انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چه نیازی به اضافه کردن ppa , ویا مخزن -Repository هست  (دفعات بازدید: 676 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alimetal2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام
من یک موضوع را خوب متوجه نمی شوم ! چه نیازی به اضافه کردن ppa , ویا مخزن -Repository هست ؟ ما هر نرم افزاری که بخواهیم را می توانیم نصب کنم ! چه نرم افزار با پسوند .deb و یا snap ,و یا از طریق فایلهای tar .و یا از طریق دستور apt-get,پس چه لذومی برای اضافه کردن ppa , و یا مخزن - Repository وجود دارد ? با تشکر

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
سلام
من یک موضوع را خوب متوجه نمی شوم ! چه نیازی به اضافه کردن ppa , ویا مخزن -Repository هست ؟ ما هر نرم افزاری که بخواهیم را می توانیم نصب کنم ! چه نرم افزار با پسوند .deb و یا snap ,و یا از طریق فایلهای tar .و یا از طریق دستور apt-get,پس چه لذومی برای اضافه کردن ppa , و یا مخزن - Repository وجود دارد ? با تشکر
خیلی از اوقات ممکنه یه نرم افزار تو مخازن رسمی وجود نداشته باشه
و یا توزیع شما یه توزیع استیبل باشه و ورژنی که تو مخازن هست کمی قدیمی تر باشه،
هر کسی هم ممکنه علاقه ای نداسته باشه از اسنپ استفاده کنه.
توصیه میشه تا جای ممکن تنها از بسته های موجود در مخازن رسمی استفاده بشه.
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1399، 06:13 ب‌ظ توسط mrostd »

آفلاین alimetal2000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
 سلام
ایا ادرس سایتی خاصی و معتبر وجود دارد که بشود این مجازن را در اوبونتو خود وارد کرد ؟ مثل برای داریو ها و یا نرم افزار ها .منظورم مثل این پکچ های دی وی دی هست که در بازار بفروش می رسانند ؟ که collection dvd نام دارد ؟ با تشکر

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
سلام
ایا ادرس سایتی خاصی و معتبر وجود دارد که بشود این مجازن را در اوبونتو خود وارد کرد ؟ مثل برای داریو ها و یا نرم افزار ها .منظورم مثل این پکچ های دی وی دی هست که در بازار بفروش می رسانند ؟ که collection dvd نام دارد ؟ با تشکر
تا جایی که یادمه اوبونتو درایور های غیر آزاد رو تو Additional drivers داره و نیازی نیست به فکر مخازن غیر رسمی باشید.
مخازن نرم افزاری یه چیز فله ای نیست که بخوایم برای هر بسته ای مخزن غیر رسمی اضافه کنیم، ممکنه مشکلاتی برای سیستم عامل به وجود بیارن، در هر حال "غیر رسمی" هستن و تیم سازنده توزیع در قبال اونها مسئولیتی نداره.
تا زمانی که مشکلی با مخازن رسمی ندارید نیازی به انجام چنین کاری نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لزومی که وجود نداره و حتا توصیه می‌شه اصلاً از مخازن خارجی استفاده نکنید. ولی خب در صورتی که مرگ و زندگیت وابسته به وجود یه نرم‌افزاریه که تو مخازن خود اوبونتو نیست، افزودن یه PPA فعّال و به‌روز که به نگه‌دارنده‌اش اعتماد داری، خیلی بهتر از روش‌های دیگه‌است. با نصب deb یا کامپایل از کد مبدأ، قطعاً به مشکلات امنیتی و پایداری خواهی خورد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
سلام

بزار با یه مثال بررسی کنیم :

اوایل که تلگرام اومد از طریق همین ppa ها اضافه میکردیمش sudo add-apt-repository ppa:atareao/telegram
 ppa دسکتاپ گنوم برای مینت اینا ست sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3-staging
 و sudo add-apt-repository ppa:gnome3-team/gnome3
 حالا اگه بدبختی که مینت داره و میخواد گنوم یا گنوم flat remix رو نصب کنه باید از همین ppa نصب کنه دیگه و الا نمی تونه ppa فقط میاد به مخازن اضافه میشه اگه اونی که میخوای نباشه
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;