0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
optirun glxspheres
[ERROR]Cannot access secondary GPU - error: [XORG] (EE) Failed to load module "mouse" (module does not exist, 0)
apt install xserver-xorg-input-mouse
[ 7874.979737] [ERROR]Cannot access secondary GPU - error: [XORG] (EE) NOUVEAU(0): [drm] failed to set drm interface version.[ 7874.979863] [ERROR]Aborting because fallback start is disabled.
sudo apt --auto-remove purge *nvidia*
sudo apt --auto-remove purge *bumblebee*
لپ تاپ من تا nvidia390 رو پشتیبانی می کنهالان باید انویدیا رو معمولی(بدون هیچ دستور اضافه)نصب کنم بعدشم هم بامبلبی رو ؟
همین کاری که گفتم بکن دیگهاول با اون دستوراتی که گفتم کامل پاکشون کن بعدش بهتره یه خاموش روشن کنی اگه هم رفت توی محیط غیر گرافیکی مهم نیست همونجا انجام بده بقیه کارو و کار خاصی نیاز نیست دیگه اول درایور گرافیکت که به اوبونتو تو میخوره نصب کن بعدم اون یکی به همین سادگی بعدش ببین چی میشه
نقلقول از: aliiririran در 26 شهریور 1399، 06:11 بظهمین کاری که گفتم بکن دیگهاول با اون دستوراتی که گفتم کامل پاکشون کن بعدش بهتره یه خاموش روشن کنی اگه هم رفت توی محیط غیر گرافیکی مهم نیست همونجا انجام بده بقیه کارو و کار خاصی نیاز نیست دیگه اول درایور گرافیکت که به اوبونتو تو میخوره نصب کن بعدم اون یکی به همین سادگی بعدش ببین چی میشهنشد گرافیک انویدیا از موقه روشن شدن شروع به کار میکنه
منظورت نمیفهمم ولی منظورم از خاموش روشن ولی خاموش روشن سیستم بودا