انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اتصال به VPN در اوبونتو سرور 16.04  (دفعات بازدید: 784 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین projpc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
اتصال به VPN در اوبونتو سرور 16.04
« : 05 شهریور 1399، 08:52 ق‌ظ »
سلام دوستان وقت بخیر.

من یه اوبونتو سرور 16.04  نصب کردم. روش قراره یه نرم افزار نصب کنم(بیگ بلو باتن). از نیازمندی های این نرم افزار بسته هایی قراره دانلود بشه که متاسفانه برای آی پی ایران محدود شده. یه وی پی ان دارم میخواستم ببینم چجوری از داخل سرور بهش وصل بشم (مبتدی هستم) البته VPN ام pptp و l2tp و cisco  رو پشتیبانی میکنه.

ممنون میشم با دستور کامل توضیح بدیدو در ضمن نحوه قطعش رو هم توضیح بدید چون موقتی قراره وصل بشم.
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1399، 08:56 ق‌ظ توسط projpc »

آفلاین projpc

• Newbie
  • *
پاسخ : اتصال به VPN در اوبونتو سرور 16.04
« پاسخ #1 : 05 شهریور 1399، 02:14 ب‌ظ »
دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه کارم لنگ مونده. میتونم با openconnect وصل بشما اما خب نمیتونم با همون ترمینال کار کنم باید کانکشن رو ببندم تا بتونم کار کنم.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #2 : 05 شهریور 1399، 02:16 ب‌ظ »
میتونی از protonvpn استفاده کنی رایگان هم داره

آفلاین projpc

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 05 شهریور 1399، 02:17 ب‌ظ »
میتونی از protonvpn استفاده کنی رایگان هم داره

نه بحث خود vpn نیست خودم دارم. فقط میخوام وصل بشم بهش از طریق ترمینال

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #4 : 05 شهریور 1399، 05:20 ب‌ظ »
از طریق ترمینال هم میشه بهش وصل شد مگه همین نمیخواید ؟ ولی اینطور که معلوم بحث یکم تخصصی تره  و منظور شما یه چیز دیگس ببخشید که نتونستم کمک کنم ...
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1399، 05:22 ب‌ظ توسط aliiririran »

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #5 : 05 شهریور 1399، 05:55 ب‌ظ »
وی پی ان دارم میخواستم ببینم چجوری از داخل سرور بهش وصل بشم (مبتدی هستم) البته VPN ام pptp و l2tp و c
ممنون میشم با دستور کامل توضیح بدیدو در ضمن نحوه قطعش رو هم توضیح بدید چون موقتی قراره وصل بشم.
big blue button در مخازن اوبونتو هست؟ منظورم اینه میخواید با apt نصبش کنید دیگه؟
فکر کنم بتونید برای apt پروکسی تنظیم کنید ولی من چون خیلی وقته کلا با دبیان بیس ها کار نکردم الان خاطرم نیست چطور فکر کنم با یه سرچ بتونید به نتیجه برسید
how to set proxy for apt

آفلاین projpc

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 06 شهریور 1399، 08:43 ق‌ظ »
وی پی ان دارم میخواستم ببینم چجوری از داخل سرور بهش وصل بشم (مبتدی هستم) البته VPN ام pptp و l2tp و c
big blue button در مخازن اوبونتو هست؟ منظورم اینه میخواید با apt نصبش کنید دیگه؟
فکر کنم بتونید برای apt پروکسی تنظیم کنید ولی من چون خیلی وقته کلا با دبیان بیس ها کار نکردم الان خاطرم نیست چطور فکر کنم با یه سرچ بتونید به نتیجه برسید
how to set proxy for apt

نه متاسفانه داخل مخازن نیست. از نیازمندیهاشم همینه که باید اوبونتو 16.04 باشه و نسخه سرور. وگرنه محیط یونیتی باشه میتونم خودم راحت را بندازم. فقط چون ترمیناله نمیدونم چجوری تنطیم کنم. با سیسکو هم وصل شدما ولی دیگه نمیشه از همون ترمینال استفاده کرد مجبوری کانکشن رو با ctrl+c ببندی و برگردی سرکار خودت.

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
« پاسخ #7 : 06 شهریور 1399، 03:07 ب‌ظ »