تعصّب چیز خوبی نیست. دارم میپرسم که ببینم ویندوز آیا چیز خوبی هم توش هست؟ چون من هرچی میبینم، گند و کثافته فقط! یک چیز خوب محض نمونه نداره که بگیم از قصد یه چیز داغون ننوشتن بدن دست ملت!
جناب اگه ویندوز چیز خوبی نداشت تعداد کاربراش میلیاردی نمیشد؟
آخه برادر من وقتی یه غولی مثل مایکروسافت پشت یه نرم افزار هستش شما چه انتظاری داری؟
شما همین اوبونتو رو نسخه دسکتاپ و سرورش رو ببین و تفاوتشون رو بسنج
حالا مایکروسافت اومده چندتا تغییر روی ویندوز داده و یه چند تا برنامه نصب کرده گفته windows server اما توی اوبونتو(و دیگر توزیع ها) دارن کار میکنن
و از نظر امنیتی هک کردن ویندوز سخت تر از لینوکسه.
بیشتر سرورها رو هک میکنن ولی اگه خیلی به امنیت اهمیت میدید یه نگاه به ویروس ها و ransomware ها بکنید wannacry ،CryptoLocker , zbot رو امیدوارم بشناسید
ویندوز به کاربر اجازه نمیده، اجازه نمیده کنترل سیستم رو خودش داشته باشه، اجازه نمیده بفهمی چه اتفاقی داره می افته، و اجازه نمیده که تغییر خاصی ایجاد بکنی
در ضمن پراید چون ارزونه تعدادش زیاده ولی ویندوز که گرونتره اون چرا تعدادش زیاده؟خب داش من حتما یه برتری داره دیگه
شما ببین چند درصد از کاربرهای ویندوز الان سیستمشون آپدیت هستش؟ اگراهمیت میدادند که دیگه نباید از ویندوز۷ که فکر کنم امسال پشتیبانیش متوقف شد استفاده بکنند
در رابطه با قیمت هم به نظر خودتون چنددرصد لایسنس خریدند و الان از ویندوز اکتیویت شده استفاده می کنند؟
نمی دانم کدام آدم دانشمندی این گزینه را اختراع کرده و گذاشته خودش هم اولین گزینه . فکر کنم یکی از علل بدنامی لینوکس همین باشد. شاید همان آدم دانشمند فکر کرده که خوب توضیحات لازمه را پایینش داده ام
بابا قرار نیست و نخواهد بود همه توضیحات را بخوانند . این گزینه را نمی گذاشتی. چرا؟چون اینجوری طرف می رفت با مطالعات بیشتر برمی گشت و اینطوری هاردش را فرمت نمی کرد
آنهم با فرمت
ext4
لااقل می گذاشتید این گزینه را گزینه دوم یا سوم
فردی که سواد علمی نداشته و از همه مهم تر حوصله نداشته باشد براساس اعتماد کورکورانه مجبور است عمل بکند و فکر می کند چون لینوکس این گزینه را اولین گزینه گذاشته برای نصب حتما گزینه درست و منطقی ای باید باشد
یه سوال
آخه ویندوز اون پارتیشن نصبش رو فرمت نمیکنه مگه
بعد مثل من دوباره از این خل بازی ها در میآورید و به اهالی خانه که می خواهند یکم پشت میز کامپیوتر بنشینند می گویید یکم صبرکنید بوت نمی شه
آپدیت های ویندوز چقدر طول ممیکشه؟
بعدش می گه یک ویندوز اورجینالی به سیستمت زده ام که حالش رو ببری این می شه پنجاه تومن . ده تومن هم از
بابت نصب چند برنامه خفن از قبیل دانلود منیجر توپ و… واگر می خواهی نصف قیمت یک ویروس کش نود سی و دو. با توجه به پولی که در دستت می بینه می گه اونهم چهل تومن
همه شون اریجینال دیگه؟ مطمئنی؟