انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتخاب گنو لینوکس برای برنامه نویس php به عنوان سیستم عامل اصلی درسته؟  (دفعات بازدید: 789 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electrocell

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • عاشق یادگیری و متن باز
سلام بچه هاوالا من برنامه نویسم و علاقه زیادی به برنامه نویسی سمت سرور php دارم البته دوست دارم کلاینتت هم کار کنم میخواستم بدونم استفاده از لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی درسته؟؟(الان دارم خیلی راضی ام اما می خوام بدونم محدودیتی نداره؟)
اصلا یاد گرفتن لینوکس واسه یکی مثل من که نمی خواد سیستم ادمین باشه درسته؟

من از سیستم هیچ استفاده ای جز برنامه نویسی ندارم میخواستم بدونم  بهتر نیست در کنار لینوکس ویندوزم داشته باشم؟؟؟ یا اصلا لازم نیست؟
به نام یهگانه برنامه نویس هستی.

آفلاین هومان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1527
  • آرچ + گنوم
چرا نباشه؟
من دوساله تنها سیستم‌عاملمه . خیلیا خیلی بیشتر

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
حداقل برای من که نیاز نشده
اگر هم یه موقع نیاز داشتید تا با ویندوز کار بکنید نیاز نیست حتما dual boot باشه سیستمتون مجازی ساز ها هستند

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
والا من برنامه نویسم و علاقه زیادی به برنامه نویسی سمت سرور php دارم البته دوست دارم کلاینتت هم کار کنم میخواستم بدونم استفاده از لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی درسته؟
احتمالا بهترین گزینه باشه :)
و بد نیست توی نوشتارتون از نقطه و ویرگول هم استفاده کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در کل، استفاده از ویندوز برای برنامه‌نویسی، یه نوع مرض روانی حاد از شاخهٔ خودآزاریه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
سلام بچه هاوالا من برنامه نویسم و علاقه زیادی به برنامه نویسی سمت سرور php دارم البته دوست دارم کلاینتت هم کار کنم میخواستم بدونم استفاده از لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی درسته؟؟(الان دارم خیلی راضی ام اما می خوام بدونم محدودیتی نداره؟)

من از سیستم هیچ استفاده ای جز برنامه نویسی ندارم میخواستم بدونم  بهتر نیست در کنار لینوکس ویندوزم داشته باشم؟؟؟ یا اصلا لازم نیست؟

خوبه ولی اگه تونستی xampp رو هم نصب کنی به من هم بگو
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168

چرا xampp روی لینوکس؟
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری

پیشنهاد دیگه ای دارین ؟؟ من خیلی وقته با زمپ کار میکنم

چرا xampp روی لینوکس؟
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;