انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم‌افزارهای لینوکس را جایی معرفی کنیم  (دفعات بازدید: 9530 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
فکر می‌کنم اگه یه عنوان مثل «سایر نرم‌افزارها» یا «نرم‌افزارهای» کاربردی باز بشه یا اگه یه ویکی یا به هر صورت جایی که امکان معرفی نرم‌افزارهایی برای لینوکس به زبان فارسی باشه (یک one-stop shop!) که مرجع کاربران ایرانی لینوکس، لینوکس/گنو و توزیع‌های مختلفش باشه، هر چه بیشتر به گسترش فرهنگ لینوکس و open source کمک می‌شه. به هر حال هر کسی با نیتی به این سو میاد و چنین حرکتی به هر چه عمومی‌تر شدن این فرهنگ کمک می‌کنه. من به عنوان یک کاربر تازه‌کار اوبونتو چنین نیازی رو در وهله اول احساس کردم. اگه این کار نیاز به ترجمه نیاز داشته باشه من می‌تونم خودم دست به کار بشم در زمینه انگلیسی به فارسی در خدمتم. مجله «دایره کامل» قبلا ایجاد شده و بسته خوش‌ترکیبیه، ولی پیشنهاد من ایجاد یک مرجع کامل است.
Believe those who are seeking the truth; doubt those who find it.
--Andre Gide

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: نرم‌افزارهای لینوکس را جایی معرفی کنیم
« پاسخ #1 : 11 امرداد 1386، 03:24 ب‌ظ »
در مورد نرم افزارها دو تا سایت الان هستن ولی در مورد فعالیتشون هیچ اطلاعی ندارم چون همیشه خودم تو سایتهای انگلیسی می گردم و نیازهام از اونجا برطرف میشه . که سایت tuxforge و گنو دانلود هستن ولی به نظر من قابل قوبل نیستن

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 11 امرداد 1386، 07:16 ب‌ظ »
سایت که تا دلتون بخواد داریم! بد نیست یه نگاهی به فهرست سایتها بندازید http://wiki.hezardastan.org/SiteList
خیلی خوبه که بر اساس علاقه یا نیازی که حس میکنید بتونید با یکی از این سایتها همکاری کنید! مجله «حلقه کامل اوبونتو» هم یه مجله فوق‌العاده است که اتفاقا نیاز زیادی هم به کمکهای شما برای ترجمه‌هاش داره!
amin داره کل کار رو یه تنه جلو میبره...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین سینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
« پاسخ #3 : 11 امرداد 1386، 10:36 ب‌ظ »
خب من overwhelmed شدم :o عیب کار وقتی پیش میاد که تعداد اینطور سایت‌ها زیاد باشه و کسی مثل من که قصد همکاری داشته باشه بخواد به همه‌چی احاطه داشته باشه (فکر کنم خاصیت راست‌مغزها باشه)! حالا که فکر می‌کنم هر سایت یا ویکی یا... که باشه حجم کاری زیادی رو برای به‌روز نگه داشتنش طلب می‌کنه و لااقل من که نمی‌تونم کل وقت یا حتی قسمتی از اون رو به این کار اختصاص بدم؛ به دلیل کار و مشغله‌ام. فکر کنم ترجمه این مجله ماهیانه خودش کم کاری نباشه.
amin با من در تماس باش...
Believe those who are seeking the truth; doubt those who find it.
--Andre Gide

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 16 امرداد 1386، 11:22 ب‌ظ »
amin با من در تماس باش...
بد نیست پستهای مربوط به مجله رو دنبال کنید ;) راستی از IRC هم برای تماس و صحبت بیشتر با هم میتونید استفاده کنید...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom