌دی سوزه نرمافزارهایی کاربردی و پر استفاده تر قرار دارند و دی‌وی‌دی میتوان بعنوان مخزن برا نصب این نرم افزارها استفاده کرد

۳- بله

۴- امتحان نکردم اما میگن خوبه (این رو هم دبیان بازها باید جواب بدن)

۵- گرافیک توزیع ها تقریبا یکی هست (تمام توزیع های گنوم مثل هم هستن ، کادی‌ای ها هم مثل هم ، همینطور xfcها و LXDEها)  البته ممکنه در ابتدا بعد از نصب تفاوت های جزئی داشته باشند اما با کمی دستکاری میتونن شبیه هم بشن.
 بیشتر تفاوت در پایداری ، و موارد باطنی هست ، همینطور در نوع پکیج ها (rpm یا deb یا..) یا تفاوت در پکیج منیجر و همچنین برخی نرم‌افزار های اختصاصی که ممکنه برا توزیع های دیگه موجود نباشه

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 08 شهریور 1389، 01:46 ق‌ظ »
برا پکیج منیجر شما تو منوی کادی‌ای add/remove یا program رو سرچ کن پیداش میکنی

ویرایش:

اگر پیدا نشد pakage رو هم سرچ کن
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1389، 01:52 ق‌ظ توسط sunpda »

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 08 شهریور 1389، 11:33 ق‌ظ »
sudo aptitude

در یه کلام دمت گرم داداش من رو از خماری در آوردی بالاخره تونستم بسته شکسته رو حذف کنم

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 08 شهریور 1389، 11:42 ق‌ظ »
۱- همه توزیع های لینوکس مخزن دارند ، اما اینترنتی هستند ، البته اگر منظورتون اینه که مخازنش بصورت dvd عرضه میشه یا نه باید بگم که نمیدونم شاید بشه ، فدورا کارها بهتر میتونن جواب بدن ، اما اگر اینترنت پرسرعت داری ترافیک ماهانه کم نمیاری توصیه میکن برا نصب نرم افزارها از مخازن اینترنتی استفاده کنید چون  به‌روز تر هستند

۲- فکر نکنم ، آخه اگر بخوان تمام مخازن سوزه رو مخزن کنن مثل اوبونتو چند تا دی‌وی‌دی میشه، شاید اونی که شما دیدی گزیده ای از نرم افزارهاش بوده ، البته اگر برا نصب سوزه از دی‌وی‌دی استفاده کنین ، (نه سی‌دی های لایو) در دی‌وی‌دی سوزه نرمافزارهایی کاربردی و پر استفاده تر قرار دارند و دی‌وی‌دی میتوان بعنوان مخزن برا نصب این نرم افزارها استفاده کرد

۳- بله

۴- امتحان نکردم اما میگن خوبه (این رو هم دبیان بازها باید جواب بدن)

۵- گرافیک توزیع ها تقریبا یکی هست (تمام توزیع های گنوم مثل هم هستن ، کادی‌ای ها هم مثل هم ، همینطور xfcها و LXDEها)  البته ممکنه در ابتدا بعد از نصب تفاوت های جزئی داشته باشند اما با کمی دستکاری میتونن شبیه هم بشن.
 بیشتر تفاوت در پایداری ، و موارد باطنی هست ، همینطور در نوع پکیج ها (rpm یا deb یا..) یا تفاوت در پکیج منیجر و همچنین برخی نرم‌افزار های اختصاصی که ممکنه برا توزیع های دیگه موجود نباشه

1- من به سایت سی تو که سر زدم فدورا مخزنی برای فروش نداشت ؛ متاسفانه ترافیک کم میارم واسه همین دنبال مخازن روی dvd هستم (اگر دانلود ماهیانه 400 -500 مگ باشه مساله ای نیست)
2- گمون کنم برنامه های غیر رایگان بود ! با این وضع سوزه هم مخزن نداره (ایمان جان و آقا پیام گمون کنم با سوزه آشنایی خوبی دارن ببینم اونا چی میگن)

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #27 : 08 شهریور 1389، 02:36 ب‌ظ »
مخازن سوزه هم روی اینترنت بسیار کامله... اما با این همه یه cd مخزن هم توسط کاربرای ایرانیش درست میشه به اسم آفتاب پرست. برنامه های خوبی هم داره. برای KDE توزیع کاملیه و بسیار پایدار. با YaST تنظیماتش بسیار ساده و user friendly هست. کلا یکی از بهترین توزیع های KDE هست. به این دلیل که دولوپرهای KDE بر روی سوزه هم کار می کنن!

اما در مورد مشکلتون شاید من منظورم رو درست بیان نکردم!

تو کوبونتو دیگه سیناپتیک وجود نداره و همچنین Adept از نسخه ی 9.04 به این ور پاک شده. می تونین از Kpackagekit استفاده کنید که نصبه.
در ضمن kdesu و gksu نصب نیستن به صورت پیش فرض. نیازی هم به اونها پیدا نمی کنین. با sudo تقریبا همه ی کارها راه میفته.

اگه خواستین سیناپتیک و kdesu را برای استفاده نصب کنین پس:

sudo apt-get install synaptic kdesu

حالا درسته ما از کوبونتو راضی نیستیم. اما دیگه اونقدر هم افتضاح نیست که نشه توش کار کرد!  ;)
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین soso

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 09 شهریور 1389، 12:11 ب‌ظ »
سلام به همگی

چون نتونستم به یه نتیجه گیری درست برسم مجبور شدم همه توزیع هایی که مد نظرم بود رو تهیه کنم (سوزه - فدورا رو خریدم حالا منتظرم تا نسخه جدید استیبل فدورا منتشر بشه) امیدوارم بالاخره بتونم یه توزیع مناسب از بین اینها انتخاب کنم