sudo apt update
sudo apt install ubuntu-restricted-extras
sudo apt install vlc
بستهی ubuntu-restricted-extras واسه کدکهای صوتی و تصویری، و پخشکننده vlc هم که به تنهایی همه چیش کامله.
واسه نصب درایور هم احتمالا وقتی همه چیز درست کار میکنه، کار خاصی لازم نیست! کارت گرافیکت چیه؟
مشکل صداها حل شد...
تو بخش about برای من زده: NVC1 / Intel® HD Graphics 4000 (IVB GT2)
ولی کارت گرافیکم مدلش اینه: GeForce GT 635M
الان چرا اینطوری شده؟ یعنی گرافیکم نصب نشده؟
احتمالا داره از درایور nouveau که درایور متن باز و غیر رسمی کارت گرافیک های انویدیاست استفاده میکنه.
با همین صورت مساله پیشفرض که وجود داره جلو برم مشکلی که ایجاد نخواهد شد؟
---
پ ن پ: داداش قالب قبلی سایتت بهتر بود. اومدی روی تیوا، زشت شده سایتت کش هم گذاشتی رو css اینا که سایتت خیلی بد بالا میاره
اگه مشکلی نداری باهاش نه،
اما به چندتا مسئله دقت کن، این درایور توسط تیم انویدیا ساخته یا پشتیبانی نمیشه، بلکه با مهندسی معکوس ساخته شده، در نتیجه ممکنه اگه کارت گرافیکت از تکنولوژی های خاصی استفاده میکنه، نتونه ازشون پشتیبانی کنه اینجا.
مورد بعدی اینه که انویدیا امنیت کارت های گرافیکش رو بالا برده و مهندسی معکوس رو روی بعضی از مدل هاش یا غیر ممکن کرده و یا به شدت سخت.
خیلیا میگن دوست ندارن که کلی پول خرج کارت گرافیکشون کنن و با nouveau کار کنن، چون از خیلی از تکنولوژی هایی که اون کارت گرافیک داره محروم میشن.
علی ایحال اگه مشکلی نداری و گیمر هم نیستی، میتونی از همون nouveau استفاده کنی.
این رو هم بگم، با توجه به پشتیبانی افتضاح انویدیا، گاهی اوقات درایور های خودش هم مشکل دارن.
با استفاده از کامند زیر میتونی درایور کارت گرافیکت رو از قسمت VGA پیدا کنی :
sudo lspci -k
پ.ن:
وبسایت مال من نیست، من فقط گه و گاهی توش مطلب ترجمه میکنم یا مینویسم، قالب قبلی به نظر مشکلات زیادی داشت، مسئله کش css رو به مدیرش اطلاع میدم، ممنون که گفتی.