دوستان شرافتا ویندوز از اوبونتو بهتر نیست؟؟
فقط خواهشا تعصبی جواب ندین .با دلیل و منطق جواب بدین.
دوستان در خصوص مباحث مختلف پاسخ های مناسبی دادن اما در مورد امنیت بدون شک و هیچ تردیدی لینوکس قوی تر از ویندوز هست. بخشی از امنیت لینوکس از این ناشی میشه که بر پایه ی اکوسیستم یونیکس ساخته شده و چون در این اکوسیستم کاربر عادی و کاربر روت جدا هستن و شکاف عمیقی بین این دو وجود داره امنیت بالاتری دارن. یعنی حتی مک هم امنیت بالا تری داره چون اون هم بر پایه یونیکس هست.
در خصوص تعداد ویروس ها هم که مشخصه. شما در لینوکس حتی به آنتی ویروس هم نیاز ندارید ولی ویندوز تا یه فایل دانلود کنید که منبعش معتبر نباشه کل سیستم به فنا میره
مورد بعدی در خصوص هک کردن هم دلیلی بر مبنای اینکه لینوکس راحت تر از ویندوز هک میشه وجود نداره مگه اینکه خود شما اهمال کنید.
در کل از هر بحثی مقایسه رو انجام بدید ممکنه تفاوت نظر باشه ولی در مورد امنیت بیشتر، بدون هیچ شک و تردیدی لینوکس قوی تر از ویندوز عمل کرده. حتی باگ های امنیتی هم به خاطر اپن سورس بودن لینوکس به راحتی شناسایی میشن
در خصوص ویندوز هم حتی اگه خود سیستم عامل امنیت داشت که به اندازه لینوکس بازم نداره ولی کل اطلاعات آدم در دسترس شرکت مایکروسافته و این یک ناقض کامل حریم خصوصیه شخصیه
...
در مورد راحت تر بودن ویندوز سوال من از شما اینه که چند وقته از ویندوز استفاده میکنید؟؟ آدم اگه ۲۰ سالش باشه ۱۸ سالشو از ویندوز استفاده کنه ۲ سالشو از لینوکس بازم میگه لینوکس راحت تره. این تصور ناشی از اینه که هنوز با سیستم عامل آشنا نیستید
در ضمن ویندوز اختیارو در پایه ای ترین حقوق فرد ازش گرفته. برای مثال من برای بازی کردن دوست ندارم آنتی ویروس رو سیستمم باشه ولی ویندوز دیفندر نه تنها حذف نمیشه بلکه با هر بار آپدیت ویندوز باید دوباره غیر فعالش کنم. در مورد آپدیت خودکار بگم که یه بسته یه ساعتی خریدم یه فایل دانلود کنم ویندوز همون لحظه شروع کرد آپدیت و همه حجم رو تموم کرد. در کنار همه این ها یه کاری نیاز داشتم که به سخت افزار بالا نیاز داشت بازم آپدیت خودکار فعال شد وسطش و کل رم و منابع سیستم رو برای آپدیت مصرف کرد و راهی هم برای اینکه حالت دستی برای آپدیت فعال کنیم نیست.
ویندوز سرشار از مشکلات متعدده. فقط ما عادت کردیم اونا رو نادیده بگیریم. شما هم اگه واقعا فکر میکنید ویندوز برای شما بهتره نیازی به دلیل ندارع. آزادی دارید از هر سیستم عاملی استفاده کنید. همون آزادی که ویندوز و مک از کاربر گرفتن
...
در خصوص نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ و ... شرکت ادوبی انگار قبلا میزده البته خیلی سال پیش ولی چون تو لینوکس استقبالی نشده از این نرم افزار ها دیگه نسخه لینوکس نساختن. البته اگرم میساختن بازم چون پولی بود ما استفاده نمیکردیم