انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ماینکرافت صدا نداره بازی ماینکرافت  (دفعات بازدید: 1831 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmdenzo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
ماینکرافت صدا نداره بازی ماینکرافت
« : 24 شهریور 1399، 06:34 ب‌ظ »
سلام عزیزان من بازی ماین کرافتم صدا نداره اگه میتونید کمکم کنید ممنون.

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
پاسخ : ماینکرافت صدا نداره بازی ماینکرافت
« پاسخ #1 : 24 شهریور 1399، 10:16 ب‌ظ »

یه کمی از اطلاعات سیستم رو میدی مخصوصن توزیع  ولی خوب برو توی تنظیمات بخش صدا و اگر اوبونتو داشته باشی برنامه هایی که صدا دارن رو نمایش میده (اول بازی رو باز کن بعد تنظیمات رو اجرا کن) اگه صداش کم باشه صدای بازی رو میتونی زیاد کنی و اگر نشد تنظیمات بازی رو هم نگا بنداز
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1399، 10:19 ب‌ظ توسط mr.amir138396 »
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین mmdenzo

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 24 شهریور 1399، 10:49 ب‌ظ »

یه کمی از اطلاعات سیستم رو میدی مخصوصن توزیع  ولی خوب برو توی تنظیمات بخش صدا و اگر اوبونتو داشته باشی برنامه هایی که صدا دارن رو نمایش میده (اول بازی رو باز کن بعد تنظیمات رو اجرا کن) اگه صداش کم باشه صدای بازی رو میتونی زیاد کنی و اگر نشد تنظیمات بازی رو هم نگا بنداز
سلام من توی تنظیمات صدا رفتم اصلا برنامه ای به نام ماینکرافت نیست بعضی موقع ها التو تب میکنم صدا میاد ولی صدا دیسکورد یا صدا موزیک قط میشه
یعنی یا باید اینور صدا داشته باشه یا اونور چرا اینجوریه؟

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری
« پاسخ #3 : 25 شهریور 1399، 12:46 ق‌ظ »

سلام من توی تنظیمات صدا رفتم اصلا برنامه ای به نام ماینکرافت نیست بعضی موقع ها التو تب میکنم صدا میاد ولی صدا دیسکورد یا صدا موزیک قط میشه

باید زیر volume levels باشه تو تنظیمات بازی هم دیدی ؟؟ بازی هم باید باز باشه اگه نتونستی برو از آقای بهزادی کمک بگیر
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین mmdenzo

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 25 شهریور 1399، 08:59 ق‌ظ »

باید زیر volume levels باشه تو تنظیمات بازی هم دیدی ؟؟ بازی هم باید باز باشه اگه نتونستی برو از آقای بهزادی کمک بگیر
من وقتی بازیرو باز میکنم یه گزینه میاد توی بخش صدا توی تنظیمات که میشه کمو زیادش کرد ولی تا ۱۰۰ هست خودش و صدا بازی هم تا ۱۰۰ هست و باز هست ولی صدا نداره میشه بخاطر این باشه که یه سری تنظیمات خصی روی بازی انجام داد مثلا از توی ترمینال حالیش کرد که این لینوکس مینتم صدا بازی رو ساپورت کنه
سیستمم هم میگم ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه رمم۴گیگ سی پی یو پنتیوم جی ۲۰۳۰ ۳.۰۰ghz گرافیکمم ۲ گیگ gt 710

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 26 شهریور 1399، 03:42 ب‌ظ »
ماینکرفت یه بازی انحصاریه و در این انجمن ازش پشتیبانی نمی‌شه. برای پشتیبانیش می‌تونید به پایگاه شرکت سازنده‌اش مراجعه کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن